- 8 Ağustos 2024
- 437
- 1
- 247
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.241
Bence çizgi varsa ve sen görüyorsan vardır inşallah, ümitlendirmekten de korkuyorum ama benim 2 gün kala böyle çok silikmiş. Geçmişe dönüp baktım fotoğraflara hiç gözükmüyor bile. Ertesi gün daha belirgindi. Bence sabah ilk idrarla dene inşallah koyulaşır.Testi evirdim çevirdim şaşı oldum ama o kadar silik ki Zor görünüyor fakat fotoda görünmüyo canım
Sanırım yok çünkü olsa bu kadar zor görünmezdi 6 gün öncesini bile algılıyor muş 10 ml betayı.. Benim regl günü pazartesi olsa çıkardı yani
Hayırlısı artık
Canım yoktur diye düşünüyorum eşime söylemedim ümitlenmesin diyeBence çizgi varsa ve sen görüyorsan vardır inşallah, ümitlendirmekten de korkuyorum ama benim 2 gün kala böyle çok silikmiş. Geçmişe dönüp baktım fotoğraflara hiç gözükmüyor bile. Ertesi gün daha belirgindi. Bence sabah ilk idrarla dene inşallah koyulaşır.
Elimde testte yok zaten yarın pazar eczaneler kapalı.. Pazartesi günü regl olmam lazım ki olurum. Olmazsa bir test alırımBence çizgi varsa ve sen görüyorsan vardır inşallah, ümitlendirmekten de korkuyorum ama benim 2 gün kala böyle çok silikmiş. Geçmişe dönüp baktım fotoğraflara hiç gözükmüyor bile. Ertesi gün daha belirgindi. Bence sabah ilk idrarla dene inşallah koyulaşır.
Bu test piyasadaki en iyilerinden diye biliyorum. Hayırlısı olsun, kendini strese sokmadan pazartesiyi bekle bakalım. Bakarsın bir mucize olurElimde testte yok zaten yarın pazar eczaneler kapalı.. Pazartesi günü regl olmam lazım ki olurum. Olmazsa bir test alırım
Bende iyi diye aldım..Bu test piyasadaki en iyilerinden diye biliyorum. Hayırlısı olsun, kendini strese sokmadan pazartesiyi bekle bakalım. Bakarsın bir mucize olur
Yok canım, kürtaj oldum benBende iyi diye aldım..
Rabbimin mucizesi bitmez tabi dua et bana olur mu?
Sen gebe misin? Benimde böyle silik çıkmıştı dedin
Bende çıktı ve çok ağrıyor göğüslerim
Üzüldüm canım kusura bakma hatırlattım hakkını helal et. Bende yıllaaar önce olmuştum 14 haftalık bilirim acısınıYok canım, kürtaj oldum benederim tabi ki
Önceden çıkardıydı bnde ilk çıktı adet zamanı filen ağrıya damara filan hiç denk gelmemiştimBende çıktı ve çok ağrıyor göğüslerim
Sende önceden çıkarmıydıBende çıktı ve çok ağrıyor göğüslerim
Oğlum da en belirgin belirtim oydu canım benim normalde damarlarım hiç belirgin değil ama oğluma hamileyken damarlarım baya belirgindi yeşil yeşil
Amin canım aminnn çok sagolAllah gönlüne göre versin canım hemen kolaylıkla tez vakitte olsun inşallah
Canım herkesin erken çıkmaz ki testte vücut dengelerimiz bir olmaz kimisi erken öğrenir kimisi geç döllenme den dolayı geç. Bak ilk idrar çok önemli istersen bugün yapma pazartesi tekrarla testiTesti evirdim çevirdim şaşı oldum ama o kadar silik ki Zor görünüyor fakat fotoda görünmüyo canım
Sanırım yok çünkü olsa bu kadar zor görünmezdi 6 gün öncesini bile algılıyor muş 10 ml betayı.. Benim regl günü pazartesi olsa çıkardı yani
Hayırlısı artık
Hayır canım hatta bu kadar meme ağrısı da yaşamazdım dokununca sızlıyor dolgunlaştı resmen ama erken gebelik testi negatifSende önceden çıkarmıydı
Canim daha önce dikkatini cekmis miydi boyle bir sey ? Çünkü bazen belirti ariyoruz ya o zamanlarda dikkatimizi çekiyor. Bende öyle belirti olmamisti gebelikte. Ama hassaslasmisti goguslerim o da yanlis hatirlamiyorsam 7.haftadan sonra idi
Benimde aynı şuan ilk defa dolgun ağrılı hassas ve damarlı. Ama işte garip test negatifOğlum da en belirgin belirtim oydu canım benim normalde damarlarım hiç belirgin değil ama oğluma hamileyken damarlarım baya belirgindi yeşil yeşil
Pazartesi testi tekrarla canım. İçimden bir his sanki pozitifi göreceksin diyor inşallah pazartesi güzel haber vereceksin güzel düşünelim sonuçta güzel olsunBenimde aynı şuan ilk defa dolgun ağrılı hassas ve damarlı. Ama işte garip test negatif
Ben cuma günü regl oldum maalesef. Senin regl tarihi ne zamandıİnşallah canım Yani korkmadım değil genizlerimde biraz dolu gibi. Senin döngüde durumun nedir şu an ay herkesle konuşuyoruz da karışıyor her şey
Ya ben bişey sorcam. Benim takvimde çatlama günü 1 ocaktı ki o gün şeffaf yapışkan akıntım da oldu. 2 3 ocak akıntı olmadı bugün yine beyaz süt kesiği akıntım var. 2 kez mi yumurtlama yaşıyorum ?Tamam canım ama sanırım adet olurum dediğin gibibekleyecem artık regli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?