Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

Da

Ayy inanmıyorum kendimi okudum resmen bütün özelliklerimiz aynı yaştan tutun evlilik ayına doktor da yapılan tahlillere kadar aynı bu ay incir havuç kürü uyguladım ilk defa bakalım bat a 3 gün var eger adet görürsem doktor a gidicem klomen ve catlatma ignesi uygulanacak

Merhaba canim
Benimde prolaktin 31 cikmisti özele gitmiştim doxtinex verdi verdi ve düştü suan 14.5 ve 3 ay sonunda gebeyim rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

Merhaba canim
Benimde prolaktin 31 cikmisti özele gitmiştim doxtinex verdi verdi ve düştü suan 14.5 ve 3 ay sonunda gebeyim rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
Devlete gittim ve hiç bişey yapmadılar ay sonuda özele gidicem bende Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Devlete gittim ve hiç bişey yapmadılar ay sonuda özele gidicem bende Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Ben prolaktin hormonum yükseldiğinde tamamen gebelik belirtileri yaşadım.adet oldum sonrasinda. Hic zaman kaybetmeden doktora gitmiştim aksatma gebeligi engelliyor genelde. Rabbim sana da hayırlı bebekler nasip eder inşallah her isteyene tabiki de ☺

Çok teşekkür ederim canım belirti falan yaşamıyorum yaşamadım ya bakalım kısmet artık

Merhaba femara kullanıp 6 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum. Bat 17 Aralık. Bekliyorum bakalım umarım herkes pozitifi görsün

Ben bu ay sanki hissediyorum. Eğer bir mucize gerçekleşirse bu mesajı alıntılayacağım birkaç gün sonra.
Söz uçar, yazı kalır. Lütfen unutursam etiketleyip bana hatırlatın.

2 aydır ugrasiyorum kendimce bat 29 aralık geçen ay çörekotu kürü denedim bat den 2 gün önce adet oldum önceki ay ise 5 gün geçmişti ama hiçbirşey yok tabi piskolojik olarak da fazlasıyla etkilendim hayatım boyunca adet dönemim hiç şaşmamıştı fakat 2 aydır dengesiz. Yılmadım bu ay da çörekotu kürü uyguladım bakalim ne göreceğiz ama kafama fazlasıyla takiyorum ve üzülüyorum umarım allahım isteyen herkese nasip eder

İşa
Allah danada hepimize nasip eder işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…