Canim bizim yanimiza gel istersen aralik ayini beraber bekleyelimkızlar selamm
4 ayı geride bıraktım ama ümidimi bırakmadım. Zamanı var elbette bir gün bizde gebe kervanına katılacağız. Annecim sabırsızlanma henüz vaktim var diyor bebişlerimiz. Vakit geçirelim kafa dağıtalım hep beraber bekleyelim diye grup açtım. İnsan kendisine nasip olmasa bile başka pozitif Testleri gördükçe mutlu oluyor. Gelin hepberaber Bebeişlerimizi bekleyelim. 2018’in son ayı hepimize mutluluk getirsin ve 2019a mussssmutlu girelim
ismihazan —-> Bat 13 Aralık
İnşallah canım Allah kucağımızı boş bırakmasınsen de regl oldun o zaman, ben de dün oldum.. bu aya bakıcaz bakalım.. aralık annesi olacaktım olmadı kısmet belki aralıkta hamile kalırız
Aynen öyle umudumuz baki inşallah bu ay hepimize iyi gelecek Allah’ın izniyleBenimde 21 Aralık
2018 in son ayının uğuruna inanıyorum ben
Geçen ay ben de soğan kürü yaptım ama 5-6 gün.Benimde Bat 5 aralık umarım bu ay olur Bu ay soğan kürü ile hazırlanıyorum bakalım
Adet düzensizliği mi varAcaba ne zaman regl olurum onu bıle bilmıyorum
Salı günü Kürtaj oldumAdet düzensizliği mi var
Hmm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah canım. Düşük olduktan sonra yani düşük yaparkenki kanama son adet tarihi diye düşünülmeli diye okumuştum biryerde ne kadar doğru bilmiyorumSalı günü Kürtaj oldum
Düşük olmadı benım bebeğimin kalbı durdu ve alındı .Hmm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah canım. Düşük olduktan sonra yani düşük yaparkenki kanama son adet tarihi diye düşünülmeli diye okumuştum biryerde ne kadar doğru bilmiyorum
Çok geçmiş olsun benimde bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hep birlikteDüşük olmadı benım bebeğimin kalbı durdu ve alındı .
Kürtaj gunu adetın son gunu diyorlar ama bakalım normalde 28 gunde bir gelirdi .
Zaten her türlü rabbım izin verirse Ocak batında hamıle kalabılırım
Yenı yıl yenı umutlar
İnşaallah kalpten istiyorum herkes için Rabbim hepimize verecek ama hepimizin bir zamanı var. Varlıklarıyla da yokluklarıyla da imtihan etmesin inşaallahDüşük olmadı benım bebeğimin kalbı durdu ve alındı .
Kürtaj gunu adetın son gunu diyorlar ama bakalım normalde 28 gunde bir gelirdi .
Zaten her türlü rabbım izin verirse Ocak batında hamıle kalabılırım
Yenı yıl yenı umutlar
Çatlama önce ihtimal daha çok sanırım ama bugünde ihtimal var bence bir kaç günü daha değerlendirmek lazımMerhaba kızlar bat 1 Aralık. Ovulasyon testiyle takip ettim Çarşamba Perşembe koyuydu bugün silikleşmiş. Biz sadece Çarşambayı değerlendirebildik. İnşallah olur. Bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi çatladıya yumurta bugün yarın filan birlikte olsak tutma ihtimali var mı acaba yoksa yumurta çatladı diye bitti mi olay?
Kaybedilen her bebek sağlıksız bebek olarak bakılmalıymış, öyle düşünelim içimiz rahat etsin dünyada her şey sebep sonuç ilişkisine bağlı. Öyle olduysa vardır bir hayır böyle olduysa vardır bir hayır diyerek yaşamak insana öyle iyi geliyor kiÇok geçmiş olsun benimde bir kimyasal gebeliğim oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hep birlikte
Tabiki lh hormonu en yüksek seviyeye geldikten sonra yani testteki çizgi en koyu haline geldikten sonra 24-36 saat içinde çatlama oluyor. Eğer silikleşme bugün olduysa bugünün mutlaka değerlendirin canım. Ayrıca yarın ve ertesi günü de değerlendirin derimMerhaba kızlar bat 1 Aralık. Ovulasyon testiyle takip ettim Çarşamba Perşembe koyuydu bugün silikleşmiş. Biz sadece Çarşambayı değerlendirebildik. İnşallah olur. Bir de merak ettiğim bir şey var. Şimdi çatladıya yumurta bugün yarın filan birlikte olsak tutma ihtimali var mı acaba yoksa yumurta çatladı diye bitti mi olay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?