- 2 Aralık 2024
- 1.134
- 461
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.481
Kuzum baktırdım enfeksiyon yok. Kızım ı getrdm hastneye ateşlendi ben de baktırdım yok. Zaten hiiiç acı yanma agrm yok.Canım yeşil akıntı normal değil ama bakteriyel enfeksiyon gelişmiş olabilir hastayım da dedin üşütmüş olabilirsin
Milyonlarca insan var tabiki kalınır süt korumuyor biliyorsunuz değil miKızlar yardımcı olabilecek var mı emzirirken hamile kalan varmı ?
Buarada canm burda suan hamile olan biri yeşil akıntı görmus gecen yazdı. Asla belrtı aramyorum ınan ama aklıma o geldi hahaha bu hatırlama işi de kötüCanım yeşil akıntı normal değil ama bakteriyel enfeksiyon gelişmiş olabilir hastayım da dedin üşütmüş olabilirsin
Bende kasık ağrısı vardı rhimde ince sızı ara ara . Birde midemde yumru gibi birşey bi ara işte midem bulandı çok kötü oldum .ben adet olmaya yordum . Sonra banyo yaparken gögüs uçlarım baya dik ve acı vardı . 1 Ocak sabahı aman yapayım test dedim belli belirsiz çıktı 2 gün 3 gün silik ve 4 gün net çıktı cuma kadın doğuma gittim kese gözükmedi geç döllenme dedi . 184 çıktı beta . Bugün verdim 400 geçmiş acil doktoru iyi ilerlemiş dediCanım senin belirtilerin nelerdi?
Benimde 2 gün kala böyle çıktı çıplak gözle hayalet bir çizgi görüyorum. Memeler şiş ağrılı ve damarlıBende kasık ağrısı vardı rhimde ince sızı ara ara . Birde midemde yumru gibi birşey bi ara işte midem bulandı çok kötü oldum .ben adet olmaya yordum . Sonra banyo yaparken gögüs uçlarım baya dik ve acı vardı . 1 Ocak sabahı aman yapayım test dedim belli belirsiz çıktı 2 gün 3 gün silik ve 4 gün net çıktı cuma kadın doğuma gittim kese gözükmedi geç döllenme dedi . 184 çıktı beta . Bugün verdim 400 geçmiş acil doktoru iyi ilerlemiş dedi
Canim yunurtlama takibi yapiyormusun yumurtlama kanamasi olabilirmiBende onunla yaptım testi o yüzden olsa çıkardı diyorum 6 gün önceden tespit ediyormuş.. Ama tek tesellim dün kahverengi leke geldi durdu dün yerleşme olmuştur inşallah ondan çıkmamıştır.. Umuda bak bendeki
Bende öyle hayalet gibi çizgi var yoktu ama benim regl o gün veya ertesi olması gerekiyordu 2. Gün ve 3. Gün tekrar yaptım silikler belirginleşmeye başladı . Ve sonra doktora gittimBenimde 2 gün kala böyle çıktı çıplak gözle hayalet bir çizgi görüyorum. Memeler şiş ağrılı ve damarlı
O zaman ben yarın sabah yine yapayım dimi? Sen bişey görebildin mi benim testte?Bende öyle hayalet gibi çizgi var yoktu ama benim regl o gün veya ertesi olması gerekiyordu 2. Gün ve 3. Gün tekrar yaptım silikler belirginleşmeye başladı . Ve sonra doktora gittim
Canım bat yarın yumurtlama olamazCanim yunurtlama takibi yapiyormusun yumurtlama kanamasi olabilirmi
Adetlerin duzenlimi canimCanım bat yarın yumurtlama olamaz
Sayılır 22 ile 25 gün arası ama çoook nadir 26 gün oluyor o da stres ya da hava değişiminden.Adetlerin duzenlimi canim
Canım bende de genelde sol kasık ağrısı ara ara da iki tarafta oluyor belimin orta kısmı çok ağrıyor kasık ağrım sol bacağıma vuruyor akıntımda seninki gibi. İnşallah gebeliktir bilemiyorumKızlar sağ kasik bel ve bacak ağrısı var bende 10 gündür geçmiyor, afedersiniz bu günde sümüksü beyaz süt gibi akıntı geldi regle 2 gün kaldı kaset test yaptım negatif sizce neden oluyor başına gelen varmı?
Sabah ilk idrarla yap eğer düzenli biliyorsan adet tarihini bir gün veya 2 günde bekleye bilirsin . Kameradan mı nedir ben göremedim bak bu benim belirsiz hali nerde fotoğraf çekeceğimi şaşırmıştım. Ağlamaktan gözlerimde gördü hiç beklemediğim umudum yoktu yaniO zaman ben yarın sabah yine yapayım dimi? Sen bişey görebildin mi benim testte?
Canım ilk defa başıma bu şekil gelio iki gebelik geçirdim ikiside hüsran oldu çok istiyoruz bizde ama bu şekilde ağrım ilk defa oldu islerimi yapamaz hale geldim bel bacak ve kasik ağrısı varCanım bende de genelde sol kasık ağrısı ara ara da iki tarafta oluyor belimin orta kısmı çok ağrıyor kasık ağrım sol bacağıma vuruyor akıntımda seninki gibi. İnşallah gebeliktir bilemiyorumama kaset test için erken. Onlar adet gecikmesinden sonra çıkıyor varsa da
Anladım canım geçmiş olsun çok üzüldümCanım ilk defa başıma bu şekil gelio iki gebelik geçirdim ikiside hüsran oldu çok istiyoruz bizde ama bu şekilde ağrım ilk defa oldu islerimi yapamaz hale geldim bel bacak ve kasik ağrısı var
Ay inşallah ikimizde hamileyizdir bu ay güzel haber alırız benim bata 2 gün var senin kaç gün var canım yakınsa beraber test yapalımAnladım canım geçmiş olsun çok üzüldümher gebelik farklı oluyormuş öyle söylüyorlar aynı belirtileri arama zaten. Ben hiç yaşamadım bizde çok istiyoruz bende de bunlar ve bunların dışında belirti olunca gebeyim gibi hissediyorum şuan bende de hiç olmazdı bu belirtiler
Ayy maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Bana da umut oldunuz benimde dediğiniz gibi göğüs uçlarım şiş ve büyüdü ayrıca ağrı var diğer beltiler harici bu göğüs hassaiyeti değişikliği kafamı kurcalıyordu. Testlerinizi görünce çok mutlu oldumSabah ilk idrarla yap eğer düzenli biliyorsan adet tarihini bir gün veya 2 günde bekleye bilirsin . Kameradan mı nedir ben göremedim bak bu benim belirsiz hali nerde fotoğraf çekeceğimi şaşırmıştım. Ağlamaktan gözlerimde gördü hiç beklemediğim umudum yoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?