• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yaaa Allah kabul etsinnn❤️

Korkmaaa sakınnnn. Sırayla hepsi güzel geçecek önce kan takibiiii sonra kese görünecek sonra kalp sesiiii❤️🤗
Amin canım sağol ❤️❤️❤️🥰🥰🥰ama bı kaç bişey dendi inan hiç sevinemiyorum yani korku içindeyim sadece pazartesi günü sanırım biter korkularım

Kaç gün geçti ki canım belki geç döllenmedir benim de 2 gün geçti bugün iki damla kahverengi geldi devamı yok
Şöylw anlatayım ayın 30 unda benim bir iki damla pembe renkli kanamam oldu ben regl başladı diye düşindüö ama sadece 1 saatte falan oldı yerleşöe kanaması diye düşündüö daha sonra o günden ayın 2 sine kadar süren kasık ve bel ağrım oldı 2 si regl günümde ancak olmadım ayın 4 ünde kan verdim negatif

Şöylw anlatayım ayın 30 unda benim bir iki damla pembe renkli kanamam oldu ben regl başladı diye düşindüö ama sadece 1 saatte falan oldı yerleşöe kanaması diye düşündüö daha sonra o günden ayın 2 sine kadar süren kasık ve bel ağrım oldı 2 si regl günümde ancak olmadım ayın 4 ünde kan verdim negatif
Benimde dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kahverengi iki damla şeklinde gelmiş kurumuş hatta geç farkettim testim de 5 gün önce negatifti geç döllenme de olabilir canım istersen birkaç gün sonra tekrar et kan testini.. belki de stresten sökülemiyoruzdur😒

Regl olmadım daha ama beni de ekler misiniz Den Den
Benimde dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kahverengi iki damla şeklinde gelmiş kurumuş hatta geç farkettim testim de 5 gün önce negatifti geç döllenme de olabilir canım istersen birkaç gün sonra tekrar et kan testini.. belki de stresten sökülemiyoruzdur😒
olabilir belki de gelen o iki üç damla kan adetti gerisi stresten gelmedi ama benim kanda ki değerim de düşüktü bilgisi olan var mı olabilir mi böyle bir şey

Back