- 27 Ağustos 2019
- 387
- 238
- 53
- 34
Hayırlı olsun canım hamilesin işte hem de bayağı koyu çıkmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et bize deKızlar bu pozitif mi ya heyecandan öleceğim galiba
Allah razı olsunHayırlı olsun canım hamilesin işte hem de bayağı koyu çıkmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et bize de
Daha yaşınız çok gençmiş
Bu kadar takmayın kafanıza
Ben 30 yasındayım evleneli 15 ay oldu
Ben 15 aydır hiç korunmadan her ay bebek beklentisi içine girdim ilk gündne itibaren hep istedik ama nasip olmadı henüz
Doktora gittim hormonlara baktırdım, normal muayene oldum hatta hsg bile çekildim
Sıkıntı yok bendr
Eşimde test yaptırdı onda varikosel çıktı ama etkilememiş pek spermleri doğal yolla gebelik çok rahat olur dediler, ondada bi sıkıntı yok
Ama 15 aydır ne kimyasal ne bişey hiç bi şekilde olmadı
Ben yaş itibariyle biraz acele ediyorum ama siz daha çok gençsiniz
Eşinizde sizde gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra oluruna bırakın
Çok vaktiniz var sizin
Stree sıkıntı yaptıkça tüm hormon dengeni bozarsın benim gibi =)
Ayy inanmıyorum kendimi okudum resmen bütün özelliklerimiz aynı yaştan tutun evlilik ayına doktor da yapılan tahlillere kadar aynı bu ay incir havuç kürü uyguladım ilk defa bakalım bat a 3 gün var eger adet görürsem doktor a gidicem klomen ve catlatma ignesi uygulanacakDaha yaşınız çok gençmiş
Bu kadar takmayın kafanıza
Ben 30 yasındayım evleneli 15 ay oldu
Ben 15 aydır hiç korunmadan her ay bebek beklentisi içine girdim ilk gündne itibaren hep istedik ama nasip olmadı henüz
Doktora gittim hormonlara baktırdım, normal muayene oldum hatta hsg bile çekildim
Sıkıntı yok bendr
Eşimde test yaptırdı onda varikosel çıktı ama etkilememiş pek spermleri doğal yolla gebelik çok rahat olur dediler, ondada bi sıkıntı yok
Ama 15 aydır ne kimyasal ne bişey hiç bi şekilde olmadı
Ben yaş itibariyle biraz acele ediyorum ama siz daha çok gençsiniz
Eşinizde sizde gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra oluruna bırakın
Çok vaktiniz var sizin
Stree sıkıntı yaptıkça tüm hormon dengeni bozarsın benim gibi =)
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua ederseniz çok sevinirizKızlar bu pozitif mi ya heyecandan öleceğim galiba
Tşk ederim Allah razı olsunHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua ederseniz çok seviniriz
Amin canım dua et bize de olur mu hamilelerin duası kabul olurAllah razı olsunevet kanda da çıktı beta 300 daha yeni Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Merhaba canimBu mesaj sanırım benimde 1 yol oldu 17 sinde gittim doktora prolaktin yüksekliği cıktıaslında çoka yüksek değil 31 çıkmıştı gelecek ay tekrar gel deyip gönderdiler adet olunca bidaha gidicem bişey yapmazlarsa bu defa özele gidicem bende
Devlete gittim ve hiç bişey yapmadılar ay sonuda özele gidicem bende Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin AllahımMerhaba canim
Benimde prolaktin 31 cikmisti özele gitmiştim doxtinex verdi verdi ve düştü suan 14.5 ve 3 ay sonunda gebeyim rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
Ben prolaktin hormonum yükseldiğinde tamamen gebelik belirtileri yaşadım.adet oldum sonrasinda. Hic zaman kaybetmeden doktora gitmiştim aksatma gebeligi engelliyor genelde. Rabbim sana da hayırlı bebekler nasip eder inşallah her isteyene tabiki de ☺Devlete gittim ve hiç bişey yapmadılar ay sonuda özele gidicem bende Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Çok teşekkür ederim canım belirti falan yaşamıyorum yaşamadım ya bakalım kısmet artıkBen prolaktin hormonum yükseldiğinde tamamen gebelik belirtileri yaşadım.adet oldum sonrasinda. Hic zaman kaybetmeden doktora gitmiştim aksatma gebeligi engelliyor genelde. Rabbim sana da hayırlı bebekler nasip eder inşallah her isteyene tabiki de ☺
Hadi inşallah hayırlı haberler ver bizeBen bu ay sanki hissediyorum. Eğer bir mucize gerçekleşirse bu mesajı alıntılayacağım birkaç gün sonra.
Söz uçar, yazı kalır. Lütfen unutursam etiketleyip bana hatırlatın.
Pazartesi kan testi için randevu aldım, hayırlısı.Hadi inşallah hayırlı haberler ver bize
Allah danada hepimize nasip eder işallah2 aydır ugrasiyorum kendimce bat 29 aralık geçen ay çörekotu kürü denedim bat den 2 gün önce adet oldum önceki ay ise 5 gün geçmişti ama hiçbirşey yok tabi piskolojik olarak da fazlasıyla etkilendim hayatım boyunca adet dönemim hiç şaşmamıştı fakat 2 aydır dengesiz. Yılmadım bu ay da çörekotu kürü uyguladım bakalim ne göreceğiz ama kafama fazlasıyla takiyorum ve üzülüyorum umarım allahım isteyen herkese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?