- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
Beklicem biraz daha canimSabah ilk idrarla yapın bence öyle daha sağlıklı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklicem biraz daha canimSabah ilk idrarla yapın bence öyle daha sağlıklı olur
İnsalllah canım yaHadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah
Canimm herkeste aynı olmuyor belirti inşallah vardır bekle bakalım az kalmışMerhaba kızlar benimde bat 21 aralık. Normalde her ay olan gögüs ağrım bile bu ay yok. 9 aydır deniyoruz. Sadece yumurtlamadan 4-5 gün sonra aşırı sancılı bir ilişki oldu bir daha olmadı zaten. Ama gögüs ağrımın olmamasından dolayı bu ay olmadıgına eminim yinede bir ümit yazdım.
Evet canım az kaldı. Ne biliyim gögüs ağrısı , kasık ağrısı vs gibi şeyler sanki hamilelik başlangıcında hep olması gerekiyormuş gibi düşünüldüğü için öyle düşündüm sanırım. Hatta allah acıdı halime gögüs ağrım bile kesildi ümitlenmiyim diye dedim eşim gülüyorCanimm herkeste aynı olmuyor belirti inşallah vardır bekle bakalım az kalmış
Yok ya herkeste aynı olmuyor canım , inşallah vardır bebişEvet canım az kaldı. Ne biliyim gögüs ağrısı , kasık ağrısı vs gibi şeyler sanki hamilelik başlangıcında hep olması gerekiyormuş gibi düşünüldüğü için öyle düşündüm sanırım. Hatta allah acıdı halime gögüs ağrım bile kesildi ümitlenmiyim diye dedim eşim gülüyor
İnşallah canım aminYok ya herkeste aynı olmuyor canım , inşallah vardır bebiş
bat 29 aralik yeni yila anne olma mujdesiyle gireriz insaAllahAralık bat olanlar gelin birlikte bekleyelim
İnşallah, ben bu ay da elendimbat 29 aralik yeni yila anne olma mujdesiyle gireriz insaAllah
Sonucu bildiirir misinizbat 29 aralik yeni yila anne olma mujdesiyle gireriz insaAllah
Allah büyüktür sonraki ay olur insaAllah bizde 5 aydir deniyoruz bu ay enfeksiyonum vardi pek ümitli degilim ama umut fakirin ekmeğidir derler bizimki de o mesele işteİnşallah, ben bu ay da elendim
Tabi bildiririmSonucu bildiirir misiniz
Ewt çıktı 23.Progesteron testin çıktı mi canım benim 18 çıktı ne demek oluyor bilgin var mı
Hadi inşallahgüzel haberleri alırızEwt çıktı 23.
10. ve üstü kaliteli yumurta oluşmuş ve çatlamış demekmiş.
Canım silik.var sanki orda çizgi .bat ne zaman? Sordum mu hatırlamıyorum amaBakin bu aksamki ilk alt ve ust kismi belli oldu hemen yani sonra ortalari yavas yavas belirginlesti
İnş inş Sizin bata kaç gün varHadi inşallahgüzel haberleri alırız
Bende hatırlamıyorum ama 7 gun canim ama 6 kaldi diyim nasipse yarindan sonraCanım silik.var sanki orda çizgi .bat ne zaman? Sordum mu hatırlamıyorum ama
Ay hadi İnşallah ya bir iki gün sonra yine yap inşallah vardırBende hatırlamıyorum ama 7 gun canim ama 6 kaldi diyim nasipse yarindan sonra