Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

inşallah vardır ama bazı testlerde negatif olsa da böyle çizgi çıkabiliyormuş, yarın ki teste göre hareket edin, ama benim içime var gibi doğdu, ben kızımı bundan daha silik çizgiyle öğrenmiştim

Kızlar iyi geceler. Çok özür dileyerek soruyorum yumurta akından daha koyu kıvamda bir akıntı geldi topak gibi küçük bir şey bu ne oluyor yumurta çatlamış mı demek ? Yada yakın mı?

Premom var canm onda yükleniyor ben yüklemedim amaısı için kullandım bıde femometer var ama enson play storeda yuklenmyodu bende ckmıyodu. Premoma bak sen
Femometer bende kullanıyorum canim da daha iyisi var mıdır diye bakayim canim çok sagol kafayi yedik uygulamalardan ovülasyon testlerinden

avakoda aldım canım yiyecegim incir kaynattım suyunu içecegim balık yagı içiyorum.artık pazartesi belli olur ne olacagı.evet ama baska doktor yumurtan yok dedi ondan biraz ümidim gitti.şansa artık. ikisinden biri dogru.umarım 12mm dogrudur.sagol canım benim simdi daha iyiyim ilk stres oluyo sonra alısıyosun sanırım
insallah alırız. benimki pazartesi bakacak büyüdüyse catlatma iğnesi verecek. bende klomen kullandım gecen aylarda ve kist oldu ama o ay doktor yumurtan yok demişti demekki varmıs ve catlayamamıs.benim kist büyüktü bide.simdi gecti tabi
haklısın canım stres yapmamak ve akısına bırakmak gerek.zaten hep ozaman gebe kalınıyor.pazartesi belli olur aynen canım haber ederim incire devam.simdi daha iyiyim sanırım kabullendim biraz ümidim fazlaydı.degerlendirdim bugün yarında degerlendiririm. haklısın hiç belli olmuyor. avakado sok a101 de felan bazen indirime giriyo takip edip almak lazım aslında.

Canim bence bugunu degerlendirseydin. 12 mm olan yumurta once göründü sonra kayboldu ise catlama olabilir. Geriden gelen yumurtalarin da yavas yavas büyür. Stres yapma bir sekilde büyüyor yavas da olsa. Sen beslenmeye de dikkat ediyorsun zaten sikinti olmaz canim bence.
Zaten isin en zor kısmı stres yapmamak. Nasil yapmayacagiz ki sürekli aklimizda bu konu oldukca insan stres yapmadan düşünmeden edemiyor ki.
Aynrn canim avokado indirimi kovalamak lazimm ben gebe kalmadan önce o kadar cok takip edip aliyordum ki gebe kaldigim dönem dolapta 2 3 tane vardi midem bulaniyordu gormeye dayanamiyordum da evden gönderdim...

Benim ince çizgimi gören var mı 5 Aralık gecesi çatlama. Daha 5.5 gun var. Bi hışımla uyandım yaptımm uykudan uyanıp. Midem bulanıyor ve gazdan uyuyamıyorum. Canlı bakınca dha belli sanki yanılmıyorumdur inş

Eklentiler

• IMG_20241214_065253.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20241214_070106.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_20241214_070255.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…