• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık( Gebelik-tedavi-iğne-klomen-aşılama] deneme

Çok tşk ederim kurban olduğum rabbim hepimize nasip etsin benim ikinci evliliğim ilkinde 2 düşüğüm oldu ama gebe kalıyodum 1 senedir korunmasız olmadı bilmiyorum ilk evlilik sorunluydu oldu ama kucağıma alamadım rabbimin Bi bildiği warmış demek ki bu hayatta istediğim tek şey anne olabilmek 🥺🤲🏻🙏🏻
Bende 30 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim. Eşimle de 8.yılımızı bitirdik. Uzun bir sevgililik dönemi oldu en çok istediğim şey bebeğim olsun çok kalabalık bir aile olalım dı. İlk gebeliğin 6. Ay oldu ama düşükle sonuçlandı. 1 yıldır da deniyoruz düşükten sonra olmuyor. Rabbimin bildiği vardır. Diyip kabulleniyorum fakat işte ama insanız yüreğim nasıl çaresizce her ay regl görüp buz kesiyorum. Rabbim tez zamanda ikimizinde güzel haberini mutlulukla yazmayı nasip etsin arkadaşım. Birbiribimize dua edelim.

Bende 30 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim. Eşimle de 8.yılımızı bitirdik. Uzun bir sevgililik dönemi oldu en çok istediğim şey bebeğim olsun çok kalabalık bir aile olalım dı. İlk gebeliğin 6. Ay oldu ama düşükle sonuçlandı. 1 yıldır da deniyoruz düşükten sonra olmuyor. Rabbimin bildiği vardır. Diyip kabulleniyorum fakat işte ama insanız yüreğim nasıl çaresizce her ay regl görüp buz kesiyorum. Rabbim tez zamanda ikimizinde güzel haberini mutlulukla yazmayı nasip etsin arkadaşım. Birbiribimize dua edelim.
Başınız sağolsun. Sizi çık iyi anlıyorum her ay negatif testler görmek iyice psikolojimizi bozdu. 5. Yılın içindeyim evliliğimde daha 8 aydır deniyorum. Kariyer iş derken hep erteledim şimdi kendime kızıyorum belki ozaman denesem olurdu diye. Siz hamile kaldığınıza göre tüpler açık demektir. Doktorunuz süreci hızlandırabilir. Ben ilk defa bu ay klomen ve duphaston kullandım. Reglime 2 gün var 1 saat önce kan testi verdim sonuç olumsuzda çıksa hayali bile çok güzel.

Başınız sağolsun. Sizi çık iyi anlıyorum her ay negatif testler görmek iyice psikolojimizi bozdu. 5. Yılın içindeyim evliliğimde daha 8 aydır deniyorum. Kariyer iş derken hep erteledim şimdi kendime kızıyorum belki ozaman denesem olurdu diye. Siz hamile kaldığınıza göre tüpler açık demektir. Doktorunuz süreci hızlandırabilir. Ben ilk defa bu ay klomen ve duphaston kullandım. Reglime 2 gün var 1 saat önce kan testi verdim sonuç olumsuzda çıksa hayali bile çok güzel.
Doktora gittim pcos olduğumu öğrendim 2 kez klomen çatlatma iğnesi ve duphaston verdı 2 kez ve negatif oldu. Başka bir doktora gittim. Oda yumurtan var kendiniz deneyin bir kaç ay olmazsa gel dedi. Hsg çekildim rahim filmi oda temiz. Yani bu ilk denemeydi 2 kez de yumurtlama gördüm bu ay içinde ama negatif :(
İnşallah sonucun pozitif olacak arkadaşım bana da dua et.

Doktora gittim pcos olduğumu öğrendim 2 kez klomen çatlatma iğnesi ve duphaston verdı 2 kez ve negatif oldu. Başka bir doktora gittim. Oda yumurtan var kendiniz deneyin bir kaç ay olmazsa gel dedi. Hsg çekildim rahim filmi oda temiz. Yani bu ilk denemeydi 2 kez de yumurtlama gördüm bu ay içinde ama negatif :KK43:
İnşallah sonucun pozitif olacak arkadaşım bana da dua et.
İnşallah Tabiki ederim. Bu arada bende de pcos var doktor gebeliğe asla engel değil dedi hiç sıkma canını

Herkese merhaba. Ben de ilk kez geçen ay aşılama tedavisi gördüm. Şu an aşılamanın (aşılama olduğu gün dahil olmak üzere) 9. Günü. Doktor 14 gün beklememi sonrasında test yapmamı istedi. Sürekli olmasa da 1 yıldır deniyoruz çocuk olayını. Ne eşimde ne de bende bi problem var. Sanırım bizim için sorun olan şey stres. Ben ne kadar stres olmuyorum desem de oluyorum herhalde. Bunu insanlara kabul ettirmek de çok zor niyeyse. Başlarda üzülüyordum her regl olmamda ama şu an salmış vaziyetteyim. Rabbimin bizim için güzel bi planı varmış demek ki diyorum. İnşallah Allahım isteyen hak eden herkese nasip eder.

Bu arada aşılamanın ilk üç günü kasık ağrısı, bel ağrısı, halsizlik çektim ama şu an yoğun bi şekilde herhangi bir semptomum yok. Henüz erken mi bunun için onu da bilmiyorum. Herkes için hayırlısı inşallah.

Eklentiler

• IMG_5976.png
    IMG_5976.png
    136,6 KB · Görüntüleme: 35
Bir de şunu sormak istiyorum. Bu konuyu arkadaşıma da açmıştım. Aşılamadan bir gün sonra ben işe gittim, hiç izin almadım. Sadece işlem günü işe geri dönmedim. İşe gelip giderken servis kullanıyorum ve yollardan ötürü biraz pata küte gidiyor, sallanıyoruz yani. Bu bebeğin tutunmasına etki eder mi acaba? Arkadaşıma sorduğumda eğer zaten o süreçte tutanamazsa sağlıklı bi bebek olmayacaktır diyor. Zaten allahım nasip ettiyse her türlü tutunur diye de düşünüyorum ama yine de arada aklımı kurcalıyor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bir de şunu sormak istiyorum. Bu konuyu arkadaşıma da açmıştım. Aşılamadan bir gün sonra ben işe gittim, hiç izin almadım. Sadece işlem günü işe geri dönmedim. İşe gelip giderken servis kullanıyorum ve yollardan ötürü biraz pata küte gidiyor, sallanıyoruz yani. Bu bebeğin tutunmasına etki eder mi acaba? Arkadaşıma sorduğumda eğer zaten o süreçte tutanamazsa sağlıklı bi bebek olmayacaktır diyor. Zaten allahım nasip ettiyse her türlü tutunur diye de düşünüyorum ama yine de arada aklımı kurcalıyor. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bence bir sıkıntı olmaz sağlıklı bir gebelikse tutunacaktır zaten

Kızlar bende pcosum 3 yıl oldu evleneli 25 yaşındayım daha hiç gebelik düşük hicbisey olmadı hiçte korunmadik. Sol yumurtalik etrafında 5 cm kist var hsg de sağ tüp açık sol tüp kist olan taraf kapalı çıktı. Doktorum senin tüpünün kapalı olduğuna inanmiyorum yumurtalgin etrafındaki kist tüpe bası uygulayıp tüpü kapatiyo dedi. Açık ameliyat önermiyorum dedi kistin içindeki sıvıyı şırıngayla alacaktı pazartesi gel fiyatı konuşalım dedi 30 bin TL fiyat çıkardı sonra gel ultrasonla bakalım dedi en son 10 Kasım'da adet olmuştum bide baktık 7 aydan sonra ilk defa sağdan yumurta gelmiş hemen çatlattık ilişki günleri önerdi sizce olur mu eğer bu ay olmazsa ameliyat veya tüp Bebek düşünüyorum

İçini ferah tut arkadaşım. Eminimki güzel bir sonuç alacaksın :)))

Kızlar bende pcosum 3 yıl oldu evleneli 25 yaşındayım daha hiç gebelik düşük hicbisey olmadı hiçte korunmadik. Sol yumurtalik etrafında 5 cm kist var hsg de sağ tüp açık sol tüp kist olan taraf kapalı çıktı. Doktorum senin tüpünün kapalı olduğuna inanmiyorum yumurtalgin etrafındaki kist tüpe bası uygulayıp tüpü kapatiyo dedi. Açık ameliyat önermiyorum dedi kistin içindeki sıvıyı şırıngayla alacaktı pazartesi gel fiyatı konuşalım dedi 30 bin TL fiyat çıkardı sonra gel ultrasonla bakalım dedi en son 10 Kasım'da adet olmuştum bide baktık 7 aydan sonra ilk defa sağdan yumurta gelmiş hemen çatlattık ilişki günleri önerdi sizce olur mu eğer bu ay olmazsa ameliyat veya tüp Bebek düşünüyorum
Şey ovülasyon testi kullan 3 ay sonra tüp bebek düşün arkadaşım. Kistin büyük değil ilaçla dökülür.

Ovulasyon testi kullansam da sol tüp kapalı genelde soldan geliyo ilk defa sağdan geldi bakalım bu ay tutacak mi

Henüz çok yenidir canım benim. 1 hafta sonra 10 gün sonra ver 2 katına kadar artar zaten 2 günde bir. Çok tebrik ederim. Sevin :))))))) 😍🥰😇😊çok şükür
Sağol canım ama çok ümitlenmek istemiyorum eşime de söylemeyeceğim haftasonu kan veririm emin oluruz yarında tekrar gebelik testi yaparım koyulaşmış mı bakarım 🥹

Back