- 10 Mayıs 2021
- 125
- 93
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi olabilir sabah ilk idrarla tekrarla bence canım çünkü daha önceki aylarda bende üstteki testten kullanmıştım ama yanlış çıktığını görmedim hiçEki Görüntüle 2966652 usteki çok sonradan çıktı yanlış olma ihtimali varmı ya bu test yanıltır mı
Kuruma çizgisi olabilir sabah ilk idrarla tekrarla bence canım çünkü daha önceki aylarda bende üstteki testten kullanmıştım ama yanlış çıktığını görmedim hiç
Sabah ilk idrar ile yap canım orda da çift çizgi görürsen büyük ihtimal hamilesindir ben o kadar kullandım hiç yanıltmadı beni bide ilk 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyor sonradan çıkan sonuç yani çizgi doğru olmuyorYaa inşallah yanlıştır kızım Daha 1 yasina gircek rabbim olmayana nasip etsin korktum biraz
Ben 11 bat ama 4 unde yumurtladim gec yumurtlama oldu yani ben gec mi regl olacagim ozamannYanlışsınız isterseniz internette ufak bir araştırma yapın. Normalde kadınların hepsi yumurtlama gerçekleştikten tam 14 gün sonra adet olur. Gidin bi test yapın sabah bence:)
Tamm canm bunu akşam yaptm sabah ilk idrar la bakcam bı ama kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum bakalm geçen ay hiç adet görmedim inşallah yoktur rabbim isteyen herkese nasip etsinSabah ilk idrar ile yap canım orda da çift çizgi görürsen büyük ihtimal hamilesindir ben o kadar kullandım hiç yanıltmadı beni bide ilk 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru oluyor sonradan çıkan sonuç yani çizgi doğru olmuyor
Test daha çok strese sokuyor o yüzden söz verdim kendime yapmıcam beklicem diye sabırla bekliyorum işte kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum elimden geldiğince açtım film izliyorum mesela@MelekSagin hakkınızda hayırlısı ile sağlıklısı nasip olur inşallah, keşke bu kadar stresli bir bekleyiş yerine bir kaset test yapsaydiniz bu gece zaten varsa muhtemelen orda da çıkacaktır.
İyi bende çok şükür elhamdülillah bide kalp atışını duysam için rahat etcekİnşallah canım sen de durumlar nasıl
Merhabalar arkadaşlar ben 3 gün geciktim normalde hiç şaşmaz az önce test yaptım negatif geçen ayda 3 gün adet oldum kesildim
Kızlar aile hekimi yeni atanmış hani bilmiyorum kimseye yorum yapmak istemiyorum ama çok tuhaftı değerlerimi bana göstermedi ilk söylediği şey şeker hastalığı var sende haberin var mı dedi ben şok oldum şekerim çok yüksek çıkmış betayı söylemedi sadece erken daha gecikme bekle adetini ondan sonra tekrar gel dedi ben şeker hastalığına o kadar şok oldum ki hiç bişey soramadık eşimle çıktık odadan sonra ben döndüm dedim ki hamilelik yok mu yani dedim bilemedim ki dedi güldü sonra başka hasta girdi içeri yani ben böyle kalakaldım sonuçlar da yok elimde adam akıllı da bana bişey söylemedi bilemedim ne demektir ya biz sabahın 6 sında kalktık saati kaçırmayalım diye heyecanla gittik bi tuhaf şekilde eve döndük moralim bozuldu benim test bile yapasım gelmiyor kafam şeker hastalığına takıldı ne bi yönlendirme yaptı bize ne bi tavsiye söyledi nede bi bilgi verdi saçma sapan bişeyin içinde kaldım ben bugün@MelekSagin naptınız öğrendiniz mi sonucunuzu? Hayırlı haberler olsun inşallah, benimde adet sancısı gibi bel ağrılarım oluyor sanırım test doğru göstermiş.Hakkimizda hayırlısı...
e nabızdan kendiniz bakabilirsiniz sonuçlarınıza. Az çok bi fikir verirKızlar aile hekimi yeni atanmış hani bilmiyorum kimseye yorum yapmak istemiyorum ama çok tuhaftı değerlerimi bana göstermedi ilk söylediği şey şeker hastalığı var sende haberin var mı dedi ben şok oldum şekerim çok yüksek çıkmış betayı söylemedi sadece erken daha gecikme bekle adetini ondan sonra tekrar gel dedi ben şeker hastalığına o kadar şok oldum ki hiç bişey soramadık eşimle çıktık odadan sonra ben döndüm dedim ki hamilelik yok mu yani dedim bilemedim ki dedi güldü sonra başka hasta girdi içeri yani ben böyle kalakaldım sonuçlar da yok elimde adam akıllı da bana bişey söylemedi bilemedim ne demektir ya biz sabahın 6 sında kalktık saati kaçırmayalım diye heyecanla gittik bi tuhaf şekilde eve döndük moralim bozuldu benim test bile yapasım gelmiyor kafam şeker hastalığına takıldı ne bi yönlendirme yaptı bize ne bi tavsiye söyledi nede bi bilgi verdi saçma sapan bişeyin içinde kaldım ben bugün
Hiç bişey yazmıyor e nabıza didik didik aradım baktım ama karşısında hiç bir rakam yazmıyor yapılan testlerin adı var sadecee nabızdan kendiniz bakabilirsiniz sonuçlarınıza. Az çok bi fikir verir
Alla Alla doktorlarda ordan bakıyor normalde. Tahlillerim kısmı falan var orda olması lazımHiç bişey yazmıyor e nabıza didik didik aradım baktım ama karşısında hiç bir rakam yazmıyor yapılan testlerin adı var sadece
numara versede artık sonuçlar görünmüyr canım sadece sağlık ocagından alabiliyorsunuz sonuçlarıAile hekimi sonucu onaylamayinca sisteme düşmüyor, eğer rica etseydiniz onayladı akşam 5 den önce sizde görebilirsiniz.Neyse hayırlısı yarın olsun güzel haber olsun.Ben geçen ay aile hekimliğinin kanları gönderdiği labaratuvari aramistim sonucu bekleyemedim işte bazen insan sabırsızlanıyor.
Bak canım böyle görünüyor bomboş tahlillerimde de önceki tahlil testlerim varAlla Alla doktorlarda ordan bakıyor normalde. Tahlillerim kısmı falan var orda olması lazım