Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım naptın sen gelen giden varmı kuzum gözüm seni arıyor
Hiç ne gelen var ne giden ağrılarda kesildi canım. Ama test yaptım laboquick ve o first dediğim. Kör olacağım Bi çizgi görüyo gibiyim görmüyor gibiyim anlamadım kafayı yedirtir. Bıraktım. Sabah bidaha yapcam bakalım

Merhaba son adet tarihim 26 Kasım beklenen adet 23 Aralık umarım hepimiz çok güzel haberler alırız

Kızlar merhaba burada yeniyim.. Gebe olan arkadaşları kutluyorum hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah veee herkese söylemeyin nazar değer allah korusun

Selam kızlar mesajlarınızı şimdi gördüm yarın eklerim. slaslasla Canım tebrik ediyorum şimdiden kan testi sonrası ekleyelim

Merhaba herkese Ben de 2. Çocuk için buradayım.

ilk gebeliği olmayanlara 1 sorum olacak. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, 6 sene önce kızımı doğurduğum gece bana ilaç verildi bu sebeple. Sonraki doğumlara hazırlık için olduğu söylendi. Benim bu aşamada tekrar yapmam gereken birşey var mıdır gebelikten önce? Doktora sormayı unuttum, gebe kalmadan da tekrar gitmeyi düşünmüyorum bilgisi olan varsa çok sevinirim :)

Konuyu baştan sona okudum çok tatlısınız kızlar inşallah hepimizin gönlüne göre olur benim beklenen adetim 27 aralık ilk defa bu ay korunmasız başladık adet bitimindeki günden itibaren iki günde bir yapıyoruz. Umarım güzel sonuçlar gelir benim sıkıntım amh 0.8 olması

Merhaba iğne yapıldısa başka birşey yapmanız gerek sorun olmaz. Arkadaşımın de ayn sorunu vardi iğne yapıldı doğumdan sonra 2 çocuk için birşey vermedi doktor

Alla alla canım benim test yap bak bekliyorum seni

Bı at hele laboquick olanı sende de var sanırım kuşum yaaa inşallah hadi of sende predictor alsaydın merakımiz gidicekti testi at bakalım

Bı at hele laboquick olanı sende de var sanırım kuşum yaaa inşallah hadi of sende predictor alsaydın merakımiz gidicekti testi at bakalım
Laboquick olandakini anlamadım şuan attım kenara da, dün ki first olanı ekliyim. Beyaz çizgiye bak

Eklentiler

• IMG_20241208_083840.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…