- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Beyaz çizgiyle de öğrenenler olmuş forumlarda okuduğum kadarıyla. Beta çok düşükken öyle çıkmış. Belki benim betada çok düşük diye laboquick de çıkmıyo netDeli ya bebişle inşallah sayfa açılacak amin bugün gelişmeleri haber ver bak aklım sende lütfen
Sen her ihtimale karşı yarına randevu alsaydın ya öğrenirsin en azından inşaallah vardır ya heyecanlandim aminnnnnnnnnnnBeyaz çizgiyle de öğrenenler olmuş forumlarda okuduğum kadarıyla. Beta çok düşükken öyle çıkmış. Belki benim betada çok düşük diye laboquick de çıkmıyo net
Randevu muSen her ihtimale karşı yarına randevu alsaydın ya öğrenirsin en azından inşaallah vardır ya heyecanlandim aminnnnnnnnnnn
Sen beni boşver deee sen nasılsınnnn asılll bebişşliiiiSen her ihtimale karşı yarına randevu alsaydın ya öğrenirsin en azından inşaallah vardır ya heyecanlandim aminnnnnnnnnnn
Kız en büyük belirti regl gecikmesiRandevu muçizgi görmeden gitmeeemmm
Bende iyidir kuşum düşünüyorum yarın ne çıkacak kafam orda valla hayırlı sonuçlar alırım amin diyeyim halen idrak edemiyorum tam varmı yokmu diye gerçekten bide ehliyet dersim girdi araya bu kafayla nasıl yapacam acabaSen beni boşver deee sen nasılsınnnn asılll bebişşliiii
Sabır sabıııırBende iyidir kuşum düşünüyorum yarın ne çıkacak kafam orda valla hayırlı sonuçlar alırım amin diyeyim halen idrak edemiyorum tam varmı yokmu diye gerçekten bide ehliyet dersim girdi araya bu kafayla nasıl yapacam acababen ne güzel sabahtan kan vermeye gidicektim ramdevu saatimi değiştim beklemedeyim
Hahahah terzi kendi söküğünü dikeemiiiiiiğğğKız en büyük belirti regl gecikmesi
Günaydın ovuların kraliçesiiii nasılsınn ne durumdasınnGünaydın kızlarrrr
Evet ben beklemiyordum ovulasyon testlerim malum hissiyatım yok dedim bu ay ama olursa mucize olur benim için gerçekten mucizeler var Rabbime hamd olsun şükür olsun amin amin canım benim çok teşekkür ederim iyiki varsinSabır sabıııırgebesinn sen canım benimmmm hcg de çok güzel gelecek bak inan bunaaa sen daha bu kadarını beklemiyordun dimiii ama nasip olduuu o yüzden duanı et Rabbimize güven ehliyet dersinde çok güzel geçecek gebesin çünkü
TabikisiHahahah terzi kendi söküğünü dikeemiiiiiiğğğ
Hahahha canım hala piktim dün şuan yataktayım test yapmak için kalacamGünaydın ovuların kraliçesiiii nasılsınn ne durumdasınn
Günaydın naptın kizGünaydın kızlarrrr
Test yapma perilerinin gelmesini bekliyorum canım yatakta sen ne yapıyorsunGünaydın naptın kiz
Test için ilham da bekleniyor artıkTest yapma perilerinin gelmesini bekliyorum canım yatakta sen ne yapıyorsun
Perişan oldun yavKızlar kasık ağrım birde rahimde sancım baya arttı ya ilikidexe ağrıyor yani pik diyede değerlendirmek istiyorum
Test yapma perilerinin gelmesini bekliyorum canım yatakta sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?