Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bendede var herkes yüzünde bişey var diyo yüzüm şiş biri diyo yanakların pembe pembe biri diyo bir değişik yüzün anlayamadım acaba belirti olabilirmi ilk kez duydum bat 4 aralık eşime söz verdiğim için testte yapamıyorum
Vallahi bende 3 4 gundur gozlerim sis. Bugun evde test yaptim cikmadim yarin hasta olmam lazim bakalim neler olacak. Gelecekse hemen gelsin su kirmizilar

İnşaAllah bişey cıkmaz bacım.ama cıksada üzülme.karsı komsum 4yıl beklefı sol tupu tıkalı cıktı sağ tupunden hamile kaldı suan kızı 7aylık:)
Neyse ki tüpün tıkalı değil canım. hsg de açık olduğunu söyledi filmi çeken doktor. Bu sayede operasyondan kurtuldum bence :) Ama dediğin gibi kapalı da olsa üzülüp takılmamak lazım. Çünkü kendini yıprattığınla kalıyorsun. Bir işe yarasa yıpratalım ama bir işe de yaramıyor.

Dün bi leke geldi bugünde kasık ağrısı we yine kahwemsi sulu bi leke war regl olcam dıyorum hıcbır regl de böle olmamıştım nasip artık unudum kalmadı görcem kırmızıları:KK43:
Bu ay kırmızı görürsen bile gelecek ay sonraki ay bir şekilde istediğini alacaksın. Umutla denemeye devam canım. Benim ağrı şimdilik geçti ama zaten daha var normalde 5 Aralık gibi olmam lazım

Kızlar istanbul beylikdüzü medicana hastanesi tüp bebek selman laçin doktora giden warmı aramızda

Bu ay kırmızı görürsen bile gelecek ay sonraki ay bir şekilde istediğini alacaksın. Umutla denemeye devam canım. Benim ağrı şimdilik geçti ama zaten daha var normalde 5 Aralık gibi olmam lazım
Benimde daha war 5gün war ama yıne kahwe leke we agrı war doktorum selman bey onu aradım.yarın muayeneye gel bakalım.regl için çok erken we kahwe leke nedır regl mi yerlesmemi anlarız dedi.umutsuzluga kapılma yarın gel detaylı görelim dedi sanki biraz rahatladım.alanında iyi bi doktor bi süredir gıdıyorum.5yıldır kımsenın bulamadıgı sorunu o buldu kan pıhtılasması dedi testler yaptı.

Bide bu kahwe leke dewamedıyo regl görsem tamam buay bıttı dıcem henuz göremedım bildiginiz baya kahwe ağrıda yatınca geçiyo kalkıp iş yaparsam şiddetleniyo.acaba bu yerlesme olabılırmı.yada döllenme lekesi.benim yumurtam gecen ay regl günümde çatlamıştı.gecmi çatlıo acaba

Benimde daha war 5gün war ama yıne kahwe leke we agrı war doktorum selman bey onu aradım.yarın muayeneye gel bakalım.regl için çok erken we kahwe leke nedır regl mi yerlesmemi anlarız dedi.umutsuzluga kapılma yarın gel detaylı görelim dedi sanki biraz rahatladım.alanında iyi bi doktor bi süredir gıdıyorum.5yıldır kımsenın bulamadıgı sorunu o buldu kan pıhtılasması dedi testler yaptı.
Masallah dr da bi sans. Ama ukalalik gibi olmasin surda 2 ay takilan her bayan artik 1 2 dusukte ogrenmistir kan pihtilasmasina bakilacagini azcik ilgilenen dr guzumuzde ulvi oluyor. Cunku iyilere sozum yok ama oyle başından savan dr gordumki allah onlari bildigi gibi yapsin

Masallah dr da bi sans. Ama ukalalik gibi olmasin surda 2 ay takilan her bayan artik 1 2 dusukte ogrenmistir kan pihtilasmasina bakilacagini azcik ilgilenen dr guzumuzde ulvi oluyor. Cunku iyilere sozum yok ama oyle başından savan dr gordumki allah onlari bildigi gibi yapsin
Ben 5yıl doktor doktor gezdım en son selman beye gttım o trombofili panelı hormon we kromozom testı yaptı o buşdu p an nekadar sewndım bılemezsın 5yıl da 5düşük 9aydrda hamıle kalamıorm

Ne diyim simdi. Diyecek cok sey varda. 5 yilda 5 dusuk kimseyi suphelendirmemismi acaba. Aldiklari para helalmi harammi insan bi düşünür . Insanlar ne halle dr a gidiyo tedaviler oluyolar. Ay sinirim zipladi valla. Zaten gerildim bugün bogacam birini

Güvendiğin bir doktorun olması çok iyi canım. Umarım yarın güzel haberler de alırsın doktorundan. Yerleşme olabileceğini de söylemiş baksana. Umarım öyledir. Ben tanımıyorum çünkü beylükdüzü bana çok uzaktı her zaman.

Ben 5yıl doktor doktor gezdım en son selman beye gttım o trombofili panelı hormon we kromozom testı yaptı o buşdu p an nekadar sewndım bılemezsın 5yıl da 5düşük 9aydrda hamıle kalamıorm
Çok şey yaşamışsın.. Doktor da olsa insanın iyisine denk gelmek önemli sanırım. Sonunda denk gelebilmiş olman da bence güzel. Umarım bundan sonrası çok iyi olacak

Ne diyim simdi. Diyecek cok sey varda. 5 yilda 5 dusuk kimseyi suphelendirmemismi acaba. Aldiklari para helalmi harammi insan bi düşünür . Insanlar ne halle dr a gidiyo tedaviler oluyolar. Ay sinirim zipladi valla. Zaten gerildim bugün bogacam birini
Bu gerçekten bir tıp faciası olsa gerek.. Sinirlenmekte çok haklısın. Onların ihmali başkalarının acısı oluyor maalesef. Ama artık daha iyi bir doktoru olduğu için bir şekilde kurtulmuş onların elinden.
Sen de sıkma canını regl oldun ama önünden başka sayfa açılacak. Doktoruna güvenirsen süreç senin için daha kolay geçecek canım. Sen de sonunda kucağına alacaksın bebeğini :)

Bu gerçekten bir tıp faciası olsa gerek.. Sinirlenmekte çok haklısın. Onların ihmali başkalarının acısı oluyor maalesef. Ama artık daha iyi bir doktoru olduğu için bir şekilde kurtulmuş onların elinden.
Sen de sıkma canını regl oldun ama önünden başka sayfa açılacak. Doktoruna güvenirsen süreç senin için daha kolay geçecek canım. Sen de sonunda kucağına alacaksın bebeğini :)
5yıl da heranım cehennem gectı gebelıklerımın hıcbırı 6haftayı gecmedı.kalpatısı içşn gttım düşük dediler snuc hep aynı oldu.we mılyarlar harcadım zehır zıkkım olsn ben kendım dedim bende pıhtılasma war ailemde genetık bu durum dedim öyle olsa arastrılır dedıler sureklı rahım fılmı cektıler.ama anuc dedıgım gbı oldu.wee şimdi bişi daha oldu kahwe rengı leke we agrı bitti.sağ kasıgımda batmalar war.ewde lımın testı yaptım delirdim snunda galıba bı kaseye ıdrarınızı alıyosunuz üzerine yarım lımon sıkıyosunuz eger tortular dıbe çöküyosa gebelık war dıyo ee bu çöktü warmı yanı 2gün önce beta 0.100dü:))

daha olmadım hala salakça acaba diyorum olana kadar da insan ümidini kesemiyo. inşallah benimde dr um bana bi ışık bulur

Biz kadınlar nasılda meşakkatli süreçler yaşıyoruz.buyuzden olsa ferek cennet annelerın ayakları altındadır deyımı.herseyden bir umut arıyoruz

5yıl da heranım cehennem gectı gebelıklerımın hıcbırı 6haftayı gecmedı.kalpatısı içşn gttım düşük dediler snuc hep aynı oldu.we mılyarlar harcadım zehır zıkkım olsn ben kendım dedim bende pıhtılasma war ailemde genetık bu durum dedim öyle olsa arastrılır dedıler sureklı rahım fılmı cektıler.ama anuc dedıgım gbı oldu.wee şimdi bişi daha oldu kahwe rengı leke we agrı bitti.sağ kasıgımda batmalar war.ewde lımın testı yaptım delirdim snunda galıba bı kaseye ıdrarınızı alıyosunuz üzerine yarım lımon sıkıyosunuz eger tortular dıbe çöküyosa gebelık war dıyo ee bu çöktü warmı yanı 2gün önce beta 0.100dü:))
boşa sinirlenmemişim bakkkk... ay düşünme canım eskiyi sen önüne bak u sıyırlamalar normal ben onu kaç ay önce yaptım güya hamileydim şakkkk kırmızılar geldi. yapacak bişy yok bekliyoruz

daha olmadım hala salakça acaba diyorum olana kadar da insan ümidini kesemiyo. inşallah benimde dr um bana bi ışık bulur
Test yap ama doğal testler.ben dpktoruma demıstım ki ewde arboat testıyle we lımonla bakıyorm.oda dediki eskı zamanarda kadınlar hastaneye gıdemezmiş imkan yokmus annelerımız babannelerımız bu yontemlerle ögrenırmıs.benim annem benı ewde dogurmus we karbonat
boşa sinirlenmemişim bakkkk... ay düşünme canım eskiyi sen önüne bak u sıyırlamalar normal ben onu kaç ay önce yaptım güya hamileydim şakkkk kırmızılar geldi. yapacak bişy yok bekliyoruz
Dur bide karbonat war onuda yapcam doktoruma sölemıstım benım annem benı ewde dogurmus we karbonat la teyıd etmıs hamılelıgını demişti.ozaman tıpdada yerı war al örnegı ıste kocaman adam olmusta doktor olmus bızım karbonatcı

Yarın zaten doktora gideceksin o testlerden daha önemlisi bu. Biraz zor belki ama doktora kadar sabredersen güzel haberler alma ihtimalin var.doktorun olumsuz konuşmamış sonuçta.

Back