- 10 Nisan 2017
- 502
- 413
- 53
- 41
hastanelerin siteleri mutlaka vardır. lab. sonuçları yada tahlil sonuçları diye link varıdr. nerde verdin kanıNetten nerden bakcamm balimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanelerin siteleri mutlaka vardır. lab. sonuçları yada tahlil sonuçları diye link varıdr. nerde verdin kanıNetten nerden bakcamm balimmmm
telefon et laboratuarı bağlayın de ben ölyle çok öğrendim. tabi bizimki adı büyükşehir ama kendi küçük olur diğer iller nasıl bilememNetten nerden bakcamm balimmmm
kız senin idrar testinde pozitifti demiiii. sen nasıl verip çıktın ben orda bekliyom valla. dayanamam. kalk git kalk kalkNetten nerden bakcamm balimmmm
Canım filmi radyoloji doktoru çekti. Sonuçlar kadın doğuma gitti ama ben randevu bulamadım. Kendi doktorum bir sempozyuma gitmişti. Dönünce de bir daha ki ay Noel tatili olacağı için ciddi bir yoğunluk vardı. En erken 13 Aralık için alabildik.peki dr neden bakmadı sonuçlarına. bır ay kaybın oluyo. bilemedimki
Devlet hastanesinde verdim canimm taa 9da verdigim icin bekleyemedim hastane de ama 1saatw gidicem bakalim:)evet canim idrar pozitiftikız senin idrar testinde pozitifti demiiii. sen nasıl verip çıktın ben orda bekliyom valla. dayanamam. kalk git kalk kalk![]()
tebrik ediyorum nasıl güzel bi sistemimiz varrr. bu arada boş durma bari çalış çalışCanım filmi radyoloji doktoru çekti. Sonuçlar kadın doğuma gitti ama ben randevu bulamadım. Kendi doktorum bir sempozyuma gitmişti. Dönünce de bir daha ki ay Noel tatili olacağı için ciddi bir yoğunluk vardı. En erken 13 Aralık için alabildik.
Devlet hastanesinde verdim canimm taa 9da verdigim icin bekleyemedim hastane de ama 1saatw gidicem bakalim:)evet canim idrar pozitifti
ağrılara takılma canım. gebelikte aynen hasta olcak gibi ağrı oluyo. bende öyle olmuştu kızımda. tam adet günümde başladı bir sürü ağrı kesici aldım bilmiyodum beklemiyodum çünkü. adetten hiç bir farkı yoktu.Kızlarrr benım bata 5gün war fakat sanırım kırmızıları görücem bugün regl olacakmış gbi ağrım war buayda umutsuz wakayım sanırım
Ben yurtdışındayım burada o kadar sakin karşılıyorlar ki, doktor bir sorun yok diye aşılama için bile beklemekten yana oluyor. Oradaki doktorum ile devam etsem çoktan tüp bebek denerdik sanırım. Her iki doktorum da çok iyi aslında sadece sağlık sistemleri farklı demek istediğim bu. Doktor konusunda şanslıyım. Ama burada yaşadığım için artık işlemlerim burada oluyor. Türkiyeye gelince de sadece kontrole gidiyorum gerek olursa.tebrik ediyorum nasıl güzel bi sistemimiz varrr. bu arada boş durma bari çalış çalış
hımmm ozaman işler değişir. hadi bakalım zamanı gelsin bakalım dr un ne dicekBen yurtdışındayım burada o kadar sakin karşılıyorlar ki, doktor bir sorun yok diye aşılama için bile beklemekten yana oluyor. Oradaki doktorum ile devam etsem çoktan tüp bebek denerdik sanırım. Her iki doktorum da çok iyi aslında sadece sağlık sistemleri farklı demek istediğim bu. Doktor konusunda şanslıyım. Ama burada yaşadığım için artık işlemlerim burada oluyor. Türkiyeye gelince de sadece kontrole gidiyorum gerek olursa.
Aynı durum bende de var ama umutsuz vaka değilim regl başlamadan umut var. Zaten hep demiyorlar mı belirtiler çok benziyor diye. Belki bu regl olma durumu da bizim belirtimizdir :)Kızlarrr benım bata 5gün war fakat sanırım kırmızıları görücem bugün regl olacakmış gbi ağrım war buayda umutsuz wakayım sanırım
Ben de merak ediyorum ne yapacak. Sol yumurtalığımda tıkanıklık olabilir diye şüpheleniyordu ama öyle bir şey çıkmadı sanırım. Çeken doktor sorun yok dedi ama raporu da almadım anlamayacağım için. Alıp kendimi kasacağıma doktorla değerlendiririm daha iyi. Zaten enteresan bir havası var doktorumun. Çok sakin yaklaşıyor ve her zaman pozitif ne zaman gitsem pamuk gibi çıkıyorum yanından :)hımmm ozaman işler değişir. hadi bakalım zamanı gelsin bakalım dr un ne dicek
Insallah bisy cikmaz. Zaten giderken patlamaya hazir bomba gibi gidiyoz. İyi bari o sakin olsunBen de merak ediyorum ne yapacak. Sol yumurtalığımda tıkanıklık olabilir diye şüpheleniyordu ama öyle bir şey çıkmadı sanırım. Çeken doktor sorun yok dedi ama raporu da almadım anlamayacağım için. Alıp kendimi kasacağıma doktorla değerlendiririm daha iyi. Zaten enteresan bir havası var doktorumun. Çok sakin yaklaşıyor ve her zaman pozitif ne zaman gitsem pamuk gibi çıkıyorum yanından :)
Türkiye deki de öyle. Doktor açısından şanslıyım her zaman beni rahatlatıyorlar. Bir de pozitif olmaları seni de olumlu etkiliyorInsallah bisy cikmaz. Zaten giderken patlamaya hazir bomba gibi gidiyoz. İyi bari o sakin olsun
Dün bi leke geldi bugünde kasık ağrısı we yine kahwemsi sulu bi leke war regl olcam dıyorum hıcbır regl de böle olmamıştım nasip artık unudum kalmadı görcem kırmızılarıAynı durum bende de var ama umutsuz vaka değilim regl başlamadan umut var. Zaten hep demiyorlar mı belirtiler çok benziyor diye. Belki bu regl olma durumu da bizim belirtimizdir :)
İnşaAllah bişey cıkmaz bacım.ama cıksada üzülme.karsı komsum 4yıl beklefı sol tupu tıkalı cıktı sağ tupunden hamile kaldı suan kızı 7aylık:)Ben de merak ediyorum ne yapacak. Sol yumurtalığımda tıkanıklık olabilir diye şüpheleniyordu ama öyle bir şey çıkmadı sanırım. Çeken doktor sorun yok dedi ama raporu da almadım anlamayacağım için. Alıp kendimi kasacağıma doktorla değerlendiririm daha iyi. Zaten enteresan bir havası var doktorumun. Çok sakin yaklaşıyor ve her zaman pozitif ne zaman gitsem pamuk gibi çıkıyorum yanından :)
ay bendede var herkes yüzünde bişey var diyo yüzüm şiş biri diyo yanakların pembe pembe biri diyo bir değişik yüzün anlayamadım acaba belirti olabilirmi ilk kez duydum bat 4 aralık eşime söz verdiğim için testte yapamıyorumBenim gozlerim sisti iki gundur. Aglarsin da siser ya ole. Acep niyeki migren agrimdan da olabilir belkim. Heves yok heves yok vqzgectim
Yapma bacım bekle ben 7gun warken yaptım dayanamadım 0.100cıktı 2gundurde leke war bufunde aşırı aqrı sabret test yapmadan kırmızıları görunce daha cabuk kabullenıo ınsanay bendede var herkes yüzünde bişey var diyo yüzüm şiş biri diyo yanakların pembe pembe biri diyo bir değişik yüzün anlayamadım acaba belirti olabilirmi ilk kez duydum bat 4 aralık eşime söz verdiğim için testte yapamıyorum
İnşaAllah bişey cıkmaz bacım.ama cıksada üzülme.karsı komsum 4yıl beklefı sol tupu tıkalı cıktı sağ tupunden hamile kaldı suan kızı 7aylık:)
Allah hayirlisini versin canim. e yarin olmam lazim ama testte cikmadi. Hala salakca adet olmam belki diyorum. Ov. Testlerimi bile aldimDün bi leke geldi bugünde kasık ağrısı we yine kahwemsi sulu bi leke war regl olcam dıyorum hıcbır regl de böle olmamıştım nasip artık unudum kalmadı görcem kırmızıları![]()