Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
açıkçası adet olayım dr umla görüşecem. bi sakınca yok derse bu ay istemiyorum aşılama falan. bi ay ara verecem. çünkü doğum tarihi de önemli benim için. bi kızım var. 1.sınıfta. bu ay hamile kalırsam eylülde doğum ve okul açıldığı ay olsun istemiyorum. kızıma çok zor olur. alışverişi okulu adaptesi bide evde bi bebek onuda düşünmek zorundayım. kalacağım kadar geç kaldım zaten. niyetim böyle yanlışmıyım bilmiyorum bakacaz

Canım geçen ay ben de senin gibiydim. Film çekilmesin diye o kadar çok hamilelik haberi almak istedim ki ama olmadı.. anestezisiz çekileceği için çok korkuyordum çünkü ağrı eşiğim çok düşüktür. ama film de hiç korktuğum gibi geçmedi.henüz kendi doktorum sonuçları değerlendirmedi, 13 aralıkta görecek. ama çeken doktor sorun yok dedi ve bunu duymak beni iyice rahatlattı. Sen de bu konuda rahat olmalısın. Bir sorun varsa bir an önce çözecekler, bir sorun yoksa kafan rahatlayacak bu yapılanlar sayesinde.
peki dr neden bakmadı sonuçlarına. bır ay kaybın oluyo. bilemedimki

Alyaesen ,gece sarjim bitti yazamadim. Benim de bebeğim 6 haftalikti ben 10. Uncu haftamdaydim yani beta hcg 30 000lerde mi 40 000ler de mi neydi yanlış olmasın hatırlamıyorum . Bebek oluşmuştu ama kalp atışı yoktu
bebek oluşmadan hcg nasıl o kadar yükselmiş. benim çok düşüktü. 50 leri gördüm ve kanamam oldu hiç ilerlememiş yani

Kizlar lavaboya kalktim. Testi yaptim sabahkini etkilicek diye. Tabiki bekledigim sonuc negatif. Karnim agrimaya basladi. Baslasin filmler asilamalar sinir savaslari.
Hayirlisi olsun canim bari biran once adet olsak gecikmese .ben bu ay yumurtlama takibi yaptiracam Allah nasip ederse kocamida tahlile gondericem e yaslandi adam belki spremleri azalmistir bari cift tarafli tedavi gorelim.tabi ikna edebilirsem adami .hic heveslenmiyor adam .liseye giden cocugum var diyor bu yastan sonra bebek bana dedemi desin diyor bu arada esim benden 12 yas buyuk 46 yasinda :)

bebek oluşmadan hcg nasıl o kadar yükselmiş. benim çok düşüktü. 50 leri gördüm ve kanamam oldu hiç ilerlememiş yani
Benim gecen yilki hamileligimdede degerlerim gayet iyi yukseliyordu gerci arkadas kalp atisini gormemis.benim bebegim gumbur gumbur atiyordu sonrada durdu.

Hayirlisi olsun canim bari biran once adet olsak gecikmese .ben bu ay yumurtlama takibi yaptiracam Allah nasip ederse kocamida tahlile gondericem e yaslandi adam belki spremleri azalmistir bari cift tarafli tedavi gorelim.tabi ikna edebilirsem adami .hic heveslenmiyor adam .liseye giden cocugum var diyor bu yastan sonra bebek bana dedemi desin diyor bu arada esim benden 12 yas buyuk 46 yasinda :)
evet canım erkeklerinde gitmesi lazım. yaş önemli değil hepsinde bi sorun olma ihtimali var. bizde de bi çocuk var diye eşime çok yönelmedi dr um. ama bu ay ona da bakıcak sanırım. sonuçta 7 sene önce hamile kaldım az değil. ama çok sıkıldım vallahi. olacaksa olsun diyorum bazen hiç olmasamı diyorum benimde yaşım az değil 27 yaşındaki gibi bakabilecekmiyim bebeğe. allahım sen hayırlısını ver. değilse hiç verme

evet canım erkeklerinde gitmesi lazım. yaş önemli değil hepsinde bi sorun olma ihtimali var. bizde de bi çocuk var diye eşime çok yönelmedi dr um. ama bu ay ona da bakıcak sanırım. sonuçta 7 sene önce hamile kaldım az değil. ama çok sıkıldım vallahi. olacaksa olsun diyorum bazen hiç olmasamı diyorum benimde yaşım az değil 27 yaşındaki gibi bakabilecekmiyim bebeğe. allahım sen hayırlısını ver. değilse hiç verme
Hic karamsar olma canim .bakariz bebislerimize hemde gul gibi.demekki vakti zamani var en iyisini rabbim bilir soyle dusun cok sukur biz anneligi tattik Allah im yavrularimizi bize bagislasin.birde hic anne olamayanlar var onun icin sukrediyorum.olursa olur olmazsa olmaz .yavrumu bagislasin bana yeter.cok aciktim gideyimdr kahvalti yapayim :)buarada cok guzelmissin bacim masallah .kizinda cok seker Allah bagislasin :KK28:

Hic karamsar olma canim .bakariz bebislerimize hemde gul gibi.demekki vakti zamani var en iyisini rabbim bilir soyle dusun cok sukur biz anneligi tattik Allah im yavrularimizi bize bagislasin.birde hic anne olamayanlar var onun icin sukrediyorum.olursa olur olmazsa olmaz .yavrumu bagislasin bana yeter.cok aciktim gideyimdr kahvalti yapayim :)buarada cok guzelmissin bacim masallah .kizinda cok seker Allah bagislasin :KK28:
aminnn yaparız tabi o minicik elleri ayakları popoları bi görsek hemde tecrübeyle bakarız hayırlısıyla zmanında gelsinler haklısın. hamdolsun tattık bu duyguyu olamayanlara da nasip et allahım. tesekkür ederim canım benim sen de öyle genc kız gibisin maşallahhhh afiyet olsunnn sana bana öğlen yemeği yaklaşıyo artık :kk77:

Eğer hamileysem hepinize dua edicem inşallah en kısa Zamanda Rabbim isteyen herkese nasip eder.Kızlar sabah kan verdim öğleden sonra alıcam sonucu

Hatırlıyormusunz comfort days de iliskiden 5gün sonraa testim de ciZgi cıkmıstı hayali bi sekilde kızlar baska da hic bi test erken göstermedi.Eğer hamileysem test doğru gösterdi

Hatırlıyormusunz comfort days de iliskiden 5gün sonraa testim de ciZgi cıkmıstı hayali bi sekilde kızlar baska da hic bi test erken göstermedi.Eğer hamileysem test doğru gösterdi
ilişkiden 5 gün sonra çıkması imkansız çünkü döllenme olmuş olsa bile tüplerden rahime gidip yerleşmesi lazım hiç bi şekilde çıkmazkii. ama onu bunu boşver inşallahhh vardır bebişinnn her sonuç bekleyenle kendiminki gibi heyecanlanıyorum. bi saate çıkması lazım sen bi ara yada netten bakkk hadi inşallahhh

ovulasyon testi innovita ve laboquıck var. hangisi iyi acep. aslında en iyisi prodictor ama çok pahalı namussuz

Allahın izniyle yine olur. O şekilde tutunan bebekler genelde sağlıklı olmuyormuş Allah her şeyin hayırlısını versin
evett kesinlikle varıdr bi hayır diyorum. oda yine eylülde doğacaktı bi eylül doğumu istemedim oda başıma geldi korktum. üzüldüm öne sonra gitti bebiş yine üzüldüm bende ne nankörüm. ama kızım 1. sınıf şuan çok zormuş akşamları ödev okuma falan iyiki olmamış rezil olurdum.

ilişkiden 5 gün sonra çıkması imkansız çünkü döllenme olmuş olsa bile tüplerden rahime gidip yerleşmesi lazım hiç bi şekilde çıkmazkii. ama onu bunu boşver inşallahhh vardır bebişinnn her sonuç bekleyenle kendiminki gibi heyecanlanıyorum. bi saate çıkması lazım sen bi ara yada netten bakkk hadi inşallahhh
Netten nerden bakcamm balimmmm

Back