- 27 Ağustos 2019
- 387
- 238
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aralık ayindan cok umutluyumdum ama bosuna umutlandim arkadasim bi yerden duymus udi hindi yağı ve macunu bir ay kullandi hamile kaldi bende gecen ay kullandim adetten bir hafta once sine kasik agrisi akinti goguslerde hassasiyet basladi bende de ise yaradi sanirim dedim iki gun gecti adetim bugun test yaptim negatif umutlarim bosa ciktiAralık ayında hamilelik haberi almak isteyenler gelsin bakalım![]()
Devam canım inşallah pik olacak ben hep 19.gün yumurtlarim bu Ay klomene başladım diye daha erken oldu yumurtlama
Bende de pko olduğundan hep 18.-19. Gün pik görüyorum ama bu ay klomen kulladım ondan erken oluyo galiba bir de progestana başladım acaba o testi etkiler miDevam canım inşallah pik olacak ben hep 19.gün yumurtlarim bu Ay klomene başladım diye daha erken oldu yumurtlama
O konu hakkında hiç bilgim yok canım progestanı ne için kullanıyorsun doktorun mu verdi?Bende de pko olduğundan hep 18.-19. Gün pik görüyorum ama bu ay klomen kulladım ondan erken oluyo galiba bir de progestana başladım acaba o testi etkiler mi
Canım progestan pko da hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş hem de bebeğin tutunmasını sağlıyomuşO konu hakkında hiç bilgim yok canım progestanı ne için kullanıyorsun doktorun mu verdi?
Öyle mi progestan ilacı çok duydum ama ne işe yaradığını bilmiyordum bat ne zaman inşallah hayirli sonuçlar alırsınCanım progestan pko da hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş hem de bebeğin tutunmasını sağlıyomuş
Süt hormonunuz kaç cıktı? Benim 30 cıktı ama hoc bi doktor ilaç vermedi gerek yok dedi bide adet dönemi dışında test yaptılar 26 cıktı hala bana yüksek geliyorBen de bekliyorum bat 27 aralik. 1 yildir korunmuyorm arkadaslar ilk bi doktora gittim sut hormonum yuksek cikti ilacc kullandim ilactan 5 ay sonra falan kimyasal gebelik gecirdim. Bakalim nasil olacak kimyasaldan once adetim duzenliydi simdi biraz gecikmeli oluyor. Agustosta kimyasal geçirdim. Bekliyorum bakalim bu ay neler olacak
Canım pko olduğum için bat hesaplayamıyorum bazen 34 bazen 43. Günde oluyorumÖyle mi progestan ilacı çok duydum ama ne işe yaradığını bilmiyordum bat ne zaman inşallah hayirli sonuçlar alırsın
Anladım canım benimde adet döngüm genelde 33 35 gün arası ama pko yok doktor normal demiştiCanım pko olduğum için bat hesaplayamıyorum bazen 34 bazen 43. Günde oluyorum
33 cikmisti benim ust sınır 26 galiba
Benim önceden 34-38 arası olurdum kilo aldıktan sonra 40 lara çıktıAnladım canım benimde adet döngüm genelde 33 35 gün arası ama pko yok doktor normal demişti
İnsallah bakalim ben de beklemedeyimBenimde bu ay geçsin bakalım adet olursam doktoruma söyleyeceğim inşallah olmam da :)
Demek kiloyuda korumak lazımBenim önceden 34-38 arası olurdum kilo aldıktan sonra 40 lara çıktı
Aynen canım pko da öyle malesef kuzenim sıfır beden sadece 2-3 kilo aldı ve adetleri değişti pko olduğu için bi de sıfır beden yaniDemek kiloyuda korumak lazım![]()
Allah allah bende kendimi bildim bileli hep 30 günde bir olurdum evlendikten sonra 33 35 gün arası oldu 3 yıllık evliyim sadece 4 kilo aldım ama etkiledi belkide 54 kiloyum bu arada ah ah nişanliyken 46 kiloydumAynen canım pko da öyle malesef kuzenim sıfır beden sadece 2-3 kilo aldı ve adetleri değişti pko olduğu için bi de sıfır beden yani
Bende çok zayıftım canım evlendiğimde nolduysa evlendikten sonra olduAllah allah bende kendimi bildim bileli hep 30 günde bir olurdum evlendikten sonra 33 35 gün arası oldu 3 yıllık evliyim sadece 4 kilo aldım ama etkiledi belkide 54 kiloyum bu arada ah ah nişanliyken 46 kiloydum![]()
Bütün hormonlar değişti galiba yedikte yedikBende çok zayıftım canım evlendiğimde nolduysa evlendikten sonra oldu