• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

Selam kızlar,

Bugun dahil ovulasyon testim
82CD58FF-FDE3-4368-B244-59157E3D6343.webp

Aralık ayında hamilelik haberi almak isteyenler gelsin bakalım🙏🤲🌺❤️
Aralık ayindan cok umutluyumdum ama bosuna umutlandim arkadasim bi yerden duymus udi hindi yağı ve macunu bir ay kullandi hamile kaldi bende gecen ay kullandim adetten bir hafta once sine kasik agrisi akinti goguslerde hassasiyet basladi bende de ise yaradi sanirim dedim iki gun gecti adetim bugun test yaptim negatif umutlarim bosa cikti

Devam canım inşallah pik olacak ben hep 19.gün yumurtlarim bu Ay klomene başladım diye daha erken oldu yumurtlama
Bende de pko olduğundan hep 18.-19. Gün pik görüyorum ama bu ay klomen kulladım ondan erken oluyo galiba bir de progestana başladım acaba o testi etkiler mi

Ben de bekliyorum bat 27 aralik. 1 yildir korunmuyorm arkadaslar ilk bi doktora gittim sut hormonum yuksek cikti ilacc kullandim ilactan 5 ay sonra falan kimyasal gebelik gecirdim. Bakalim nasil olacak kimyasaldan once adetim duzenliydi simdi biraz gecikmeli oluyor. Agustosta kimyasal geçirdim. Bekliyorum bakalim bu ay neler olacak

Ben de bekliyorum bat 27 aralik. 1 yildir korunmuyorm arkadaslar ilk bi doktora gittim sut hormonum yuksek cikti ilacc kullandim ilactan 5 ay sonra falan kimyasal gebelik gecirdim. Bakalim nasil olacak kimyasaldan once adetim duzenliydi simdi biraz gecikmeli oluyor. Agustosta kimyasal geçirdim. Bekliyorum bakalim bu ay neler olacak
Süt hormonunuz kaç cıktı? Benim 30 cıktı ama hoc bi doktor ilaç vermedi gerek yok dedi bide adet dönemi dışında test yaptılar 26 cıktı hala bana yüksek geliyor

Aynen canım pko da öyle malesef kuzenim sıfır beden sadece 2-3 kilo aldı ve adetleri değişti pko olduğu için bi de sıfır beden yani
Allah allah bende kendimi bildim bileli hep 30 günde bir olurdum evlendikten sonra 33 35 gün arası oldu 3 yıllık evliyim sadece 4 kilo aldım ama etkiledi belkide 54 kiloyum bu arada ah ah nişanliyken 46 kiloydum 😀

Allah allah bende kendimi bildim bileli hep 30 günde bir olurdum evlendikten sonra 33 35 gün arası oldu 3 yıllık evliyim sadece 4 kilo aldım ama etkiledi belkide 54 kiloyum bu arada ah ah nişanliyken 46 kiloydum 😀
Bende çok zayıftım canım evlendiğimde nolduysa evlendikten sonra oldu

Back
X