Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hımm doğrudur. Yabancı bir embiryologun sitesinde okuduğum;rakamlar günü belirtiliyor diye idi🤭
Bende sanki gün diye biliyordum fakat şöyle bir durum yaşadım benim 3.gun embriyoların canlılığını koruyor takip edecez dediler 6.gune geldi onada 5bc diye not verdiler mantıken 6.olmasi gerekmiyor muydu gün bazında hesaplarsak

Bende sanki gün diye biliyordum fakat şöyle bir durum yaşadım benim 3.gun embriyoların canlılığını koruyor takip edecez dediler 6.gune geldi onada 5bc diye not verdiler mantıken 6.olmasi gerekmiyor muydu gün bazında hesaplarsak

Eklentiler

• Screenshot_20201217-234039_Chrome.jpg
    Screenshot_20201217-234039_Chrome.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20201217-234051_Chrome.jpg
    Screenshot_20201217-234051_Chrome.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 25
Selamlaaar😁🤙 12 Aralık da transferim oldu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Meraktan ölücem.bu gün adet sancısı gibi ağrılarım oldu tutmadı herhalde dedim ama umudumu da yitirmemeye çalışıyorum. Böyle ağrılar yaşayan olmuştur sanırım

Dur kiz karisti 😂 esimde azosperm vardi, ondan genetik test istedi. Bende kendi kendime dedim dur hazir yaptiriyoken kendimede yaptiriyim. Azospermli esimin genetik temiz cikarken ben pihtili ciktim 😂😂
Pıhtılı bade 😅 ya eşinin pıhtısına bakmadılar herhalde. Kromozoma mı baktılar yani dna'sına. Biz ona baktırdık pgt'de yaptırmadık. Allah biliyor ya hiç güvenmiyorum ona.

Elinize sonrası da evrak vermediler mi?5.gun transferimi
Sen hangi aşamadasın? Benim 2 embriyo transferim olucak. Ikisi için de gebelik vaad ediyor dediler. Kafam karışmasın diye özellikle sormadım. Bu konuda pimpirikliyim 😁 ama çok gereksizmiş gercekten pimpiriklenmek. Çünkü nelerin nelerin tuttuğunu okudum. Tamamen kısmet işi. Senin embriyolarının kalitesi nasıl?

Y kromozomu bide karyotip perifedik kan. Valla pgt'ye kafam cok takik zatn
Alıp alıp yurt dışına çıkıyor embriyolar. Hepsi de nasıl kötü çıkıyor anlamıyorum. Belki kullanıyolar bozuk diye rapor çıkarıyolar yurt dışında. 10 tane embriyodan 1 tanesi sağlam olur mu ya. Bilemiyorum yani. Belki ilaç sanayiinde kullanıyolar belki kozmetik
Belki başkalarına kullanıyolar. Yurt dışında olmasi kafami kurcaliyor. Ha bide yüzde 90 garantili. 11 kromozoma bakiliyormuş.

Alıp alıp yurt dışına çıkıyor embriyolar. Hepsi de nasıl kötü çıkıyor anlamıyorum. Belki kullanıyolar bozuk diye rapor çıkarıyolar yurt dışında. 10 tane embriyodan 1 tanesi sağlam olur mu ya. Bilemiyorum yani. Belki ilaç sanayiinde kullanıyolar belki kozmetik
Belki başkalarına kullanıyolar. Yurt dışında olmasi kafami kurcaliyor. Ha bide yüzde 90 garantili. 11 kromozoma bakiliyormuş.
Mecbur kiliyorlar bi yerden sonra insani pgt'ye. Mesela kendi doktorum kayip olmadigi surece pgt taraftari degil. Transfer onceside sonrasida rahim guzel, embriyonun gorunen kismida guzel, bide gorunmeyen kismi var genetigi eger genetikte sorun yoksa ben gebelik bekliyorum dedi. Ben bi takildim pgt'ye ondan sonra. Normal yolla kalanlar nasil oluyor anlamiyorum kafamda deli deli sorular

Y kromozomu bide karyotip perifedik kan. Valla pgt'ye kafam cok takik zatn
Karyotip baktırdık biz de evet 46 xx çıktım 😁 eşim de 46 xy. Herhangi kalıtsal bi sıkıntı gözlenmedi dediler. Embriyonun genetiği hakkında ip ucu verir dedi dr. Ama sonucta onun dna'sı bambaşka olucak.

Mecbur kiliyorlar bi yerden sonra insani pgt'ye. Mesela kendi doktorum kayip olmadigi surece pgt taraftari degil. Transfer onceside sonrasida rahim guzel, embriyonun gorunen kismida guzel, bide gorunmeyen kismi var genetigi eger genetikte sorun yoksa ben gebelik bekliyorum dedi. Ben bi takildim pgt'ye ondan sonra. Normal yolla kalanlar nasil oluyor anlamiyorum kafamda deli deli sorular
Evet sanki normal yolla olanlara bakiyolar mi? Ya işte ama bizde çocuk olmuyor ya, kadın faktöründe yumurta kalitesiz oluyo. Erkek faktöründe sperm kalitesiz oluyo. Dna'sı bozuk herhalde. Dr baştan bana pgt yapabiliriz isterseniz dedi. Ben de yüzde yüz mü dedim 90 dedi. Yaşım da 35. 40 ve üzeri için öneriyoruz dedi. Istemedim. O zaman kromozomlara bakalım bize ışık tutar dedi. Öyle yaptık. Eşime kalsa yaptıralim dedi. Embriyomu götürüp ne yapacakları belli değil, bide dünyanın parasını mı sayayım? Yok artık.

X