Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ah bal böcügüüü seni :)
tatlı gızzz
inş herkes bebişlerime saglıkla kavusur. kimse kötü seyler yasamaz
Inşaallah 🤲 o zamanlar eşimde sıkıntı varmış. Bizim haberimiz yoktu. Şimdi tedavi gördü spermler tesa yöntemiyle alındı. En doğrusunu Allah bilir, bu sefer tutarsa sıkıntı yaşamayız gibi hissediyorum.

Yok ya ben sanmıyorum öyle bişey olacağını. Öyle olsa kendine yazı bişey gelirdi herhalde.
Belki değildir bilemiyorum ki aklıma başka bişey gelmedi . Ban yiyince mesaj mı geliyor daha önce hiç banlanmadım da 😂

9'u geçmişti. 3.ay içindeyken 😑 ama bununla hiç içinizi karartmayın. Çok dengesizdi baştan belliydi bişey olacağı. Kalbi duyduktan sonra bağ kurmaya başladım o da çok uzun sürmedi malesef. Beta 11. Gü 24 cikti. 13. Gün 36 16. Gün 60'lardaydi. 18 gün 180 oldu birden. 1 Hafta sonra kese göründü hem de 2 tane. Anladım bi tuhaflık var. Sonra kanama oldu ufak çaplı bi kese gitti. Sonra kalbi falan duyduk. Rutin kontrole gittiğimde kalbi atmıyordu. Cok kötü bi his. Kanama falan olsa insan kendini hazırlar. Hayatımda yaşadığım en kötü şoktu. Allah kimseye yaşatmasın. Sen bunlardan etkilenme kuşum. Beta ele veriyor herşeyi emin ol 👍
Ah kofi kofi .Rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun bu tedavi ile seni.Sen de asla içini karartma.Tüm bu emeklerin sonu çok çok güzel olsun İnşallah.

Belki değildir bilemiyorum ki aklıma başka bişey gelmedi . Ban yiyince mesaj mı geliyor daha önce hiç banlanmadım da 😂
Ben banlanmak kelimesini bile yeni duydum 🤣🤣🤣 ama bi açıklama yaparlardı diye düşünüyorum. Mantıklı olanı o yani bi zahmet 😏

X