- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
igne bahane desene hic is yapasim yokben lohusa karı gibi yatıyom ne yemek ne başka bişeyiğne acılarımı yaşıyorum aslanlar gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
igne bahane desene hic is yapasim yokben lohusa karı gibi yatıyom ne yemek ne başka bişeyiğne acılarımı yaşıyorum aslanlar gibi
bu durumu kullanmanın tam zamanışimdi kikir kikir koca gelince acıyooo ühühühigne bahane desene hic is yapasim yok
Olabilir mantikline çektiğimizi gorsunler onlardabu durumu kullanmanın tam zamanışimdi kikir kikir koca gelince acıyooo ühühüh
tabikide görsünler .şu iğneler yerine hergün eşşek gibi çalışssam gık demezdim azcık naz hakkımızOlabilir mantikline çektiğimizi gorsunler onlarda
Bende yapıyorum öyle arada vallabu durumu kullanmanın tam zamanışimdi kikir kikir koca gelince acıyooo ühühüh
Oohh valla ne guzel gelin gorumce bizde cok iyi anlasiriz genelde gelin elti gorumce.. pek nadir gorulen durumlar oysakiGorumcrm var yanimda transferden beri Alalh razi olsun ben pisiriyorum toplamsi vs ona ait
ahahah ay şu kocalar topiğe bi girse bütün sırrı açık ederlerBende yapıyorum öyle arada valla
Benimki yakinda yasak koyacak bana cok giriyomusum .. hep senin yuzundenahahah ay şu kocalar topiğe bi girse bütün sırrı açık ederler
Aynen oyletabikide görsünler .şu iğneler yerine hergün eşşek gibi çalışssam gık demezdim azcık naz hakkımız
Benimki benden 8 yas kucuk unv okuyo ama suan uzaktan cok iyi anlasiriz cok tatli kafa dengidir eltim yok amaOohh valla ne guzel gelin gorumce bizde cok iyi anlasiriz genelde gelin elti gorumce.. pek nadir gorulen durumlar oysaki
Diyarbakır Memorial hastanesinde tedavi görüyorum dondurulmuş çift embriyo transfer edilecek inşallahmerhaba ayy hayırlı olsun güzel haberlerinizi duyarız inşallah :) , hangi merkezde tedavi görüyorsunuz , benim dondurulmuş embriyom vardı tek 5. gün o transfer olacak sizin
Matmazel de fransızdı zaten. Doğru yoldasınBen olaya tamamen fransiz kaldim
Aradaki fark tutunma zamanı canım. Yoksa 3 5 bişey farketmiyor. Yumurtaların kaliteliymiş ki 2'side 3. Güne gitmiş. Umutsuz olman için hiçbir sebep yokBen rahim dinlendirmedeyim canim.Bana 5.gune gitmedim riske atmak istemedim dedi.2 yumurta toplandi sadece.3.gun embriyosu ikiside sansim daha az gibi geliyo o yüzden.Gerci ilk transferim 6.gun embriyosuydi ama yine tutmadi.
Hayda sebep neymiş. Bu banlanam nedir neden olueKızlarrr PlutonMerkez hesabı banlanmış yarın akşam 7ye kadar malesef yok haberiniz olsunn.
Canım çok geçmiş olsun iyimisiniz var mi bisey rabbim beterinden korusunben hiç iyi gelmedim @halemgul canım ya başımızda bir şey var dolanıyor. Bugün sabah hastaneye giderken trafik kazası geçirdik.
Sebebini malesef bilmiyorHayda sebep neymiş. Bu banlanam nedir neden olue
Sağol canım hamd olsun bir çizik bile yok. Ama şok geçirdik. Resmen takla atmaktan kıl payı kurtulduk diyim. Bu tüp bebek sürecini bi sağlıkla bitirebilseydimCanım çok geçmiş olsun iyimisiniz var mi bisey rabbim beterinden korusun
Daha önce olsaydı bende kendimden şüphelenebilirdim yanlış zamanlamakimseye inanma bebeğim biri profilimi çalıp yazmış ayguldiyebiri Rabbimnasip6103 bu iki arkadaştan şüpheleniyom onlar yazmış olabilir