- 8 Aralık 2021
- 14
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben guveniyorum valla benimde basta kopurmedi sonraki yaptigim kopurdu test yaptim pozitifi gordumYokmu kimsede gelişme, ben test almaya üşendim sabah, karbonat testi yaptım azıcık köpürdü gibi ama başka belirtidir yok oyuzden onada çok güvenemiyorum zaten iki gün önceki test negatif
Kan verdiniz mii acabaSabah 8-9 gibi kan vermeye gideceğim. Heyecandan uyuyamıyorum.
Normalde böyle gecikmeleriniz olur muydu, kan verdiniz mi pekiMerhabalar 2 gün gecikti ve dün test yaptım negatif pozitife dönmez heralde dimi
Benim de 12Bat 13 hadi hayırlısı
Troid ilacı kullanalı Son 3 aydır çok düzenliydi bu ay bozuldu yine dahaa öncesinde troid dolayısıyla gecikmeler yaşadım ama ilac düzene de sokmuştu bilemedim hiç bir belirtim yokNormalde böyle gecikmeleriniz olur muydu, kan verdiniz mi peki
Benimde beş gün var yapsam çıkarmı ki heyecanlıyım vallhaYokmu kimsede gelişme, ben test almaya üşendim sabah, karbonat testi yaptım azıcık köpürdü gibi ama başka belirtidir yok oyuzden onada çok güvenemiyorum zaten iki gün önceki test negatif
Belli olmaz geç döllenmede olabilir stres deMerhabalar 2 gün gecikti ve dün test yaptım negatif pozitife dönmez heralde dimi
İnşallah hayırlı haberleri alırsınızTroid ilacı kullanalı Son 3 aydır çok düzenliydi bu ay bozuldu yine dahaa öncesinde troid dolayısıyla gecikmeler yaşadım ama ilac düzene de sokmuştu bilemedim hiç bir belirtim yok
Hadi hayırlısı benim ovülasyonda bugün pik oldu daha yeni baksanaBenim de 12
Öncesinde görmediniz mi hiç pik.. Bat tarihiniz değişti o zamanHadi hayırlısı benim ovülasyonda bugün pik oldu daha yeni baksana
En son 10 kasımda regl oldum işte telden takvimde 13 Aralık diyor bilmiyorum pko var ya benim belli olmuyor kan tahlillerim çok güzel ama ultrasonda pko dedi doktorÖncesinde görmediniz mi hiç pik.. Bat tarihiniz değişti o zaman
Anladım hadi hayırlsıı inşallahhh bu ay bekleyen herkesin olsunnEn son 10 kasımda regl oldum işte telden takvimde 13 Aralık diyor bilmiyorum pko var ya benim belli olmuyor kan tahlillerim çok güzel ama ultrasonda pko dedi doktor
Bi kac gun kada bekle bakalim gec dollenmede olabilir yada stresten geciktinMerhabalar 2 gün gecikti ve dün test yaptım negatif pozitife dönmez heralde dimi
Ay amin inşallah isteyen herkesin olsun şimdi ben yumurtlama zamanını nasıl değerlendiricem ve yumurtlama çatlama bitikten sonra yine ilişkiye iki günde bir devam edicez mi yoksa Allah’a bırakıp beklicez miAnladım hadi hayırlsıı inşallahhh bu ay bekleyen herkesin olsunn
Tam anlayamadığım için bir yorumda bulunamadım ama gün aşırı devam edin benceAy amin inşallah isteyen herkesin olsun şimdi ben yumurtlama zamanını nasıl değerlendiricem ve yumurtlama çatlama bitikten sonra yine ilişkiye iki günde bir devam edicez mi yoksa Allah’a bırakıp beklicez mi
Merhaba kan verdim sabah. Sonuç pozitif 39,12 çıktı. İyi bir değer mi bilemiyorum ama en sağlıklısı pazartesi bir daha yaptırıp artış durumuna bakmak. Sanırım...Kan verdiniz mii acaba