• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık Ayının Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaybedilen her bebek sağlıksız bebek olarak bakılmalıymış, öyle düşünelim içimiz rahat etsin dünyada her şey sebep sonuç ilişkisine bağlı. Öyle olduysa vardır bir hayır böyle olduysa vardır bir hayır diyerek yaşamak insana öyle iyi geliyor ki:KK28:
Aynen öyle ama beklemekte çok yoruyor 1,5 yıldır bekliyorum ben

Çatlama önce ihtimal daha çok sanırım ama bugünde ihtimal var bence bir kaç günü daha değerlendirmek lazım
Teşekkür ederim:) bence de çatlama öncesi çok daha yüksek ama eğer halâ yaşıyorsa yumurta yine bir şans vardır herhalde. İnşallah yaşıyordur:) 6-12 saatte ölüyormuşya normalde

Tabiki lh hormonu en yüksek seviyeye geldikten sonra yani testteki çizgi en koyu haline geldikten sonra 24-36 saat içinde çatlama oluyor. Eğer silikleşme bugün olduysa bugünün mutlaka değerlendirin canım. Ayrıca yarın ve ertesi günü de değerlendirin derim
Aa öyle mi yani birkaç saat önce çatlamış da olabilir o zaman. Ay inşallah bugün için de bir şans vardır. Mutlaka değerlendireceğim bugünü

Aa öyle mi yani birkaç saat önce çatlamış da olabilir o zaman. Ay inşallah bugün için de bir şans vardır. Mutlaka değerlendireceğim bugünü
Vardır vardır :)) olmasa bile dünyaya gelecek bebek her türlü annesinin göbüşüne düşüyor ya her şey nasiple buna yürekten inanıyorum:KK200:

Vardır vardır :)) olmasa bile dünyaya gelecek bebek her türlü annesinin göbüşüne düşüyor ya her şey nasiple buna yürekten inanıyorum:KK200:
Gerçekten öyle, haklısın canım :) bazen unutuyoruz bebeğimizin de dünyaya geleceği bir vakit var ve naparsak yapalım o tarihten önce ya da sonra gelemez:)

Gerçekten öyle, haklısın canım :) bazen unutuyoruz bebeğimizin de dünyaya geleceği bir vakit var ve naparsak yapalım o tarihten önce ya da sonra gelemez:)
Aynen öyle bu ay da olmadı diyoruz ama aslında kurduğumuz cümle yanlış, henüz vakti gelmedi dememiz lazım

Beni de ekler misinizz bat 16 aralık rabbim inşaAllahhh boş çevirmez dileklerimizi bu ay bari olur inşaallah güzek ALLAH'IM isteyip dileyen herkese tattırsın o duydugu hayırlısıyla... :dua::KK200:

Back