• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-ocak 2012 de dondurulmuşlarla tedavi olacaklar buraya lütfen!!

voodoo2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
290
5
68
Arkadaşlar merhaba, Ben 32 yaşındayım. Sebepsiz infertilitemiz var. Geçen sene ilk tüp bebek denememizde başarılı olamadık. 3 embriyom vardı, biri konuldu olmadı. Şimdi 2 tane biri 6 diğeri 7 hücreli embriyolarım (sağlıklı çözülürse) transfer olacak, tahminim ocağın ilk haftası TRANSFER gerçekleşecek. 19 Aralıkta Lucrin ile başlayacağım. Geçen sene de tedavimden önce burada yazıyordum:-( Bakalım bu sefer umarım mutlu şeyler paylaşırım.

Dondurulmuşlarla tedavinin kimi doktor taze ile farklı olmadığını kimisi daha düşük şans olduğunu söylüyor. Neyse ne kızlar..Hepinizi bu süreçte birbirimize destek olmak fikir alışverişi yapmak için buraya bekliyorum.

Görüşmek üzere...

Arkadaşlar merhaba, Ben 32 yaşındayım. Sebepsiz infertilitemiz var. Geçen sene ilk tüp bebek denememizde başarılı olamadık. 3 embriyom vardı, biri konuldu olmadı. Şimdi 2 tane biri 6 diğeri 7 hücreli embriyolarım (sağlıklı çözülürse) transfer olacak, tahminim ocağın ilk haftası TRANSFER gerçekleşecek. 19 Aralıkta Lucrin ile başlayacağım. Geçen sene de tedavimden önce burada yazıyordum:-( Bakalım bu sefer umarım mutlu şeyler paylaşırım.

Dondurulmuşlarla tedavinin kimi doktor taze ile farklı olmadığını kimisi daha düşük şans olduğunu söylüyor. Neyse ne kızlar..Hepinizi bu süreçte birbirimize destek olmak fikir alışverişi yapmak için buraya bekliyorum.

Görüşmek üzere...[/QUO tedavin hayırlı olsun canım bende adetimi bekliyorum geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım olmadı bu ay kısmet olursa dondurulumuşlarla denicez benimde pek bi bilgim yok bu konu hakkında inşl hakkımızda hayırlısı olur ve hayırlı sonuçlar alırız

şimdiden hayırlı olsun tedavınız bende agustosta ılk denememı yaptım kımyasal gebelıkle sonuclandı genetık test yapıldı kan pıhtılasması cıktı bende bu aykı adetımle dondurulmuslarla baslıcam 2 tane dndurulmusm var benımde doktorum tam aksıne taze embryoya gore %5 daha fazla sans verıyor dondurulmuslara en azından fazla hormon yuklemesı yok ıgne yok daha rahat tedavımız ılerlıyıcek hepımız ıcın hayırlısı

şimdiden hayırlı olsun tedavınız bende agustosta ılk denememı yaptım kımyasal gebelıkle sonuclandı genetık test yapıldı kan pıhtılasması cıktı bende bu aykı adetımle dondurulmuslarla baslıcam 2 tane dndurulmusm var benımde doktorum tam aksıne taze embryoya gore %5 daha fazla sans verıyor dondurulmuslara en azından fazla hormon yuklemesı yok ıgne yok daha rahat tedavımız ılerlıyıcek hepımız ıcın hayırlısı

tedavin hayırlı olsun canım bende adetimi bekliyorum geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım olmadı bu ay kısmet olursa dondurulumuşlarla denicez benimde pek bi bilgim yok bu konu hakkında inşl hakkımızda hayırlısı olur ve hayırlı sonuçlar alırız

dondurulmusları hayırlı olsun bende benımde 3.tup bebek enememde tuttu 4 tane embrıyom olustu 2 tanesını tranfer etıler bırı tutundu e cok sukur bır oglum oldu suan 2 yasında obur ıkısınıde dondurtmustuk onlarıda hayırlısıyla ınsallah mart nısan gıbı dusunuyoruz ama benım anlamadıgım dondurulmusları koydururkendemı lucrın ıgne felan kullanıyosun

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ben de sizlere hayırlı olsun diyorum. Lucrin iğnesini yapmadan da olabiliyormuş evet doktorum söyledi; ama o zaman yumurtanın, rahimin kontrolüne mi ne gitmem gerekiyormuş. Doktorum lucrin ve lucrinsiz arasında gebelik oranı bakımından fark yok eşit dedi. O yüzden benim de işime gelmiyordu gidip gelmek açıkçası kabul ettim. Sizin tedavinizde hiç iğne olmayacak sanırım.?

kullanmayacagıma cok sevındım valla cunku cok yıprandım tekrar ıgne ılac kullanmak ıstemıyorum

Ben de doktorumdan haber bekliyorum bakalım iğnesiz doğal siklus ile istiyorum. Hormonlar ve daha uzun süre beklemek psikolojimi bozuyor.

Dondurulmuşlarla tedavi olanlar veya tekrar olacaklar lütfen yaşadıklarınızı paylaşın. Ben de bu ay doğal siklus ile tedavi olacağım. Bakalım hafta sonu kontrol var. Sizin kontrolleriniz nasıl gidiyoR?

Evet Serenaycım biz baya yalnız kaldık bu topic te. Herkes nerede? Şu aralar dondurulmuş tedavisi olacaklar. Lütfen bu topiğe de yazın. Birbirimizin heyecanına ortak olalım...:36::36::36::36::36:

Yarın sabah transferim olacak inşallah sağlıklı çözünme olursa. Çok heyecanlıyım bu sefer ilkinde böyle olmamıştı. Umut etmek ne güzel mutlu sona yaklaştığını umut etmek... Sen nasılsın Serrey tedavin başlamıştı değil mi?

voodoo ilk transferin mi olacak hayırlısı olsun benim de geçen cumartesi donmuş embriyolarımdan 2si çözüldü hiçbir sorun olmadı yaşadılar ve transferim yapıldı bhcg için gün bekliyorum

Yarın sabah transferim olacak inşallah sağlıklı çözünme olursa. Çok heyecanlıyım bu sefer ilkinde böyle olmamıştı. Umut etmek ne güzel mutlu sona yaklaştığını umut etmek... Sen nasılsın Serrey tedavin başlamıştı değil mi?

rabbim embriyolarının sağlıklı çözünüp transferden sonra sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin sevgii arkadaşım benimde domdurulmuş iki adet embriyom var ve bu ay adet olduğumda doktor rahime bakıcak diğer adetimle rahim hazır hale getirilip transferim yapılacak rabbimin izniyle rabbim tüm isteyenlerede bizlerede hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

hayırlı olsun canım inşlh sağlıklı çözünürler ve annelerinin karnına sıkısıkı tutunurlar ben daha tedaviye başladım adetimi bekliyorum en geç ayın 17si gibi olmayı umuyorum ben bu dondurulumş tedavisi nasıl oluyor çok merak ediyorum hangi ilaçları kullandın ve toplamda kaç kez gittin muayeneye neyse çok sorduımm yarın sabah rabbim senin yüzünü güldürsün inşlh senden pozitif sonuç bekliyorum :) bana umut olmanı diliyorum sağlıcakla kal bol şans

voodoo ilk transferin mi olacak hayırlısı olsun benim de geçen cumartesi donmuş embriyolarımdan 2si çözüldü hiçbir sorun olmadı yaşadılar ve transferim yapıldı bhcg için gün bekliyorum

siznkide hayırlı olsun kaç gün sonra yapıcaksınız testinizi yani transferin kaçıncı günü olucak bide kaçıncı gün embriyosu

siznkide hayırlı olsun kaç gün sonra yapıcaksınız testinizi yani transferin kaçıncı günü olucak bide kaçıncı gün embriyosu
5.gün embriyosu ikiside doktor 11.gün verdi test için ama ben cok merak ediyorum daha önce yapmaya da korkuyorum

Kızlar transferim gerçekleşti daha 2 saat olmadı eve donüyorum. Bu sefer yarim saat Sonra tuvalete kalktim. Tutacagi varsa tutar. Üzgünüm ki 7 hücreli olan embriyomun 4 tane hücresi ölmüş😔 ama şükür ki 6 hücreli olan %100 sağlam😃 ilk denememdeki embriyo en iyi olandi ve 8 hücreliydi; ama olmadi😞 biliyor musunuz bu cocuk tutacak gibi geliyor😉çünkü inatçı bisiy 8 hücreli gitti 7 hücreli sizlere ömür, bu ayakta hem de %100😉
Rabbim ol derse olur kızlar hiç ama hiç tedirgin değilim, doktor %10-15 şans verdi (ve transfer oncesine kadar hep daha yüksek oranlar veriyor, transfer gunü oran düşüyor anlamadık) olacağı varsa % 1 sans verse de olmaz mi😉
Hepinizi öpüyorum güzel dilekleriniz icin tesekkurler😘

Serrey cim dondurulmusta 2 tedavi seçeneği var ilaçla ve ilacsiz. İlacliyi secersen adetin 21. Gunü iğneye başlıyorsun tedavi daha uzun ama sadece bir kere ultrasona gidiyorsun. Ben bu ilaçları almak istemedim. Dolayısıyla yumurtlamam olana kadar 4 kez ultrasona girdim. İki kez kan verdim. 5. Gidişimde de transfer oldu iste. Bugun adetimin 17. Gunü.
26 Aralık Çarşamba test gunüm ama ben Pazartesi kan veririm gibime geliyor bekleyemem kiiii😀😀

İnsallah tutunmuslardir canım herseyin hayırlısı güzel haberini almak istiyorum😀 bence 1-2 gun sonra kan ver ya 9. Gun oluyor iste. Pozitif alanları çok okudum😉

Back