Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yaaa Allah kabul etsinnn

Korkmaaa sakınnnn. Sırayla hepsi güzel geçecek önce kan takibiiii sonra kese görünecek sonra kalp sesiiii
Amin canım sağol ama bı kaç bişey dendi inan hiç sevinemiyorum yani korku içindeyim sadece pazartesi günü sanırım biter korkularım

Kaç gün geçti ki canım belki geç döllenmedir benim de 2 gün geçti bugün iki damla kahverengi geldi devamı yok
Şöylw anlatayım ayın 30 unda benim bir iki damla pembe renkli kanamam oldu ben regl başladı diye düşindüö ama sadece 1 saatte falan oldı yerleşöe kanaması diye düşündüö daha sonra o günden ayın 2 sine kadar süren kasık ve bel ağrım oldı 2 si regl günümde ancak olmadım ayın 4 ünde kan verdim negatif

Benimde dün olmam gerekiyordu olmadım bugün kahverengi iki damla şeklinde gelmiş kurumuş hatta geç farkettim testim de 5 gün önce negatifti geç döllenme de olabilir canım istersen birkaç gün sonra tekrar et kan testini.. belki de stresten sökülemiyoruzdur

Regl olmadım daha ama beni de ekler misiniz Den
olabilir belki de gelen o iki üç damla kan adetti gerisi stresten gelmedi ama benim kanda ki değerim de düşüktü bilgisi olan var mı olabilir mi böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…