Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet Opu’dan sonra östrojen yüksek çıktığından transferim Ocak ayına ertelendi.Adetin ikinci günü gideceğim bakalım.Umarım hepimiz burdan güzel haberler veririz.Sen kaç yıldır hamilelik istiyorsun?Daha önce tüp bebek deneyimin oldu mu?
8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafası 😁 ilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah 🤲

8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafası 😁 ilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah
Kalbi kaç haftada durdu :KK43:

8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafası 😁 ilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah 🤲
Bizde de 3 buçuk yıl oluyor.Daha öncesinde iki kez klomen kullandım olmadı.Uzun zamandır da oluruna bırakmıştık.Baktık olmuyor bir de tüp bebek deneyelim dedik.:)Ocak da ikimiz de hamilelik haberi alırız İnşallah canım.Senin çok iyi bir enerjin var gibi geldi.Hep böyle olalım bu süreçte.Çabucak geçsin.

Kalbi kaç haftada durdu :KK43:
9'u geçmişti. 3.ay içindeyken 😑 ama bununla hiç içinizi karartmayın. Çok dengesizdi baştan belliydi bişey olacağı. Kalbi duyduktan sonra bağ kurmaya başladım o da çok uzun sürmedi malesef. Beta 11. Gü 24 cikti. 13. Gün 36 16. Gün 60'lardaydi. 18 gün 180 oldu birden. 1 Hafta sonra kese göründü hem de 2 tane. Anladım bi tuhaflık var. Sonra kanama oldu ufak çaplı bi kese gitti. Sonra kalbi falan duyduk. Rutin kontrole gittiğimde kalbi atmıyordu. Cok kötü bi his. Kanama falan olsa insan kendini hazırlar. Hayatımda yaşadığım en kötü şoktu. Allah kimseye yaşatmasın. Sen bunlardan etkilenme kuşum. Beta ele veriyor herşeyi emin ol 👍

9'u geçmişti. 3.ay içindeyken 😑 ama bununla hiç içinizi karartmayın. Çok dengesizdi baştan belliydi bişey olacağı. Kalbi duyduktan sonra bağ kurmaya başladım o da çok uzun sürmedi malesef. Beta 11. Gü 24 cikti. 13. Gün 36 16. Gün 60'lardaydi. 18 gün 180 oldu birden. 1 Hafta sonra kese göründü hem de 2 tane. Anladım bi tuhaflık var. Sonra kanama oldu ufak çaplı bi kese gitti. Sonra kalbi falan duyduk. Rutin kontrole gittiğimde kalbi atmıyordu. Cok kötü bi his. Kanama falan olsa insan kendini hazırlar. Hayatımda yaşadığım en kötü şoktu. Allah kimseye yaşatmasın. Sen bunlardan etkilenme kuşum. Beta ele veriyor herşeyi emin ol 👍
Kofi cim ben manyağın tekiyim . Umarım hikayem mutlu sonla biter.
Hayatımda hep olumsuxzluklar oldu, bu pozitif teste hep kocamın şansına
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama hep kötü şeyleri merak ediyorum .
Anam da çok kızıyor yarin beta vercdm bakalım ks gelecek . 12. Gun

Bizde de 3 buçuk yıl oluyor.Daha öncesinde iki kez klomen kullandım olmadı.Uzun zamandır da oluruna bırakmıştık.Baktık olmuyor bir de tüp bebek deneyelim dedik.:)Ocak da ikimiz de hamilelik haberi alırız İnşallah canım.Senin çok iyi bir enerjin var gibi geldi.Hep böyle olalım bu süreçte.Çabucak geçsin.
Inşaallah öyle olur 😊 ben iyi enerjiye inanıyorum. Güzel bakar güzel düşünürsek güzel olur inşaallah 🤲 dilerim sen de ilk seferde pozitifi alır bidaha uğraşmazsın. Gerçi şu son 2 yıl tüp bebek başarı oranı oldukça yüksek. Güzel zamanlama yapmışsın 😁👍

Kofi cim ben manyağın tekiyim . Umarım hikayem mutlu sonla biter.
Hayatımda hep olumsuxzluklar oldu, bu pozitif teste hep kocamın şansına
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama hep kötü şeyleri merak ediyorum .
Anam da çok kızıyor yarin beta vercdm bakalım ks gelecek . 12. Gun
Aslında iyi yapıyorsun bir yerde. Kafan karışmasın diye detaylıca yazdım sana. Kendinle kıyasladığında hiç seninkine benziyor mu? Benzemiyor. O zaman için rahatlamalı beybi 😊

X