• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

benim yaptırdıklarımda 0-5 arası negatif yazıyordu ondan dedim canım. Bozma sakın moralini seni çok iyi anlıyorum 3 yıldır bende artık bittim ama napalım moralimizi bozmayacağız eabbim hepimize en kısa sürede nasip eder inşallah
Bezdim bende artık oluruna da bıraktım düşünmedim olmadı. Hayırlısı bizim hastanede değer 10 üstü olunca pozitif tekrarlamadım testi inş. Tedavisiz en kısa zamanda gebe kalırız 🙏

Kızlar benim 11. Günümde perşembe kan verdim beta hcg 8 geldi. Sonra sinirlendim bir daha bakmadım. Kaçıncı deneme yıprandım artık. Hala adet olmadım ama sancı çekiyorum ha bire felaket bir sancı göğüslerim indi sinirden progestanı bile bıraktım. Kadın bana dedi ki rahmin incelmiş ilaçlardan. Dışardan ne kadar müdahale o kadar bünye sarsılıyor. Ben oluruna bıraktım bir de korona servisinde çalışıyorum bütün hemşire arkadaşlarım pozitif üst üste günlerce çalışıyorum. 😭 bu durumda zaten gebelik olmaz. Sinirlerim çok bozuk hep neden ben neden olmuyor diyorum. Millet ha bire yapıp yapıp atıyor Suriyeliler evlerinde yiyecek ekmekleri yok çocuk doğuruyorlar ha bire. Ben anlamadım birşey. Benim Aralık tan da umudum kesildi. Umarım hayırlı haberlerinizi alırım. Bana da dua edin🙏 İnş. Rabbim kucağımızı doldurur en kısa zamanda 🙏 çocuk işi 2021 e kaldı artık...
Canım 5 üstü pozitif senin 8 çıktıysa hamilesinn?

Bu arada kızlar bende pko olduğu için ben hep 18-19. gün yumurtluyodum bu ay klomen kullanıyorum ve 5. Gün adetim bittiğinde ovulasyon testi yapmaya başladım resimdeki gibi çıktı
BF54333A-28AC-46C8-8659-80E6218BABC9.webp

Kızlar benim 11. Günümde perşembe kan verdim beta hcg 8 geldi. Sonra sinirlendim bir daha bakmadım. Kaçıncı deneme yıprandım artık. Hala adet olmadım ama sancı çekiyorum ha bire felaket bir sancı göğüslerim indi sinirden progestanı bile bıraktım. Kadın bana dedi ki rahmin incelmiş ilaçlardan. Dışardan ne kadar müdahale o kadar bünye sarsılıyor. Ben oluruna bıraktım bir de korona servisinde çalışıyorum bütün hemşire arkadaşlarım pozitif üst üste günlerce çalışıyorum. 😭 bu durumda zaten gebelik olmaz. Sinirlerim çok bozuk hep neden ben neden olmuyor diyorum. Millet ha bire yapıp yapıp atıyor Suriyeliler evlerinde yiyecek ekmekleri yok çocuk doğuruyorlar ha bire. Ben anlamadım birşey. Benim Aralık tan da umudum kesildi. Umarım hayırlı haberlerinizi alırım. Bana da dua edin🙏 İnş. Rabbim kucağımızı doldurur en kısa zamanda 🙏 çocuk işi 2021 e kaldı artık...
Bence testi tekrarlamalısın belki artmıştır. Çünkü negatifte genelde 0’lı değerler çıkıyor referans aralığı da 0-5 yani 5 ve üzeri gebe kabul edilir. Tabi düzenli artması gerek orası ayrı ama naçizane tavsiyem tekrar etmelisin bence testi inşallah artmıştır

Bu arada kızlar bende pko olduğu için ben hep 18-19. gün yumurtluyodum bu ay klomen kullanıyorum ve 5. Gün adetim bittiğinde ovulasyon testi yapmaya başladım resimdeki gibi çıktıEki Görüntüle 2735764
Daha pik olmamış yapmaya devam et canım muhtemelen 13. 14. Günü olursun bende klomen kullanıyorum doktor kontrolüne bugünlerde gidiyoruz yumurtlama gelişmiş oluyor

Daha pik olmamış yapmaya devam et canım muhtemelen 13. 14. Günü olursun bende klomen kullanıyorum doktor kontrolüne bugünlerde gidiyoruz yumurtlama gelişmiş oluyor
Canım pko lu olduğum için güvenemedim ve adetim biter bitmez başladım. Normalde 18-19. Günden öce hiç pik çıkmadı ama klomenden sanırım erken çatlayacak. Yarın klomenin de son günü klomende bitiyor rabbim hepimize sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım pko lu olduğum için güvenemedim ve adetim biter bitmez başladım. Normalde 18-19. Günden öce hiç pik çıkmadı ama klomenden sanırım erken çatlayacak. Yarın klomenin de son günü klomende bitiyor rabbim hepimize sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Insallah canim inasallah , Pko varsa iyi yapmışsın canım yapmaya devam et inşallah pik de görürsün Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırız, doktor kontrolün ne zaman catlatma iğnesi verdi mi ?

Insallah canim inasallah , Pko varsa iyi yapmışsın canım yapmaya devam et inşallah pik de görürsün Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırız, doktor kontrolün ne zaman catlatma iğnesi verdi mi ?
Çok saol canım hepimiz için inşallah. Cumartesiye doktor randevum vardı hem rahim filmimi göstericektim ama hastane aradı doktorum covid ten dolayı karantinadaymış 😔😔 yani ne yapcam bende belirsizim şuan

Bence testi tekrarlamalısın belki artmıştır. Çünkü negatifte genelde 0’lı değerler çıkıyor referans aralığı da 0-5 yani 5 ve üzeri gebe kabul edilir. Tabi düzenli artması gerek orası ayrı ama naçizane tavsiyem tekrar etmelisin bence testi inşallah artmıştır
Adetimin geçmesini bekliyorum ama olacağım sanırım üç dört gündür karnım ağrıyor. Ovitrelle sonrası verdim kanı onun da etkisi var beta hcg de ümidim yok 😭

Çok saol canım hepimiz için inşallah. Cumartesiye doktor randevum vardı hem rahim filmimi göstericektim ama hastane aradı doktorum covid ten dolayı karantinadaymış 😔😔 yani ne yapcam bende belirsizim şuan
Ovulasyon testine devam et bence 10 gün öncesinden karantinadan çıkmaz doktorun. Olmazsa başka bir doktora görün oluşan yumurtaların mm sine bakar ona göre ovitrelle verir bir süreden sonra yumurta belirli mm e gelince klomen bırakılır ovitrelle yapılır. Başka bir hekim e görün herşeyi baştan anlat

Ovulasyon testine devam et bence 10 gün öncesinden karantinadan çıkmaz doktorun. Olmazsa başka bir doktora görün oluşan yumurtaların mm sine bakar ona göre ovitrelle verir bir süreden sonra yumurta belirli mm e gelince klomen bırakılır ovitrelle yapılır. Başka bir hekim e görün herşeyi baştan anlat
Evet canım biliyorum daha önce klomen tesavisi gördüm yarında klomende son günüm ama bilemedim gitmesem ovulasyondan takip etsem diye düşünüyorum

Baska doktora git canım bu ayı es geçme kadınlarda ayda bikere denk geliyor malesef mutlaka doktora gidip yumurtalarına baktır zaman kaybetme bence

:anneadayı:Hamileler
@Aygolge :anneadayı: @Zeymes :anneadayı:

@Uzmankezban :anneadayı:

@Nosking :anneadayı:

@Derinvebebekleri :anneadayı:

@xy35 :anneadayı:
@RBA18 :anneadayı:
@Coco_Loco :anneadayı:
@Menekse moru :anneadayı:
@Hadi yaaa :anneadayı:

@P212 20 ekim
@Asisya 22 ekim
izmirlibjkkartal[/USER] 24 ekim
@haveaniceday 24
ekim
@pitican 27 ekim
@Tubaa9533 28 ekim
@tek duam 2746 28 ekim
@toowarmtoocool l 6 kasım
@TuseSU 8 kasım
@Aygolge 10 kasım
@Rprnn 11 kasım
@Bendiss1708 12 kasım
@Blacklight 14 kasım
@Kaktusluk 18 kasım
@ifakattt 18 kasım
@Elife a 19 kasım
@eklinac 20 kasım
@Bihterin Masali Saci 20 kasım
@Remembermeplease 20 kasım
@dleksk 22 kasım
@nm88326 24 kasım
@Mstrdm 26 kasım
@Yamikkk 26 kasım
@filizoruc 26 kasım
@Tokerrr 27
@pofudük biri 27 Kasım
@Cizi22 29 kasım
@Annehayalim 30 kasım
@Sahievlatneydi 30 kasım
@ndenk 3 aralık
@Enviro16 5 Aralık
@tgbbcr 8 Aralık
@Neslihangozutok 9 Aralık
@eceebb 11 Aralık
@Asyaa561 12 Aralık
@nm88326 14 Aralık
@papatyamm5757 14 Aralık
@Bsraaa1234 14 Aralık
@eylulyorgunu 15 Aralık
@bitkiselhayat 15 Aralık
@Sinoplu17 16Aralık
@gurbetgulu16 17 Aralık
@Elysia1 17 Aralık
@tokalak 17 Aralık
@Tweety22 19 Aralık
@Maviyiseven 20 Aralık
@Ojej 20 Aralık
@dryakbas 21 Aralık
@Fatmazell74 23 Aralık
@sefa gel 25 Aralık
@Kaktusluk 28 Aralık
@Asenaasena96 30 Aralık
@lucesme 30 Aralık
@karadenizkizi1982 1 Ocak
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı:

Benim batım 6 ocağa denk geliyor ama yinede yazım dedim bu ay çok umutluyum inşallah hayırlısı ile gelir meleklerimiz🍀💜👶🏻

Back
X