Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

amin amin cnm sende test yaparsan haber et
İnşallah ederim canım kızım da biraz riskli bi bitki çayı içiyordum bu yüzden çok fazla erken davranmıştım ama şimdi en az bir 5 ya da 4 gün kala bakayım diyorum çıkmazsa da 3-2 gün kala falan bakarım. Sen de yaz yaparsan test

tamam canım

Ben ovu testi yapmadım hiç adetin 10. Gününden sonra gün aşırı ilişki dedi doktor hep böyle yumurtlama döneminde kasık ağrısı yaşıyodum ama klomen kullandıktan sonra bu ay aşırı hissettim umarım çok güzel sonuçlar alırız benim regl dönemlerim hep düzenli en fazla 2 3 gün geçiyo

Selam canım, uygulamanin ekran görüntüsünü atabilir misin rica etsem ?
Bende femometer uygulamasi var ovülasyon testi fotoğraflarini falan yüklüyorum. Dedigin uygulamada da var mi o özellik
Yok canım fotoğraf yükleme yok diye biliyorum ama takvim olarak güzel bir uygulama

Selam kızlar. Sat 12 kasım bat 13 aralık. Yumurtlama 29 kasım. Üç gün önce bir iki damla kahverengi akıntı geldi erken regl oluyorum sandım ama gelen giden yok. Sabah test yaptım innovitanın ekliyorum. Hemen hayalet çizgi çıktı. Yarın sabah bir daha yapacağım. Size sormak istiyorum gebelik olsa çıkar mıydı silik de olsa boşa umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_8672.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 28
Ben aslinda ovülasyon testi görseli yüklenen bir uygulama arayisindayim farkli kullanan varsa diye. Takvimim uygulamasi ve peppap var bende peppap zaten öylesine gosteriyor gibi geliyor hep bana tavsiye eder misin bu uygulamayi
Premom var canm onda yükleniyor ben yüklemedim amaısı için kullandım bıde femometer var ama enson play storeda yuklenmyodu bende ckmıyodu. Premoma bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…