Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Adet ağrısıyla ve aşırı duygusallıkla uyandım sürekli ağlayasım geliyor anlamadım normalde bes gün öncesinden ağrı cekmem en fazla iki gün öncesinden başlar. Predictor markayla yaptım 6 gün öncesi diyor olsa çıkmaz mıydı? Kızımda iki gün önce 20 ile öğrenmiştim bu hesaba göre 5 gün kala öğrenmem imkansızmış orası ayrı tabi. Bilmiyorum moralim bozuldu umudum düştü bu yüzden yapmıyordum testi. Belirti olunca yapıyım dedim
Belirtilerle ümitleniveriyoruz hepimiz böyleyiz keşke sakince günümüzü bekleyebilsek 🤦🏻‍♀️

Ben elendim kızlar 5 gün sonrasında döneceğini düşünmüyorum

Eklentiler

• 1734590692838462528608371440597.jpg
    1734590692838462528608371440597.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 17
Neden olmasın ya o zaman kan testini çok erken vermişsin sen ben günün sandım.
Ben kızımı iki gün kala çok aşırı düşük değerle öğrendim ki tam yumurtlama da kalmıştım
İnşallah dediğiniz gibi olur 🥹kasette pozitif görünce acaba demiştim daha 1 hafta var bakalım nasıl olucak hayırlısı🥰

Ben bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var😌 belki benmde oyledır (keşke) 😀
İnşaAllah öyledir ben dediğim gibi iki uygulama kullanıyordum biri batı 17 Aralık biri 20 Aralık gösteriyordu ben 17 Aralık akşam kaset testte öğrendim, sizde bi premom uygulamasını indirip baksanız bat orda ne zaman gözükür bi daha test yapsanız 🥹

Kızlar 5 günüm var ama sabah baya regl ağrısı ile uyandım sonrasında geçti sol yumurtalıkta ağrı kaldı. Elimde test vardı yaptım negatif bu ay da olmadı 5 gün var ama pozitife dönmez hiç umudum yok
Bende beş gün kala yapmıştım negatifti bence umudunu kaybetmeden batı bekle🤍

ben de dün 11. günün akşamı olarak prodoctor yaptım silik bile çıkmadı :KK70: ama erken davrandık gıbı gozukuyor. ya prodoctor erken gebelık testı aldım sandım normal testmıs adetınız gecıktıkten sonra yapılması onerılır yazıyordu. hala hamıle olduguma ınanmak ıstıyorum asfjfhjh

İnşaAllah öyledir ben dediğim gibi iki uygulama kullanıyordum biri batı 17 Aralık biri 20 Aralık gösteriyordu ben 17 Aralık akşam kaset testte öğrendim, sizde bi premom uygulamasını indirip baksanız bat orda ne zaman gözükür bi daha test yapsanız 🥹
Bar bugun cnm premom kullanıyorum ben zaten:) bugun bat. Isıma göre de dogru verdi . Yeni uyandım mıdem yne calkalanyor uyanamıyorum daa🤗

Cevabınız için teşekkür ederim 🌸Peki doktora danıştınız mı nedeni nedir acaba ben henüz gidemedim
Hayır danışmadım normal bir durum olduğunu biliyorum 🥰 endişelenmeyin kızımdan önce yaşadım ve kızımdan sonra hatta bu yıl. Ovulasyon kanaması normal karşılanıyor bildiğim

X