Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benimde çatlatma iğnesinin 14 günü silik gölge bile yok artık regl beklicem Şubat'ta gelicek eşim o zamana biseyler düşünücez

Eklentiler

• IMG_20241214_080254.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 17
Doktorum bana anestezili demedi islemin yazili oldugu bi kagit verdi asamalar yaziyor ondada anestezi yazmiyor ama sizinde oylemiydi
bana direk söyledi anestezili olacak diye sen tekrar sor doktoruna anestezilimi olacak yoksa normalmi diye normal olan arkadaşlarım biraz ağrı çekmiş ama ben hiç öyle bir şey yaşamadım ağrım sızım olmadı çok şükür

Benimde acı eşigim çok dusuktur bu ay reglden sonra tekrar gidicem insallah sorarim canim teşekkür ederim

Doktorum bana anestezili demedi islemin yazili oldugu bi kagit verdi asamalar yaziyor ondada anestezi yazmiyor ama sizinde oylemiydi
Devlet mi özelmi.
Devletse anestezi yapmıyor 25 kasımda devlette çekildim ben dünde kan verdim pozitif hsg sonrası şans artıyor

Merhaba hanımlar iki gündür midem çok kötü ve aşırı yorgunum. Kan testi verdim beta 10.8 çıktı. İdrar testi negatif. Heyecanlanmalı mıyım

Merhaba
Sat 19 kasım
Bat 18 aralık
Beni de ekler misin rica etsem

Kızlar başta görmeye basladm bsylr sonra foto yükledim ama durdukca dha ner gördüm 5.5 gün var resmen daha ama O yüzden çıkmasa da üzülmezdim Yani şu anda da emin değilim tabii ki de kuruma çizgisi yapıyor mu bu test yapmıyo dye okuyordum ama zten ilk görmstm heveslenwmıyorum ama nedense pek

Kızlar days doctor olduğu için test güvenemiyorum kullanıp olumlu sonuç alan var mı ?

Eklentiler

• 09071EC2-FC7D-4F84-A56B-F24711647DB2.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…