-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.301
Kan testiydi bu arada alınan hormon testiGüzeller ben birşey sormak istiyorum, biz bu ay ovulasyon dönemini falan hep değerlendirmeye çalıştık inşaAllah hayırlısı olur ama ben çok umutluyum,4 ve 7 Aralık arasını değerlendirdik, sormak istediğim şu ki benden bu hafta pazartesi günü saç dökülmelerim için hormon testi alındı pek bilmediğim için soruyorum ya saçmaysada lütfen kusura bakmayın bu testte hamilelik varsa çıkar mı veya çıkıyorsa bile çıkması için çok erken bir tarih mi? Çok teşekkür ederim yanıtlayacaklara şimdiden
çok çok erken sanmıyorum canımGüzeller ben birşey sormak istiyorum, biz bu ay ovulasyon dönemini falan hep değerlendirmeye çalıştık inşaAllah hayırlısı olur ama ben çok umutluyum,4 ve 7 Aralık arasını değerlendirdik, sormak istediğim şu ki benden bu hafta pazartesi günü saç dökülmelerim için hormon testi alındı pek bilmediğim için soruyorum ya saçmaysada lütfen kusura bakmayın bu testte hamilelik varsa çıkar mı veya çıkıyorsa bile çıkması için çok erken bir tarih mi? Çok teşekkür ederim yanıtlayacaklara şimdiden
Kanda gebelik testi beta hcg olarak çıkar canım. Eğer sadece saç dökülmesi için dediysen ona bakmamışlardır. Yine de sonuçların çıkınca kontrol edersin beta hcg bakılmış mı diye. Ama kanda çıkması için bile daha erken söylediğin tarihlere göreGüzeller ben birşey sormak istiyorum, biz bu ay ovulasyon dönemini falan hep değerlendirmeye çalıştık inşaAllah hayırlısı olur ama ben çok umutluyum,4 ve 7 Aralık arasını değerlendirdik, sormak istediğim şu ki benden bu hafta pazartesi günü saç dökülmelerim için hormon testi alındı pek bilmediğim için soruyorum ya saçmaysada lütfen kusura bakmayın bu testte hamilelik varsa çıkar mı veya çıkıyorsa bile çıkması için çok erken bir tarih mi? Çok teşekkür ederim yanıtlayacaklara şimdiden
Yumurtlama olmamış bence daha canım. Daha silik çıkmasının sebebi farklı saatlerde yaptın diyedir belki ya da sıvı alımı illaki farklı olmuştur önceki günlere göre.Kızlar benim ovulasyon testinde bir sorun var sanırım koyulaşması gerekirken silikleşiyor anlamadım hiç bişey yumurtlamicak mıyım acabaEki Görüntüle 3519796
Gebelik var canım ama çok yeniKızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Teşekkür ederim 2 gün önce lekelenmem olmuştuGebelik var canım ama çok yeni2 günde bir kan verip artışı takip et inşallah sağlıklı gebeliktir emarı da ertelemen gerekecek
Yerleşme kanaması yaşamışsındır canım. Kırmızı değilse sorun yok diye biliyorum. Yine de temkinli olmak lazım tabiTeşekkür ederim 2 gün önce lekelenmem olmuştu
Yaa çok sevindim, maşallah hsg sonrası sizin de güzel haberiniz ulaştıKızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Bir de duratest miydi neydi demek doğru çıkarmış, prodoctor da çıkmamıştı değil mi? Ama yani 10 ve üzerini algılıyorsa zaten çıkmazdı, öbür marka demek daha hassasmışKızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Aynen grupta 3. Heralde hsg sonra pozitif gören birininde 29 Du hcg kimdiYaa çok sevindim, maşallah hsg sonrası sizin de güzel haberiniz ulaştısağlıkla ilerler umarım
Aynen duratest hemen gösterdi belkide ozman 7 8 de hcgBir de duratest miydi neydi demek doğru çıkarmış, prodoctor da çıkmamıştı değil mi? Ama yani 10 ve üzerini algılıyorsa zaten çıkmazdı, öbür marka demek daha hassasmış
Aynen grupta 3. Heralde hsg sonra pozitif gören birininde 29 Du hcg kimdi
Kızlar bu kuruma çizgisi mi
Gebelik markası da bir gebenin günlüğüNe testi
Canım tebrik ederim çok erken yakalamışsınKızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Teşekkür ederimCanım tebrik ederim çok erken yakalamışsınsağlıkla al kucağına inşallah hemmen pozitifliyorum