Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooooo maşallah benim değişkenlik gösterir 29 30 31 32 böyle takılır bir ben geçen ay kürtaj oldum iyice saptı. Bu ay da bir kere korunmasız oldu. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum. Benimde kürtaj günüm ayın 2 si idi. Şimdi idrar ya da kan testi de yapamıyorum çünkü beta hemen sıfırlamıyormuş 35 günü buluyormuş.
Deme yaaa. Yok bende hic sapmaz sagolsun 28. Gun sabah erkenden gelir kirmizilarim

Ooooo maşallah benim değişkenlik gösterir 29 30 31 32 böyle takılır bir ben geçen ay kürtaj oldum iyice saptı. Bu ay da bir kere korunmasız oldu. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum. Benimde kürtaj günüm ayın 2 si idi. Şimdi idrar ya da kan testi de yapamıyorum çünkü beta hemen sıfırlamıyormuş 35 günü buluyormuş.
Yok o kadar surmuyo canim benim dusugumde de hemen hemen 1 hafta 10 gunde tekrar kan istedi 0 lamisti

Karsi komsumda 4 aylik evli biraz gec evlenmis cok istiyo bebegi olsun diye.

Hadiiiiiii bekliyom
Simdi okudum sabah yapin yaziyo nette. Idrarda en yuksek zamaniymis. Aclik bile cok etkiliyomus. Birde dun aksam ustu yaptim hemen cikmazki bir gunde

Kesin verdim kararimi sabah zaten 6.30 gibi uyaniyorum hemen yaparim. Yazarim size cikmicak biliyorum ama olsun.

Simdi bisy ler soracam size. Idrar rengi koyulasiyomu ve bu yuz göz şişme durumu oluyomu. Benim kizimda gozlerim sismisti hatirliyorum cunku beklemedigim bi anda supriz geldi kizim yeni evliydim cok oldu yani:D

Simdi bisy ler soracam size. Idrar rengi koyulasiyomu ve bu yuz göz şişme durumu oluyomu. Benim kizimda gozlerim sismisti hatirliyorum cunku beklemedigim bi anda supriz geldi kizim yeni evliydim cok oldu yani:KK70:
Idrar evet koyulasiyor canim.gecen yilki gebeligimde turuncuya yakindi idrarim.hatta hastayim ben diye epey dolamistim megerse hamileymisim .cok buyuturum olaylari malum kaygi bozuklugundan .azcik basim agrisin kesin tumor var bende derim o derece.gerci bunlar kalmadi cok sukur bayagi bayagi atlattim :)

Back