- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Hiç ne gelen var ne giden ağrılarda kesildi canım. Ama test yaptım laboquick ve o first dediğim. Kör olacağım Bi çizgi görüyo gibiyim görmüyor gibiyim anlamadım kafayı yedirtir. Bıraktım. Sabah bidaha yapcam bakalımCanım naptın sen gelen giden varmı kuzumgözüm seni arıyor
Merhaba
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık Lucky_16 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak
bat tarihlerimiz aynı umarım güzel hayırlı haberler alırızMerhabason adet tarihim 26 Kasım beklenen adet 23 Aralık umarım hepimiz çok güzel haberler alırız
Yaa gerçekten mibat tarihlerimiz aynı umarım güzel hayırlı haberler alırız
inşAllah canımYaa gerçekten miumarım hepimiz güzel haberler alırız
Merhaba iğne yapıldısa başka birşey yapmanız gerek sorun olmaz. Arkadaşımın de ayn sorunu vardi iğne yapıldı doğumdan sonra 2 çocuk için birşey vermedi doktorMerhaba herkeseBen de 2. Çocuk için buradayım.
ilk gebeliği olmayanlara 1 sorum olacak. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, 6 sene önce kızımı doğurduğum gece bana ilaç verildi bu sebeple. Sonraki doğumlara hazırlık için olduğu söylendi. Benim bu aşamada tekrar yapmam gereken birşey var mıdır gebelikten önce? Doktora sormayı unuttum, gebe kalmadan da tekrar gitmeyi düşünmüyorum bilgisi olan varsa çok sevinirim :)
Denize girme derdimiz yok amaç tatil bol bol fikfikBU havada ne denizi kız
Alla alla canım benim test yap bak bekliyorum seniHiç ne gelen var ne giden ağrılarda kesildi canım. Ama test yaptım laboquick ve o first dediğim. Kör olacağım Bi çizgi görüyo gibiyim görmüyor gibiyim anlamadım kafayı yedirtir. Bıraktım. Sabah bidaha yapcam bakalım
Kız Allah seni fikfikDenize girme derdimiz yok amaç tatil bol bol fikfik
Kuzum akşam yaptığım first test en az 25 değere kadar gösterirmiş. Ben de çıktı ama değişik. İki çizgi var ortası hafif beyaz duruyoAlla alla canım benim test yap bak bekliyorum seni
Bı at hele laboquick olanı sende de var sanırım kuşumKuzum akşam yaptığım first test en az 25 değere kadar gösterirmiş. Ben de çıktı ama değişik. İki çizgi var ortası hafif beyaz duruyoşimdi laboquick yaptım ama net bişey göremedim. Regl de hiç yok
Yarın öğlen 2 de kan vericem kuşum akşam haber ederim ona göre eklersin olursaSelam kızlar mesajlarınızı şimdi gördüm yarın eklerim.slaslasla Canım tebrik ediyorum şimdiden kan testi sonrası ekleyelim
Laboquick olandakini anlamadım şuan attım kenara da, dün ki first olanı ekliyim. Beyaz çizgiye bakBı at hele laboquick olanı sende de var sanırım kuşumyaaa inşallah hadi of sende predictor alsaydın merakımiz gidicekti testi at bakalım
Evet beyaz çizgi ve ne demek oLaboquick olandakini anlamadım şuan attım kenara da, dün ki first olanı ekliyim. Beyaz çizgiye bak
Hayatına beyaz bi sayfa aç diyoEvet beyaz çizgi ve ne demek obu kaset testler insanın sınırını bozuyor
Hayatına beyaz bi sayfa aç diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?