- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.321
Yaa onsuz temizlik yapınca temiz olmuyormus gibi gelıoÖff en sevdiğim işlerama ç.suyuna ara verin. Mesafe koyunnn
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa onsuz temizlik yapınca temiz olmuyormus gibi gelıoÖff en sevdiğim işlerama ç.suyuna ara verin. Mesafe koyunnn
Hmm hepsini bıraktın o zaman biraz dinlen hayırlısıyla kaç gün kaldı bu arada regl olmayaSadece folık devamoda canm isterse içiyom
![]()
1 hafta olck annmdeyim koklatmiyo bana o bnm askimdi hlbukiÖff en sevdiğim işlerama ç.suyuna ara verin. Mesafe koyunnn
nasıl yani neye göre negatif sanmışkiEki Görüntüle 2743237 KADIN HAMILE HALA DIYOKI BU NEGATIF ACTRDI AGZIMI YAHU![]()
Askoş gecikme olmassa 1hafta kaldı .2-3gün gel desi dr gecen seferki gibi 7.güne bırakmıcamHmm hepsini bıraktın o zaman biraz dinlen hayırlısıyla kaç gün kaldı bu arada regl olmaya
Çok süper ürün ama çok zararlı daYaa onsuz temizlik yapınca temiz olmuyormus gibi gelıoneyseki sadece banyoyla sınırlı bıraktm bi sürecik
Aynen bırakma zaten hadi bakalım hayırlısı inşallahAskoş gecikme olmassa 1hafta kaldı .2-3gün gel desi dr gecen seferki gibi 7.güne bırakmıcam![]()
Benim degil canim arkadasin bebegin boyu 8 mm crl yazan yer bebegin boyunu ga yazan yerde haftasini gösteriyor artik bebek olusunca kese boyutu onemsenmiyobebegin boyu mu kesenin boyumu 8mmRabbimnasip6103
orada 0 5 negatf 100 - 500 pozitif yziyr ya bu garibimde 50 yi nimtten saymiyornasıl yani neye göre negatif sanmışki![]()
Madem konu geldi reklam yapam bende farmasi ve ersağ kullanıyorum ayrıca satıyorum isteyen olursa gelişinden veririrm her türlü kızlarÇok süper ürün ama çok zararlı daalternatif hijyen ürünleri var bitkisel yada organik kökenli
özellikle böyle oksi beyazlatma vs ürünlerinde dikkat edin bacım
hamile kalalım diyoruz ama vücudu kimyasaldan koruyalım ki bebelere de geçmesin. Yazık kızz
![]()
Valla doğru diosun ama şimck nerden bulam ben organik domestosuÇok süper ürün ama çok zararlı daalternatif hijyen ürünleri var bitkisel yada organik kökenli
özellikle böyle oksi beyazlatma vs ürünlerinde dikkat edin bacım
hamile kalalım diyoruz ama vücudu kimyasaldan koruyalım ki bebelere de geçmesin. Yazık kızz
![]()
Amanin bilmiyordur belki kızorada 0 5 negatf 100 - 500 pozitif yziyr ya bu garibimde 50 yi nimtten saymiyor![]()
Madem konu geldi reklam yapam bende farmasi ve ersağ kullanıyorum ayrıca satıyorum isteyen olursa gelişinden veririrm her türlü kızlar![]()
3 nedir kız, ağzım yüzüm diyene kadar 4 tane gidiyor zaten5 değilde en az 3 aldırayım ben kenarda dursun![]()
Sirke kullan bacım, en organiği oValla doğru diosun ama şimck nerden bulam ben organik domestosu![]()
Allah bereket versin akmasada damlıyor çok şükürAllah bereketini versin güzel ürünlerdir de ben şu şartlarda hele de hamile kalırsam o tarz ürünler değil de doğallığı için gimdes e güveniyorum
ordaki firmalara güveniyorum
Allah bereket versin bende üyeyim farmasiye ama kendime üye
![]()
Ve Arap sabunuSirke kullan bacım, en organiği o![]()
Evt ama oda fena kokuyorSirke kullan bacım, en organiği o![]()
arap sabunuyla nasıl yapçam kız valla bilmiomVe Arap sabunu![]()