Arkadaşlar merhaba, Ben 32 yaşındayım. Sebepsiz infertilitemiz var. Geçen sene ilk tüp bebek denememizde başarılı olamadık. 3 embriyom vardı, biri konuldu olmadı. Şimdi 2 tane biri 6 diğeri 7 hücreli embriyolarım (sağlıklı çözülürse) transfer olacak, tahminim ocağın ilk haftası TRANSFER gerçekleşecek. 19 Aralıkta Lucrin ile başlayacağım. Geçen sene de tedavimden önce burada yazıyordum:-( Bakalım bu sefer umarım mutlu şeyler paylaşırım.
Dondurulmuşlarla tedavinin kimi doktor taze ile farklı olmadığını kimisi daha düşük şans olduğunu söylüyor. Neyse ne kızlar..Hepinizi bu süreçte birbirimize destek olmak fikir alışverişi yapmak için buraya bekliyorum.
Görüşmek üzere...[/QUO tedavin hayırlı olsun canım bende adetimi bekliyorum geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım olmadı bu ay kısmet olursa dondurulumuşlarla denicez benimde pek bi bilgim yok bu konu hakkında inşl hakkımızda hayırlısı olur ve hayırlı sonuçlar alırız
şimdiden hayırlı olsun tedavınız bende agustosta ılk denememı yaptım kımyasal gebelıkle sonuclandı genetık test yapıldı kan pıhtılasması cıktı bende bu aykı adetımle dondurulmuslarla baslıcam 2 tane dndurulmusm var benımde doktorum tam aksıne taze embryoya gore %5 daha fazla sans verıyor dondurulmuslara en azından fazla hormon yuklemesı yok ıgne yok daha rahat tedavımız ılerlıyıcek hepımız ıcın hayırlısı
Yarın sabah transferim olacak inşallah sağlıklı çözünme olursa. Çok heyecanlıyım bu sefer ilkinde böyle olmamıştı. Umut etmek ne güzel mutlu sona yaklaştığını umut etmek... Sen nasılsın Serrey tedavin başlamıştı değil mi?
Yarın sabah transferim olacak inşallah sağlıklı çözünme olursa. Çok heyecanlıyım bu sefer ilkinde böyle olmamıştı. Umut etmek ne güzel mutlu sona yaklaştığını umut etmek... Sen nasılsın Serrey tedavin başlamıştı değil mi?
voodoo ilk transferin mi olacak hayırlısı olsun benim de geçen cumartesi donmuş embriyolarımdan 2si çözüldü hiçbir sorun olmadı yaşadılar ve transferim yapıldı bhcg için gün bekliyorum
5.gün embriyosu ikiside doktor 11.gün verdi test için ama ben cok merak ediyorum daha önce yapmaya da korkuyorumsiznkide hayırlı olsun kaç gün sonra yapıcaksınız testinizi yani transferin kaçıncı günü olucak bide kaçıncı gün embriyosu
voodoo ilk transferin mi olacak hayırlısı olsun benim de geçen cumartesi donmuş embriyolarımdan 2si çözüldü hiçbir sorun olmadı yaşadılar ve transferim yapıldı bhcg için gün bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?