Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yapma adet gununu bekle ben kan verdim ama bak yine ikilemdeyim bence en iyi adet gunun gecmesini beklemek
Orasi kesin de su gune kadar kan vermemem mucize benim. Ancak bu kadar dayandim. Bide dolapta bi tane testim var yazik degilmi ona bidahaki aya bayatlar :D

Idrar evet koyulasiyor canim.gecen yilki gebeligimde turuncuya yakindi idrarim.hatta hastayim ben diye epey dolamistim megerse hamileymisim .cok buyuturum olaylari malum kaygi bozuklugundan .azcik basim agrisin kesin tumor var bende derim o derece.gerci bunlar kalmadi cok sukur bayagi bayagi atlattim :)
Desene bende de ayni bozukluk varmis. Bende sinir sistemimle zor mucadele ediyorum.

Inanirmisin hala ya hamileysem diyorum :))))
E ole olsanda haberin yok. Ogrenene kadar hersey mubahmis ole diyolar. Farzet kaza kursunu oldu. Benim kizim ole geldi ben dunyalarin isini yaptim koltuklar cektim dolaplara uzandim dunya kadar ilac aldim sacimi boyattim ve lazer epilasyona gittim daha otesi varmi bacim.cok sukur hamdolsun binlerce saglikli yavrum. Allahim bozmasin

E ole olsanda haberin yok. Ogrenene kadar hersey mubahmis ole diyolar. Farzet kaza kursunu oldu. Benim kizim ole geldi ben dunyalarin isini yaptim koltuklar cektim dolaplara uzandim dunya kadar ilac aldim sacimi boyattim ve lazer epilasyona gittim daha otesi varmi bacim.cok sukur hamdolsun binlerce saglikli yavrum. Allahim bozmasin
Aminn nn Allah herkesin yavrusunu korusun acilarini gostermesin.ben isin sakasindayim canim.benim doktorum hep der eger nasibi varsa ip atlasan yine bisey olmaz ama yoksa omru pamuklarada sarsan kendini tutamazsin.Allahim saglikli sorunsuz gebelikler nasip etsin cumlemize

Aminn nn Allah herkesin yavrusunu korusun acilarini gostermesin.ben isin sakasindayim canim.benim doktorum hep der eger nasibi varsa ip atlasan yine bisey olmaz ama yoksa omru pamuklarada sarsan kendini tutamazsin.Allahim saglikli sorunsuz gebelikler nasip etsin cumlemize
Insallahhh canim hadi gece bitmeden bi halay cek bari :D

Canlarım ben bata 3gün kala clearblue dijital test yapmıştım negatifti.Erken yapmayın insanın moralini bozuyolar:(

Canlarım ben bata 3gün kala clearblue dijital test yapmıştım negatifti.Erken yapmayın insanın moralini bozuyolar:KK43:
Erken gebelik trsti diye bisy yok hepsi ayni. Sonucta hepsi çiş le bakiliyo. Bende inanmiyorum. Sure gecneyince basvuruyoruz sadece

Sonuçta 1 gün kala yapıyorsun çıkması gerekir bence.
Uyuyabilsem sabahi gorsem yapacam insallah ama. Acik ve net soliyim negatif cikacak kesin. Ama yok illa o tek cizgiyi yafa 0.bulmem kaclari gormemiz lazim. Kirmuzilara sabrımız yok

Kizlar lavaboya kalktim. Testi yaptim sabahkini etkilicek diye. Tabiki bekledigim sonuc negatif. Karnim agrimaya basladi. Baslasin filmler asilamalar sinir savaslari.

Kizlar lavaboya kalktim. Testi yaptim sabahkini etkilicek diye. Tabiki bekledigim sonuc negatif. Karnim agrimaya basladi. Baslasin filmler asilamalar sinir savaslari.
Canım geçen ay ben de senin gibiydim. Film çekilmesin diye o kadar çok hamilelik haberi almak istedim ki ama olmadı.. anestezisiz çekileceği için çok korkuyordum çünkü ağrı eşiğim çok düşüktür. ama film de hiç korktuğum gibi geçmedi.henüz kendi doktorum sonuçları değerlendirmedi, 13 aralıkta görecek. ama çeken doktor sorun yok dedi ve bunu duymak beni iyice rahatlattı. Sen de bu konuda rahat olmalısın. Bir sorun varsa bir an önce çözecekler, bir sorun yoksa kafan rahatlayacak bu yapılanlar sayesinde.

Alyaesen ,gece sarjim bitti yazamadim. Benim de bebeğim 6 haftalikti ben 10. Uncu haftamdaydim yani beta hcg 30 000lerde mi 40 000ler de mi neydi yanlış olmasın hatırlamıyorum . Bebek oluşmuştu ama kalp atışı yoktu

Bir ay daha beklerdim ben senin yerinde olsam. Hem ovulasyon testi de kullanmamissin hiç. Eminim yumurtlama günün tahmin ettiğinden farkli. Benim takvim 17 si görünüyordu ama test 13 ünde koyulasmisti. Bense takvime uysam ogunleri boş gececektim. Sen de bence bu ay nasılsa diğer aya bıraktım diyerrekten ovulasyon testi yaparak dene

Canım geçen ay ben de senin gibiydim. Film çekilmesin diye o kadar çok hamilelik haberi almak istedim ki ama olmadı.. anestezisiz çekileceği için çok korkuyordum çünkü ağrı eşiğim çok düşüktür. ama film de hiç korktuğum gibi geçmedi.henüz kendi doktorum sonuçları değerlendirmedi, 13 aralıkta görecek. ama çeken doktor sorun yok dedi ve bunu duymak beni iyice rahatlattı. Sen de bu konuda rahat olmalısın. Bir sorun varsa bir an önce çözecekler, bir sorun yoksa kafan rahatlayacak bu yapılanlar sayesinde.
inşallah canım çok şükür seninki temiz çıkmış bakalım bende nolacal

Bir ay daha beklerdim ben senin yerinde olsam. Hem ovulasyon testi de kullanmamissin hiç. Eminim yumurtlama günün tahmin ettiğinden farkli. Benim takvim 17 si görünüyordu ama test 13 ünde koyulasmisti. Bense takvime uysam ogunleri boş gececektim. Sen de bence bu ay nasılsa diğer aya bıraktım diyerrekten ovulasyon testi yaparak dene
evet o testlerden alıcam hemen. ama açıkçası adet olayım dr umla görüşecem. bi sakınca yok derse bu ay istemiyorum aşılama falan. bi ay ara verecem. çünkü doğum tarihi de önemli benim için. bi kızım var. 1.sınıfta. bu ay hamile kalırsam eylülde doğum ve okul açıldığı ay olsun istemiyorum. kızıma çok zor olur. alışverişi okulu adaptesi bide evde bi bebek onuda düşünmek zorundayım. kalacağım kadar geç kaldım zaten. niyetim böyle yanlışmıyım bilmiyorum bakacaz

Back