• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Tapma bence erken gebelik testleri bile çatlamadan 17 gün sonra yapılmalı yada adeti Bi gün geçince 26 sı yap yada 27 si olmazsan enazından çıkmazsada yok bilirsin ben bugün yaptım negatif kocaman belirgin Bi çizgi şimdi war mı yok mu yapmasaydım diye diye sabahın 9 undan beri ağlıyorum göz altlarım şişti yemin ederim çok zor Bi durum
Oyle gerçekten çok zor ama forum bana cok iyi gedi yalniz degiliz tanimdagimiz bir suru insanla ayni seyleri yasiyip paylasiyoruz aglama sende benimde 1 yıldır olmuyor 7 ay dogum kontrol hapi kullandik cok pismanim

Oyle gerçekten çok zor ama forum bana cok iyi gedi yalniz degiliz tanimdagimiz bir suru insanla ayni seyleri yasiyip paylasiyoruz aglama sende benimde 1 yıldır olmuyor 7 ay dogum kontrol hapi kullandik cok pismanim
Ben Bi seneden beri hiç korunmuyorım bende Bi senedir evliyim

Selam kizlar, döngumun 13 uncu gun pembesi lekem geldi, 14 uncu gun de ayni yani sali gece ve carsamba oglen, sizce gebelik olabilirmi? Adetten snra 6/7/8 10/11 aralik degerlendirdik, test ovu silikti blkd me yumurtladim, sonra 16 aralik pazrtesi net cizgi cikti ovu. Sizce bu kanama nerden gelebilir? Adetime 10/11 gun kaldi

Hahahhah istemeyerek 4 heee. Ben m büyük abla da 4 cocuklu ilki 5 yıl olmadı 2. 3 yıl bekledi. Dıgrrlerı de plansız 🤣 maşallah yaa dger ablam da 5 aylık öğrendi benm ilk gebeliğini 5ay adet gb kanaması oldu. Ablalarımızın ne çok ortak yönü var 🤣
Bende onlar gibi olurum diyordum hep en sabirsizida benmişim meğer içlerinde😂

Selam kizlar, döngumun 13 uncu gun pembesi lekem geldi, 14 uncu gun de ayni yani sali gece ve carsamba oglen, sizce gebelik olabilirmi? Adetten snra 6/7/8 10/11 aralik degerlendirdik, test ovu silikti blkd me yumurtladim, sonra 16 aralik pazrtesi net cizgi cikti ovu. Sizce bu kanama nerden gelebilir? Adetime 10/11 gun kaldi
Çatlama lekesi olabilir benmde adete 11 gün var ayniymisinz

Canım adet günüm bugün işte hep artı 14'lü adet oluyorum şu anda yine oluk oluk uzayan akıntı geldi hafif midem bulanıyor Allah'ım inşallah yarın sabah pozitif görmek nasip olur Çok teşekkür ederim bekleyeceğim heyecanla
Hadi inşallah cnm hayırlısı ama adet günü öğle uzayan akıntı pek gelmez ama bilemedim

Kızlar selam 1.5 senedir deniyoruz olmuyor. Bende de eşimde de problem var. Ocak ayında tedaviye başlayacağız aslında umudum yok ama döngüm 28-31 arası genelde geç yumurtluyorum 16. 17. Günde falan ( daha önceki ovülasyonlardan biliyorum) döngümün 29. günündeyim.dün test yaptım negatif ama pozitife dönme ihtimali var mı sizce? Haftabaşından beri de regl olacak gibi ağrım var. Ne zaman yapayım bi dahaki testi? Negatif görmekten çok sıkıldım artık.

Bu evlenip aynı gün kalanlar nasıl oluyo anlamıyorum ben bu sene ilk kez öğrendim yok yumurtlama yok o üç gün ilişki olmazsa daha da o ay bebek olmaz psikolojim alt üst bugün testi yaptığımdan beri zırlıyorum göz altlarım şişti gerçekten stresten olacağı warsa da olmuyo dua edip Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok
Inanir mısın o ilk gece hamile kalanlari bende hic bi zaman anlamadım anlayamicam da. Yani hele de onceden cinsel deneyimi olmayanlar mesela ya arkadas nasil denk getirdiniz. Hayir birde o ilk geceyi mesela ben öncesinde yoktu deneyimim ve o gece yasadim yani, o gece zevk alip da kadinin içine b.salabilen erkekte ne bileyim 😄 o gece zaten oldu mu olmadi mi anlamiyosun bile acı cekiyosun. Hangi ara cocugu tutturuyolar hayret dogrusu.
Aynen oyle canim aslinda biz ne yaparsak kendimiz yapiyoruz ağla üzül olmadi diye kafaya tak sonra da bekle ki diger ay olsun. Ben mesela bu ay aşırı bir beklentim olmadan denedim sözde. Dün durup durup agladim. Aksam en son eşime agladim o da kızdı hatta böyle stres yapmaya devam edersen zaten olmayacagini doktor soylemedi mi diye. Öyle normal tv seyrederken gözyaşlarım akiyordu yani öyle de bir deliyim.
Sende üzülme kuzu nasilsa olacaksa biz istemesekte olacak. İnşallah en kisa zamanda hepimize nasip olur da hunileri takmadan mutlu mutlu hayatimiza devam ederiz. Bol dua ve kalpten inanmamiz lazim

Back
X