• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hadi inşallah çatlasın ya geç olmaz inşallah Yani bu kişiden kişiye göre değişiyor ya benim öyle oluyor Bir arkadaşımın da öyle İnşallah senin de geç olmaz bu arada benim meme uçlarım çok acıyor geçmesi lazım şimdiye yumurtlamadan beri hatta 2 gün önce geçer gibi oldu ama bugün çok kötü acıyor bir garip sivri ve şişler dün gece canım turşu istedi turşu üstüne çikolatalı ekmek yedim şaka gibi 🥳😁
Aslında erken bile bilemedim erken merken çatlasın da sağlıkla 🙏🏻 takipteyim zaten canım ya aslında Bat’ına baktım daha 10 gün var ama erken döllenme olmuş olabilir ki inşallah öyledir. Meme ucu ağrısı hamilelik belirtisi diye okudum hep. Mesela benim hiç öyle bir ağrım olmaz ayyy heyecanlandım şuan güzel haberlerini bekliyorum. Takipteyiiim🥳🥳🥳

Aslında erken bile bilemedim erken merken çatlasın da sağlıkla 🙏🏻 takipteyim zaten canım ya aslında Bat’ına baktım daha 10 gün var ama erken döllenme olmuş olabilir ki inşallah öyledir. Meme ucu ağrısı hamilelik belirtisi diye okudum hep. Mesela benim hiç öyle bir ağrım olmaz ayyy heyecanlandım şuan güzel haberlerini bekliyorum. Takipteyiiim🥳🥳🥳
3 ya da maks 5 i çatladı test yapmadım 4unu baz alıyorum evet dünden beri adet agrılaro cekıyorum😔 henuz 8 gunum var batı yanlısı mı girmişim buraya aaayanı 8 gun var ortalama canm iki gündür yaşadığım adet ağrılarını anlam veremiyorum sadece 🥺

merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum dün ovü testi yapmaya başladım döngümün 6. Günü bugün, regl değilim bu sabah uzayan yumurta akı gibi ama çok şeffaf değildi öyle upuzun kalın bir akıntım oldu. Ay yumurtlama ya da çatlama değildir değil mi? Erken çünkü daha 🥴 normalde 28 günde bir olurum regl sonrası 2 günde bir değerlendirme yaparım dedim dün değerlendirdim ama bilemedim normalde bu günlerde akıntım olmaz pek
Ovulasyon erken başlıyor demekki bu ay cnm gün aşırı degerlendir ovulasyon testi takip et bakalım hangi gün cıkıcak

Bazen aydan aya değişebiliyor yumurtlama günü. Bu ay ben de kendi süreme göre erken gördüm. 29 Kasım sabah seninki gibiyken 30 Kasım akşamı pik gördüm. Günde 2 kere de yapabilirsin yükseldikçe 🙏🏼 bak kendiminkini ekliyorum aşağıya. Eki Görüntüle 3518488
Bu baktığınız program nedir bu ay bende bayliycam teste pek bilgim yok bu konuda

Sağol canım Allah razı olsun ama kan testi negatif çıktı 😪 Dr un dediği gibi anca tüp bebek olacak belli ama onu da ben yaptıramam.. Vazgeçmek istiyorum artık yıprandım
Hemen pes etmek yok yaşın da ne var anne olmak kolay deil çabalamak lazım bilinen bir hastalığın yoksa amh düşüklüğü pcos yada eşinde sperm düşüklüğü gibi cipli aşılama yapmanı öneririm benim eşim asker düzenli ilişki olmuyor 5 6 ayda bir geliyor bu ay denedik olmazsa Nisan'da tekrar izne gelecek cipli aşılama yaptırıcaz Allah nasip ederse bende 32 yaşındayım amh 1 69 troid hastasıyım ve sadece 2 yumurtam kalmış olacak yani pes etmicez Allah'ın izniyle kucağımız boş kalmicak

3 ya da maks 5 i çatladı test yapmadım 4unu baz alıyorum evet dünden beri adet agrılaro cekıyorum😔 henuz 8 gunum var batı yanlısı mı girmişim buraya aaayanı 8 gun var ortalama canm iki gündür yaşadığım adet ağrılarını anlam veremiyorum sadece 🥺
Hemen değiştireyim canım adet sancısı bu kadar erken başlamaz

Back