Aynen öyle ama beklemekte çok yoruyor 1,5 yıldır bekliyorum benKaybedilen her bebek sağlıksız bebek olarak bakılmalıymış, öyle düşünelim içimiz rahat etsin dünyada her şey sebep sonuç ilişkisine bağlı. Öyle olduysa vardır bir hayır böyle olduysa vardır bir hayır diyerek yaşamak insana öyle iyi geliyor ki
İnşallah bu son beklemen olurAynen öyle ama beklemekte çok yoruyor 1,5 yıldır bekliyorum ben
Teşekkür ederim:) bence de çatlama öncesi çok daha yüksek ama eğer halâ yaşıyorsa yumurta yine bir şans vardır herhalde. İnşallah yaşıyordur:) 6-12 saatte ölüyormuşya normaldeÇatlama önce ihtimal daha çok sanırım ama bugünde ihtimal var bence bir kaç günü daha değerlendirmek lazım
Çok kısa 6-12 saat 24 saat diye biliyorum benTeşekkür ederim:) bence de çatlama öncesi çok daha yüksek ama eğer halâ yaşıyorsa yumurta yine bir şans vardır herhalde. İnşallah yaşıyordur:) 6-12 saatte ölüyormuşya normalde
Aa öyle mi yani birkaç saat önce çatlamış da olabilir o zaman. Ay inşallah bugün için de bir şans vardır. Mutlaka değerlendireceğim bugünüTabiki lh hormonu en yüksek seviyeye geldikten sonra yani testteki çizgi en koyu haline geldikten sonra 24-36 saat içinde çatlama oluyor. Eğer silikleşme bugün olduysa bugünün mutlaka değerlendirin canım. Ayrıca yarın ve ertesi günü de değerlendirin derim
Vardır vardır :)) olmasa bile dünyaya gelecek bebek her türlü annesinin göbüşüne düşüyor ya her şey nasiple buna yürekten inanıyorumAa öyle mi yani birkaç saat önce çatlamış da olabilir o zaman. Ay inşallah bugün için de bir şans vardır. Mutlaka değerlendireceğim bugünü
İnşallah canımınİnşallah bu son beklemen olur
Gerçekten öyle, haklısın canım :) bazen unutuyoruz bebeğimizin de dünyaya geleceği bir vakit var ve naparsak yapalım o tarihten önce ya da sonra gelemez:)Vardır vardır :)) olmasa bile dünyaya gelecek bebek her türlü annesinin göbüşüne düşüyor ya her şey nasiple buna yürekten inanıyorum
Aynen öyle bu ay da olmadı diyoruz ama aslında kurduğumuz cümle yanlış, henüz vakti gelmedi dememiz lazımGerçekten öyle, haklısın canım :) bazen unutuyoruz bebeğimizin de dünyaya geleceği bir vakit var ve naparsak yapalım o tarihten önce ya da sonra gelemez:)
İnşallah transfer olmazsın hayırlısıyla gebeliğini öğrenirsin inşallahhBelki bi kac güne bu topige transfer olabilirim beklemedyim konuyu takibe alayim dedim :)
İnşaallah canım hoşgeldin :)9 aralık istenmeyen regl tarihi.Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah bekletmez canımMerhabalar benimde bat 9 aralık yeni basladik sayılır denemelere insallah cok bekletmez bebegimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?