- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.921
Kızlar testi yaptım bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerle ümitleniveriyoruz hepimiz böyleyiz keşke sakince günümüzü bekleyebilsekAdet ağrısıyla ve aşırı duygusallıkla uyandım sürekli ağlayasım geliyor anlamadım normalde bes gün öncesinden ağrı cekmem en fazla iki gün öncesinden başlar. Predictor markayla yaptım 6 gün öncesi diyor olsa çıkmaz mıydı? Kızımda iki gün önce 20 ile öğrenmiştim bu hesaba göre 5 gün kala öğrenmem imkansızmış orası ayrı tabi. Bilmiyorum moralim bozuldu umudum düştü bu yüzden yapmıyordum testi. Belirti olunca yapıyım dedim
Canım test yalancı pozitif verdi çok üzüldüm.Canm sen neyaptınn
Bende tarçına başladım 5 gün diyorlar, artık etki etmezse adaçayına başlarımTarçın denemedim ama adaçayı denedim bilmiyordum adet söktürücü özelliği olduğunu günde 2 orta boy fincan içimiştim 1 hafta erken gelmişti
yürüyüşte yap canımKızlar regli olmak istiyorum bian önce, internette tarçının adet söktüğünü duydum doğru mu, deneyen var mı
Yürüyüş zor canım ya fırsat olmuyor ki maydanozda adet söküyormuş bu aradayürüyüşte yap canım
İnşallah dediğiniz gibi olur kasette pozitif görünce acaba demiştim daha 1 hafta var bakalım nasıl olucak hayırlısıNeden olmasın ya o zaman kan testini çok erken vermişsin sen ben günün sandım.
Ben kızımı iki gün kala çok aşırı düşük değerle öğrendim ki tam yumurtlama da kalmıştım
İnşaAllah öyledir ben dediğim gibi iki uygulama kullanıyordum biri batı 17 Aralık biri 20 Aralık gösteriyordu ben 17 Aralık akşam kaset testte öğrendim, sizde bi premom uygulamasını indirip baksanız bat orda ne zaman gözükür bi daha test yapsanızBen bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var belki benmde oyledır (keşke)
Aslında bugüne kadar direndim bakalım bekleyelim hayırlısı olsun en azından çok ümitli beklemem artkBelirtilerle ümitleniveriyoruz hepimiz böyleyiz keşke sakince günümüzü bekleyebilsek
Bende beş gün kala yapmıştım negatifti bence umudunu kaybetmeden batı bekleKızlar 5 günüm var ama sabah baya regl ağrısı ile uyandım sonrasında geçti sol yumurtalıkta ağrı kaldı. Elimde test vardı yaptım negatif bu ay da olmadı 5 gün var ama pozitife dönmez hiç umudum yok
İhtimali var mıdır ki erken testti yaptığımBende beş gün kala yapmıştım negatifti bence umudunu kaybetmeden batı bekle
benım de ozellıkle sol kasıgım dun aksam cok agrıdı bugun bısey yok anlamadım yavKizlar sol kasigim cok şiddetli agriyor normalmi cuma adet gunum 1gun var
Bar bugun cnm premom kullanıyorum ben zaten:) bugun bat. Isıma göre de dogru verdi . Yeni uyandım mıdem yne calkalanyor uyanamıyorum daaİnşaAllah öyledir ben dediğim gibi iki uygulama kullanıyordum biri batı 17 Aralık biri 20 Aralık gösteriyordu ben 17 Aralık akşam kaset testte öğrendim, sizde bi premom uygulamasını indirip baksanız bat orda ne zaman gözükür bi daha test yapsanız
Cevabınız için teşekkür ederim Peki doktora danıştınız mı nedeni nedir acaba ben henüz gidemedimBen gördüm daha önce 2 kez
Canm 5 cok erkennnn durrBen elendim kızlar 5 gün sonrasında döneceğini düşünmüyorum
Hayır danışmadım normal bir durum olduğunu biliyorum endişelenmeyin kızımdan önce yaşadım ve kızımdan sonra hatta bu yıl. Ovulasyon kanaması normal karşılanıyor bildiğimCevabınız için teşekkür ederim Peki doktora danıştınız mı nedeni nedir acaba ben henüz gidemedim
hangi marka canım bu ben de dun akşam yaptım hıc bısey coıkmadı yaa prodoctorBen elendim kızlar 5 gün sonrasında döneceğini düşünmüyorum
Yine aynı sat tarihi ay sonun da mikroçip aşılama yapıcaz Allah nasip ederseD denizadamasal Kuzu SAT 17 Aralık BAT 10 Ocak olarak güncelleyebilirsin.