- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
-
İnşallah yoktur canım ama %99 gerçek bence çizgi pembe hem kasette hem erken gebelikte ikisinde de çizgi var Rabbim utandırmasın inşallahYanlışlık yoksa amin canım
Kaç gün geçti ki canım belki geç döllenmedir benim de 2 gün geçti bugün iki damla kahverengi geldi devamı yokRica etsem beni de ekler misiniz regl olmadım ama kan testim negatif
Denize gidecez inşallah herşeyin hayırlısı
Aminnnnnn canım benimmmm yaaaa. Nasılsınn heyecanlı mısınnn eşine söylemek içinnnnnYa canımsın rabbim seninde güzel haberlerini duymayi nasip etsin bize seninde güzel haberini kutlayalım aminnnnnnnnnn
Yaaa Allah kabul etsinnnEşim işte canım gece çalışıyor namaz kılıyordumya ben hem seviniyorum hem korku var
Söyledim bile çoktanAminnnnnn canım benimmmm yaaaa. Nasılsınn heyecanlı mısınnn eşine söylemek içinnnnn
Amin canım sağolYaaa Allah kabul etsinnn
Korkmaaa sakınnnn. Sırayla hepsi güzel geçecek önce kan takibiiii sonra kese görünecek sonra kalp sesiiii
Şöylw anlatayım ayın 30 unda benim bir iki damla pembe renkli kanamam oldu ben regl başladı diye düşindüö ama sadece 1 saatte falan oldı yerleşöe kanaması diye düşündüö daha sonra o günden ayın 2 sine kadar süren kasık ve bel ağrım oldı 2 si regl günümde ancak olmadım ayın 4 ünde kan verdim negatifKaç gün geçti ki canım belki geç döllenmedir benim de 2 gün geçti bugün iki damla kahverengi geldi devamı yok
YaaaaSöyledim bile çoktanben o kadar bekleyemem ki çok sabırsızim
Adetim 5 aralıkta bitti hatta dest bile yapmıştımCanım kan versene sen beklenen tarihin 5 aralıkti olmadın değil mi yanlış anlamadım
Canım naptın sen gelen giden varmı kuzum
Canım benim naptınAy bende ağlamak istiyorum ya
Anladım canım ben senin reglim geçti sandım kusura bakma o yüzden test ver dedimAdetim 5 aralıkta bitti hatta dest bile yapmıştım
Benimde dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kahverengi iki damla şeklinde gelmiş kurumuş hatta geç farkettim testim de 5 gün önce negatifti geç döllenme de olabilir canım istersen birkaç gün sonra tekrar et kan testini.. belki de stresten sökülemiyoruzdurŞöylw anlatayım ayın 30 unda benim bir iki damla pembe renkli kanamam oldu ben regl başladı diye düşindüö ama sadece 1 saatte falan oldı yerleşöe kanaması diye düşündüö daha sonra o günden ayın 2 sine kadar süren kasık ve bel ağrım oldı 2 si regl günümde ancak olmadım ayın 4 ünde kan verdim negatif
olabilir belki de gelen o iki üç damla kan adetti gerisi stresten gelmedi ama benim kanda ki değerim de düşüktü bilgisi olan var mı olabilir mi böyle bir şeyBenimde dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kahverengi iki damla şeklinde gelmiş kurumuş hatta geç farkettim testim de 5 gün önce negatifti geç döllenme de olabilir canım istersen birkaç gün sonra tekrar et kan testini.. belki de stresten sökülemiyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?