-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.861
Hadi inşallah hayırlı haberi alırız .Walla benim regl bugünü saymazsak 6 gün kaldı aşırı gaz war göğüslerim ateş ediyo ara ara kasıklarımda batma oluyo 5. Günü bekliyorum test yapmak için
Bilmiyorum ki o günü kaçırmak istemiyorum .Kuzum bi de günlük deil birer gün arayla değerlendir çünkü sperm kalitesi düşüyor 48 saat içinde geri toparlar zaten spermin rahim içinde 3 gün canlı kalma durumu war tabi yine sen bilirsin
İnşallahDiğer aya inşallah güzel haberler alırsın kuzum
Çok fazla kasık ve bel ağrım vardı özel bölgemde batmalar hissediyordum, normalde yüz üstü uzanmayı seven biriydim ama göğüslerim çok hassaslaşmıştı asla uzanamıyordum, bunları fark etmiştim. Dün bat günümdü dün bi kaset test yaptım silik çıktı bugün kan verdimMaşallah ,belirtilerin neydi canim tebrik ederim bide adetin gecikincemi kan verdin
Evet öyle iki gün sonra tekrar kan vereceğim bakalımAy çok mutlu oldum hayırlı olsun çok daha yeni bir gebelik kan artışı için bak henüz yeni yerleşmiş
Doktorum bana öyle söyledi yani ama için nasıl rahat edecekse öyle yap tabiBilmiyorum ki o günü kaçırmak istemiyorum .
İnşallah bende test yapcam 5 gün kala iki tane aldım böyle olup geri negatif çıkmasından korkuyorumİnşallahAllah razı olsun
Daha olmadım yarın kontrolüm varSende ikinci ayında olursun canım
Bu işler nasip işiİnşallah bende test yapcam 5 gün kala iki tane aldım böyle olup geri negatif çıkmasından korkuyorum
Hayırlısı ile güzel haberlerle dönersin inşallahKızlar yarın doktor kontrolüm var bu ay regl olmadım yumurtlama çatlama oldu adetim 16 gün gecikti testlerm negatif ne olur bana dua edin yatın hayırlı bir haber alayım kötü haber almayayım
Hiç içime doğmuyor valla nasipBen de nötrüm ya bişey hissetmiyorum her test yaptığım da kesin negatif diyorum
Bu idrar testlerinde sıkıntı var heralde piyasadaki. Forum komple yalancı silik çizgilerle dolduKızlar ben elendimmmçalışmalara devammmm...
Çok haklısınız bildiğiniz duygu sömürücülükBu idrar testlerinde sıkıntı var heralde piyasadaki. Forum komple yalancı silik çizgilerle doldu
Gecen ay kimyasal gebeyken bir hafta kala 1.20 cikmisti. Sonraki testim 70 ama sonra yukselmedk malesefKızlar ben elendimmmçalışmalara devammmm...
ben ilacı sabah akşam kullanıyorum günde 2 kez yani. Sizinde aynı şekilde mi? Eğer günde bir tane kullanıyorsan 12.güne kadar anca büyür diye düşünmüş olabilirBenim döngüm sizinkinden kısa beni 12. gün çağırdı niye acaba
Benim regl ağrılarım başladıHiç içime doğmuyor valla nasipgeçen ay kesin oldu diyodum olmadı
Aynen öyle rabbim en hayırlısıyla müjdelesin cümlemiziBu işler nasip işi
Almamak sabretmek lazım benim 5 gün kaldı çatlıyorum meraktan ama yapmıcamÇok haklısınız bildiğiniz duygu sömürücülük