Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım senle aynı durumdayız benimde 7-8-9-10 ağrım akıntım oldu sonra geçti gibi ama bugün çok kötüyüm halsizlik gözüm kararıyor benimde ve asla birşey yemek istemiyorum midem çok tuhaf

Canm yumurtalaman dha yeni olmus neden test yaptın. Bide pik olmus ya catladıgını gördün mü testte dha 8de pikse 9 ya da 10u fln catlamıstır ve 4 günn erken bızman ortalama benm kızım 5gunde cıktı ama çokk nadir okudum böyle. Cok acele etmişsin degerlendırdysen bekle bı 5gun dha

Benim de gün boyu modem çalkalandı bel ve sırt agrım oldu halsızlık çokk yarın yapsam mı diyorum kızlar son 5 yada en erken pazr yaparm belki

Canım senle aynı durumdayız benimde 7-8-9-10 ağrım akıntım oldu sonra geçti gibi ama bugün çok kötüyüm halsizlik gözüm kararıyor benimde ve asla birşey yemek istemiyorum midem çok tuhaf
Bilmiyorum ya her ay böyle umutlanıp geri hüsran oluyo umutlanmak istemiyorum senin sat bat kaçtı

Ayrıca benim iştahım iyi yemek falan yiyebiliyorum Bi de dün ilişki sırasında bende yoğun kıvamlı akıntı geldi bilmiyorum sebebi ne

Yumurtlama takibi vs. Yapanlar için uygulama olarak P.C. öneririm. İlk gebeliğimde onu kullanmıştım. Bende hala duruyormuş. Yine onu kullanacağım. Durumunuzla ilgili not felanda ekleyebiliyorsunuz hamile kalınca da gebelik günlüğüne dönüyor

Aynen canım biliyorum çok erken yarın doktora gidecem bakalım o ne diyecek

kızlar adetime 1 hafta var hafif yanlarımda boşluklarımda bide sağ kasık bölgemde ağrılarım var aşırı tatlı yemeye başladım sizce birşeyler varmıdır.

Selam canım, uygulamanin ekran görüntüsünü atabilir misin rica etsem ?
Bende femometer uygulamasi var ovülasyon testi fotoğraflarini falan yüklüyorum. Dedigin uygulamada da var mi o özellik

kızlar adetime 1 hafta var hafif yanlarımda boşluklarımda bide sağ kasık bölgemde ağrılarım var aşırı tatlı yemeye başladım sizce birşeyler varmıdır.
Ben dee turşu yedım yarım kavanoz. İştahm cok bulantımsı seyler var kasık bel agrısı uyku gogus dolgunlugı arada uclara giren ağrı 12den. Snra 5 kalıyor. Siz test yapacakmsnz

Ben dee turşu yedım yarım kavanoz. İştahm cok bulantımsı seyler var kasık bel agrısı uyku gogus dolgunlugı arada uclara giren ağrı 12den. Snra 5 kalıyor. Siz test yapacakmsnz
aaa bizim senle aynı dimi adet tarihimiz 20 simiydi seninde

Merhaba ben regl oldum sat 13 Aralık, bat 10 Ocak olarak guncelleyebilir misin

benim ilk ilişkimin üstünden 12 gün geçti daha bilmiyorum çokta erken gibime geliyor bu belirtiler ama bakalım bekliycem biraz daha 9. günde yaptım test negatif ti o ama erken bence daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…