- 27 Ağustos 2019
- 387
- 238
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bugünü degerlendir canım inşallah yarın dahada koyulaşır biraz daha koyulaşması lazım
Canım şimdi eve geldiğimde baktım daha koyulmuş sanki aynı renk gibiBence bugünü degerlendir canım inşallah yarın dahada koyulaşır biraz daha koyulaşması lazım
Malesef canım ikiside aynı koyulukta değil t çizgisi daha koyu olması lazım yaa c çizgisiyle aynı olması lazım yarın tekrardan yap canımCanım şimdi eve geldiğimde baktım daha koyulmuş sanki aynı renk gibiEki Görüntüle 2740643
Tamam canım yarın tekrar yapıcam testMalesef canım ikiside aynı koyulukta değil t çizgisi daha koyu olması lazım yaa c çizgisiyle aynı olması lazım yarın tekrardan yap canım
Çatlamış gibi duruyor canım dün değerlendirdin mi? Belkide tam olgunlaşmadı öyle çıktı bilemedim şimdi, yarın yine yapmaya devam et doktorada gidecekmişsin emin olmuş olursun hakkında hayırlısı olsun canımSelam kızlar,
Benim dün yaptığım ovulasyon testi koyuydu ama aynı renkte değildi fakat sanırım gece çatladı yumurtam çünkü bugünkü ovulasyon testim silikleşmiş. Bir bakar mısınız bugünkünü de koydum düne kadar olanı da sizce yumurtladım mı ? Yarın sabahta doktor randevum varEki Görüntüle 2741289 Eki Görüntüle 2741291
Dün değerlendirdim canım bende anlayamadım baya koyu oldu dünkü ama aynı renk değildi. Yarın sabah doktor anlar heraldeÇatlamış gibi duruyor canım dün değerlendirdin mi? Belkide tam olgunlaşmadı öyle çıktı bilemedim şimdi, yarın yine yapmaya devam et doktorada gidecekmişsin emin olmuş olursun hakkında hayırlısı olsun canım
Bi doktora git bakalım canım ne diyecek benide haberdar et merak ettim bendeDün değerlendirdim canım bende anlayamadım baya koyu oldu dünkü ama aynı renk değildi. Yarın sabah doktor anlar heralde
Tamam canım yarın doktordan sonra haber veririmBi doktora git bakalım canım ne diyecek benide haberdar et merak ettim bende![]()
Merhaba canım ben gebeyim ama değerim düşüyor düşük olma ihtimali var. Bir haftalık sevincim kursağımda kalacak sanırımKızlar günü geçen hamile kalan oldumu
Kızlar selam,Bi doktora git bakalım canım ne diyecek benide haberdar et merak ettim bende![]()
Doktora git tekrar belki ilaç verir 1 hafya kdr yat bi bardak su bile kaldırmaMerhaba canım ben gebeyim ama değerim düşüyor düşük olma ihtimali var. Bir haftalık sevincim kursağımda kalacak sanırım![]()
Klomen kullan tabi doktor kontrolünde yumurtalıkların kontrol ettir ne kadar büyümüş doktor ilişki günleri önerir, yoksa sadece kullan mi dedi hem neye dayanarak direk tüp bebek dedi eşinde mi sıkıntı sende mi sıkıntı bütün tahlillerim yapıldı mi rahim filmi cekildin mi? Devlet hastanesindeki doktor eşimin testine bakarak sizin normal yoldan çocuğunuz olmaz direk tüp bebek yaptırın dedi şok oldum başka doktorla gittim oysa eşimde sadece varikosel vardı ameliyat oldu şimdi bütün değerleri iyi normal yolla olur dediler hep bekledim nasip olmadı 2 aydında klomen kullanıyorum her ay doktorum bakıyor ne kadar büyümüş herşey çok guzel gidiyor ama döllenme olmuyor sende sakın üzülme canım gerekirse başka doktora gitKızlar selam,
gittim doktora bana klomen başalattı. 6 aya tamamlayalım klomeni dedi. Her ay 5.günü başla gebelik olmazsa 6 ay sonra gel tüp bebek başlayalım dedi. Bide bugun adetimin 17.günü progesteron hormonu testi istedi 0.38 çıktı. Şimdi aldım sonucu internetten araştırdığıma gör çok düşükmoralim bozuldu
Canım ben 3 yıldır çocuk istiyorum olmadı. Rahim filmi de çekildi eşim sperm testi de yaptırdı herşey normal. 2 ay klomen kullandım olmadı şimdide bu doktor 6 aya tamamlayalım dedi 4 ay daha kullan ilk iki ay günde 2 defa iç olmazsa sonraki ay günde 3 defa iç dedi. Önceki doktorum sürekli yumurta takibi yapıyodu bu gelmene gerek yok adetin gecikirse gel dedi. 4 ay sonunda da olmazsa gel o zaman tüp bebek bakalım dediKlomen kullan tabi doktor kontrolünde yumurtalıkların kontrol ettir ne kadar büyümüş doktor ilişki günleri önerir, yoksa sadece kullan mi dedi hem neye dayanarak direk tüp bebek dedi eşinde mi sıkıntı sende mi sıkıntı bütün tahlillerim yapıldı mi rahim filmi cekildin mi? Devlet hastanesindeki doktor eşimin testine bakarak sizin normal yoldan çocuğunuz olmaz direk tüp bebek yaptırın dedi şok oldum başka doktorla gittim oysa eşimde sadece varikosel vardı ameliyat oldu şimdi bütün değerleri iyi normal yolla olur dediler hep bekledim nasip olmadı 2 aydında klomen kullanıyorum her ay doktorum bakıyor ne kadar büyümüş herşey çok guzel gidiyor ama döllenme olmuyor sende sakın üzülme canım gerekirse başka doktora git
Anladim canım bende 3 yıldır bekliyorum ilk kez 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim onuda tesadüf öğrendim benimde bu Ay 2.klomen bu ayda olmazsa sonraki ay aşılama deneyeceğim devlette kayıt açtırdım 3 kere hakkım varmış hepsini kullanacağım Allah nasip eder inşallah sende klomenden sonra aşılama mı denesen acaba tutma oranı düşük ama aşılamayı da hamile kalan çokCanım ben 3 yıldır çocuk istiyorum olmadı. Rahim filmi de çekildi eşim sperm testi de yaptırdı herşey normal. 2 ay klomen kullandım olmadı şimdide bu doktor 6 aya tamamlayalım dedi 4 ay daha kullan ilk iki ay günde 2 defa iç olmazsa sonraki ay günde 3 defa iç dedi. Önceki doktorum sürekli yumurta takibi yapıyodu bu gelmene gerek yok adetin gecikirse gel dedi. 4 ay sonunda da olmazsa gel o zaman tüp bebek bakalım dedi