Yukselir pazartesi bini geçerMerhaba kan verdim sabah. Sonuç pozitif 39,12 çıktı. İyi bir değer mi bilemiyorum ama en sağlıklısı pazartesi bir daha yaptırıp artış durumuna bakmak. Sanırım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukselir pazartesi bini geçerMerhaba kan verdim sabah. Sonuç pozitif 39,12 çıktı. İyi bir değer mi bilemiyorum ama en sağlıklısı pazartesi bir daha yaptırıp artış durumuna bakmak. Sanırım...
As canim karin agrim gaz olunca var sonra hemen geciyor birazda kabizlik oldu normalinde bolca kasik batmasi var bendede regl olmadan 1 gun once baktirmistim 70.21 cikmisti bidahada baktirmadimCnm selam sendede karın agrisi varmı bende var ya moralim bozuluyor bebeğime bişey olcak diye bide en son betaniz kaçtı
Bilemiyorum hala olmadım inşallah sonradan pozitif olur 1 gün gecikme ile test yaptım çıkmadı belki sonra çıkar kısmetBi kac gun kada bekle bakalim gec dollenmede olabilir yada stresten geciktin
Yeniden yaptıniz mi testiBaktım ama yok tarih girdiğimde de sonuç bulunamadı diye çıkıyor sabah testi tekrarlıcam bakalım adetim 13 ünde 2 gün kaldı bakalım hayırlısı ya inşallah yanılmıyorumdur ama evet daha öncelerinde de negatif olduğunda hiç çizgi çıkmıyordu o yüzden heyecan bastı işte
Bir dahaki aya inşallahBende sabah kaset testi tekrarladım tek çizgi ben elendim diğer arkadaslara başarılar dilerim
Darısı başınıza. Sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim. En büyük dileğim bu.Yaaa çok sevindim gözünüz aydınnn sağlıkla olsun bizlere de nasip olsunnn
Reglime 5 gün kala yaptırdım test. Umarım iyi gidiyordur her şey...Hayirli yukselisler saglikli gebeliklerin olsun gozun aydin ne kadar gecikti regln yada kac gun kala baktilar
İnşallah. Ne yesem ne içsem bilemiyorum.Yukselir pazartesi bini geçer
Bolca su iç ben öle yaoiorum ceviz ye dediler günde iki tane yiyorum falan öle şimdilik bulantı başlayınca off diorumİnşallah. Ne yesem ne içsem bilemiyorum.
Benimde öle çıktı 80falan ama arkadaşımın adetten bir gün önce 396 çıktı ikizmikiAs canim karin agrim gaz olunca var sonra hemen geciyor birazda kabizlik oldu normalinde bolca kasik batmasi var bendede regl olmadan 1 gun once baktirmistim 70.21 cikmisti bidahada baktirmadim
Kız sorma gelen giden bitmiyor 2 gündür misafir üstüne misafir ama sabah yaptım test bu sefer daha belirgin çıktı yine de fotoğrafta çok koyu durmuyor ama elimde baktığımda koyuluğunu görebiliyorum ışıktanmıdır nedir anlamadım ama dünkü teste göre daha net çizgi oluşmaya başladı yarın sabah bidaha yapıcam canımMelek Sagin sen tekrarlan mi testi?
Amin inşallah ama hala inanamıyorum yine de adete kadar beklicem kan vermek için Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeEvet görünüyor, hakkınızda hayırlısı Allah tamamına erdirsin insallah
Ama çok yeni herhalde geç döllenme falan mı oldu acaba bat 13 Aralık çünküEvet görünüyor, hakkınızda hayırlısı Allah tamamına erdirsin insallah
Valla tek cift bakmiyorum saglikla ilerlesinde insallah gerisi onemli degil canimBenimde öle çıktı 80falan ama arkadaşımın adetten bir gün önce 396 çıktı ikizmiki
Kız bende gördüm 2. Çizgiyi var bişeyler hee belli. Sen adet tarihini bekle 1-2 gün geçsin sonra kan ver cok heycanlı sayfanın ortasından beri seni okuyorum heycanla ne oldu diye sayfaları geçtim ve burdayımKız sorma gelen giden bitmiyor 2 gündür misafir üstüne misafir ama sabah yaptım test bu sefer daha belirgin çıktı yine de fotoğrafta çok koyu durmuyor ama elimde baktığımda koyuluğunu görebiliyorum ışıktanmıdır nedir anlamadım ama dünkü teste göre daha net çizgi oluşmaya başladı yarın sabah bidaha yapıcam canım