• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık( Gebelik-tedavi-iğne-klomen-aşılama] deneme

Arkadaşlar, Aralık ayı için gebelik planlayan tedavi gören arkadaşlar buraya herkes sürecinden bahsetsin hepimiz faydalanalım.

Ben geçtiğimiz 2 ay boyunca Klomen+çatlatma iğnesi
Femara +çatlatma iğnesi oldum fakat ikisi de negatif sonuçlandı.
Negatiflikten kurtulmak ve sürecimiz yepyeni bir sayfa ile taçlansırmak istedim ve Doktorumu değiştirdim. Doktorum hsg istedi ve 2 ay dinlenmem gerektiğini söyledi 2 3 ay içerisinde kendiliğinden olmasını bekleyelim olmaz ise tedaviye başlarız dedi. Hsg filmi tüplerim açık rahim biraz küçük ve hafif t görğnümlü ama gebeliğe engel değil dedi. Bende bir kaç takviye edici gıda ve ovülasyon testi aldım. Bakalım :) çatlatma iğnelerini olduğumda insan ne kadar isterse istesin bir hissiyatı oluyor. Ben ne kadar olmasını istesemde negatif sonuçlanacağından emindim. Ama bu 2 ay kendiliğinden olma ümidim var. İnşallah Rabbimde izin verirse bebeğime kavuşacağım .
Sizlerde durum nedi

8 aydır hamile kalamıyorum. Polikistik över sendromu var bende düzensiz adet olabiliyorum. Hormonlarım iyi çıktı. İlk defa bu ay klomen kullandım doktora kontrole gittim 2 tane yumurtam istenen boyutta dedi iğneye gerek duymadı. Ben ovulasyon testiyle takip ettim piki ve çatlamayı görüp değerlendirdim. Şimdi adetime tam 2 gün kaldı . Sol kasığım ara ara batma ağrı oluyor. Sırtım belim ağrıyor. Göğüslerim hassaslaştı. Ama göğüs hassaslaşması normal regli dönemlerimde oluyordu. Kasıklarımda batma ilk defa oldu. Adetimin 2 güne olması lazım çünkü yumurtlamaya göre hesapladım. Ayrıca doktorum duphaston da verdi. Adetin 16. Gününde başladım 10 gün kullandım. Rahim duvarını kalınlaştırıyor, bebek varsa tutunuyor, yoksa regli oluyorsun. Böyle yani son 2 bekliyorummm😊

8 aydır hamile kalamıyorum. Polikistik över sendromu var bende düzensiz adet olabiliyorum. Hormonlarım iyi çıktı. İlk defa bu ay klomen kullandım doktora kontrole gittim 2 tane yumurtam istenen boyutta dedi iğneye gerek duymadı. Ben ovulasyon testiyle takip ettim piki ve çatlamayı görüp değerlendirdim. Şimdi adetime tam 2 gün kaldı . Sol kasığım ara ara batma ağrı oluyor. Sırtım belim ağrıyor. Göğüslerim hassaslaştı. Ama göğüs hassaslaşması normal regli dönemlerimde oluyordu. Kasıklarımda batma ilk defa oldu. Adetimin 2 güne olması lazım çünkü yumurtlamaya göre hesapladım. Ayrıca doktorum duphaston da verdi. Adetin 16. Gününde başladım 10 gün kullandım. Rahim duvarını kalınlaştırıyor, bebek varsa tutunuyor, yoksa regli oluyorsun. Böyle yani son 2 bekliyorummm😊
Güzel haberler ile gel arkadaşım :)

Eklentiler

• IMG_5974.jpeg
    IMG_5974.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 48
Bugün bende hastaneye gittim klomen de ilk ayım sağ tarafta iki yumurta oluşmuş iki gün arayla ilişki dedi diğer ay adet olursan 3. Gün olmazsan da gel gebelik için kan alalım dedi doktorum

Bana da umut oluyorsun :) inşallah senin de güzel haberini alırız:)
İnşallah cümlemiz için en hayırlısı olsun çok stresliyim kimseyle bişe paylaşamıyorum sizle konuşmak iyi gelecek gibi hissediyorum iki yumurta oluşması iyi bişe mi doktora gidince ağzım dilim bağlanıyo kafayı yicem🥺🥺

Bugün bende hastaneye gittim klomen de ilk ayım sağ tarafta iki yumurta oluşmuş iki gün arayla ilişki dedi diğer ay adet olursan 3. Gün olmazsan da gel gebelik için kan alalım dedi doktorum
Evet benim de iki yumurtaydı değerlendirdim. Siz ovulasyonlada çatlamayı takip edin

İnşallah cümlemiz için en hayırlısı olsun çok stresliyim kimseyle bişe paylaşamıyorum sizle konuşmak iyi gelecek gibi hissediyorum iki yumurta oluşması iyi bişe mi doktora gidince ağzım dilim bağlanıyo kafayı yicem🥺🥺
Tabiki de çok güzel birşey. 2 yumurta olursa 2 yumurta da döllenirse ikiz bile olabilir. 🥰😍
Benimde bu ay iki yumurta kendiliğinden oldu ama gebelik oluşmadı . Allah hayırlısını versin inşallah. Kafana birşey takılırsa sorabilirsin aynı şeyler yaşanmış tecrübe edinilmişsse soru işaretlerin kalkar

Tabiki de çok güzel birşey. 2 yumurta olursa 2 yumurta da döllenirse ikiz bile olabilir. 🥰😍
Benimde bu ay iki yumurta kendiliğinden oldu ama gebelik oluşmadı . Allah hayırlısını versin inşallah. Kafana birşey takılırsa sorabilirsin aynı şeyler yaşanmış tecrübe edinilmişsse soru işaretlerin kalkar
Çok tşk ederim kurban olduğum rabbim hepimize nasip etsin benim ikinci evliliğim ilkinde 2 düşüğüm oldu ama gebe kalıyodum 1 senedir korunmasız olmadı bilmiyorum ilk evlilik sorunluydu oldu ama kucağıma alamadım rabbimin Bi bildiği warmış demek ki bu hayatta istediğim tek şey anne olabilmek 🥺🤲🏻🙏🏻

Back