- 2 Aralık 2024
- 259
- 115
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.561
Yumurtlamadan emin msnnbenim ilk ilişkimin üstünden 12 gün geçti daha bilmiyorum çokta erken gibime geliyor bu belirtiler ama bakalım bekliycem biraz daha 9. günde yaptım test negatif ti o ama erken bence daha
rahim filmi çektirmiştim doktorumun önerdiği tarihlerle uygulamamdaki tarihler birbirini tutuyor uygulamamdan takip ediyoruz doktorumla birlikteYumurtlamadan emin msnn
Anldım ozaman düzenlisin hep demek ki. Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif görürüzrahim filmi çektirmiştim doktorumun önerdiği tarihlerle uygulamamdaki tarihler birbirini tutuyor uygulamamdan takip ediyoruz doktorumla birlikte
Canim doktorumda bugun bana adetem sonra rahim filmi cekelim dedi agrili bi islem mi?rahim filmi çektirmiştim doktorumun önerdiği tarihlerle uygulamamdaki tarihler birbirini tutuyor uygulamamdan takip ediyoruz doktorumla birlikte
amin amin cnm sende test yaparsan haber etAnldım ozaman düzenlisin hep demek ki. Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif görürüz
yok cnm ben anestzili oldum taburcu oldum 1 saat sonra ev süpürdümCanim doktorumda bugun bana adetem sonra rahim filmi cekelim dedi agrili bi islem mi?
İnşallah ederim canım kızım da biraz riskli bi bitki çayı içiyordum bu yüzden çok fazla erken davranmıştım ama şimdi en az bir 5 ya da 4 gün kala bakayım diyorum çıkmazsa da 3-2 gün kala falan bakarım. Sen de yaz yaparsan testamin amin cnm sende test yaparsan haber et
tamam canımİnşallah ederim canım kızım da biraz riskli bi bitki çayı içiyordum bu yüzden çok fazla erken davranmıştım ama şimdi en az bir 5 ya da 4 gün kala bakayım diyorum çıkmazsa da 3-2 gün kala falan bakarım. Sen de yaz yaparsan test
Gördüm canımTestlerini bosa harcama kuzum. Buarada çatlamayı gordun mu inşallah catlamıstır
Ben ovu testi yapmadım hiç adetin 10. Gününden sonra gün aşırı ilişki dedi doktor hep böyle yumurtlama döneminde kasık ağrısı yaşıyodum ama klomen kullandıktan sonra bu ay aşırı hissettim umarım çok güzel sonuçlar alırız benim regl dönemlerim hep düzenli en fazla 2 3 gün geçiyoGördüm canım
İnşallah hemen yerleşsin bebişin canımİnşallah hemen yerleşsin bebişin canımGördüm canım
Yok canım fotoğraf yükleme yok diye biliyorum ama takvim olarak güzel bir uygulamaSelam canım, uygulamanin ekran görüntüsünü atabilir misin rica etsem ?
Bende femometer uygulamasi var ovülasyon testi fotoğraflarini falan yüklüyorum. Dedigin uygulamada da var mi o özellik
Yok canım fotoğraf yükleme yok diye biliyorum ama takvim olarak güzel bir uygulama
Ayni uygulama resmini kullanan Takvimim diye bir uygulama var onu kullaniyorum bende. Nasil oluyor ya ayni resim
İlk adetmden beri kullanıyorum. Isı grafiği de varr
Ben aslinda ovülasyon testi görseli yüklenen bir uygulama arayisindayim farkli kullanan varsa diye. Takvimim uygulamasi ve peppap var bende peppap zaten öylesine gosteriyor gibi geliyor hep banaİlk adetmden beri kullanıyorum. Isı grafiği de varr
Premom var canm onda yükleniyor ben yüklemedim amaısı için kullandım bıde femometer var ama enson play storeda yuklenmyodu bende ckmıyodu. Premoma bak senBen aslinda ovülasyon testi görseli yüklenen bir uygulama arayisindayim farkli kullanan varsa diye. Takvimim uygulamasi ve peppap var bende peppap zaten öylesine gosteriyor gibi geliyor hep banatavsiye eder misin bu uygulamayi
GaripAyni uygulama resmini kullanan Takvimim diye bir uygulama var onu kullaniyorum bende. Nasil oluyor ya ayni resim
Onu bilmiyordumİlk adetmden beri kullanıyorum. Isı grafiği de varr