HataydayımÖncelikle yaşın çok genç, bu + bi durum. Bitkilerden ziyade iyi bir dr bul ve bu düzensizliklerin sebebini bulcanim, hangi ildesin
İnşallahkucağına alırsın umudunu hiç kaybetmeİnş. Rabbim bu ay yüzünü güldürürGençsin daha olur Allah ın izniyle Ben 3 senelik evliyim 29 yaşındayım hiç korunmadım. Bir kez aşılama bir kez klomenle denedim. Bu ayda tüp bebeğe gideceğim gün evin anahtarını içerde unuttuk gidemedik. Eşime dedim bir kere daha ilaçla deneyelim gonal f ile başladık geçen hafta pazartesi ovitrelle yapıldı olacak umuduyla bekliyorum. Bir de daha olmadan rahmim ince diye crinone jel bulamadım koskoca Mersin gibi bir şehirde mecbur 3 gündür progestan iğnesini yapıyorum yerleri o kadar acıyor ki oturamıyorum üstüne. İnş. Boşa gitmez yaptıklarımız Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda
Bence vardır zaten gununden geçtikce hergunkatlanarak yukselir doktor ne dediBeta hcg 0.5 çıktı sizce hamile olma ihtimalim varmıdır
Bendede prolaktın 45 çıkmıştı ama ilaç çok düşürdü hormon bozkluğuedilerBu mesaj sanırım benimde 1 yol oldu 17 sinde gittim doktora prolaktin yüksekliği cıktıaslında çoka yüksek değil 31 çıkmıştı gelecek ay tekrar gel deyip gönderdiler adet olunca bidaha gidicem bişey yapmazlarsa bu defa özele gidicem bende
İnş. Hayırlı haberlerleİnşallahkucağına alırsın umudunu hiç kaybetme
Daha yaşınız çok gençmişHanımlar ben 20 yaşında yım 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri çocuk planım var 4. Aymda doktr gittim iltahabım varmış ilaç kullandım geçti ama hamile kalamadım adetimde düznliydi sonra bi kaç ay 1 hafta falan geçti günümden bişey çıkmadı bişey sonra mayıs ayından ağstosn 20sine kdr adet gormedim gunumden 25 gün felan geçince doktora gottm kist ve hormon bozkluğu çıktı dostinex kullandım adet sokturucu ile beraber 20 ağsts ta adet oldum kontrole gittim adetliyken hormon bozkluğum bvarmış dedi zor bu şekilde bende artk otrdum evde çunku çok yıprandım gunumden geçip testlerin tahilillerin negatif çıkması beni çok yıprattı bende birz dinlenmeye karar verdim kurban bayramında eşimle birlikte evde bittki çayı ve macunla devam etmek istedik bitkiler (hayıt tohumu, çoban çantası, civan perçemi, aslan pençesi) macunda aynı aktardan ozel macunlarıymış yarım kutusunu 170tl ye almıştm faydası şu şekilde oldu adetimi düzene soktu ama hamilelik olmadı 2 ay kullandım bıraktm amaekim ayında adet olacaktm gunum den 17 gün geçti yine tstler negatıf 9 kasımda oldm açıkcası umudum bitti dedikçe her ay yeniden bişeyler deniyorm bu ay yenıden başladım bitki çayına bakalım kısmet 20 kasımda evlilik yıl donumumdü süpriz olucaktı bize ama kısmet olmadı bu ayda aralık ayından umudum başlıyo artk kısmet 12 bat olmazsa özel bi doktora gidcem sizde bu sürecinizi paylaşın yazın bakalım belki birbirimize faydamız olr bekliyorum cevaplar kızlar
ovülasyon testi deneyeceğim kimyasaldan sonra kasımda hamile kalamadım inşallah bu ay olacakAralık ayında hamilelik haberi almak isteyenler gelsin bakalım
İşallah ablam sende bende tüm isteyenlerin allah kucağını boş bırakmasınDaha yaşınız çok gençmiş
Bu kadar takmayın kafanıza
Ben 30 yasındayım evleneli 15 ay oldu
Ben 15 aydır hiç korunmadan her ay bebek beklentisi içine girdim ilk gündne itibaren hep istedik ama nasip olmadı henüz
Doktora gittim hormonlara baktırdım, normal muayene oldum hatta hsg bile çekildim
Sıkıntı yok bendr
Eşimde test yaptırdı onda varikosel çıktı ama etkilememiş pek spermleri doğal yolla gebelik çok rahat olur dediler, ondada bi sıkıntı yok
Ama 15 aydır ne kimyasal ne bişey hiç bi şekilde olmadı
Ben yaş itibariyle biraz acele ediyorum ama siz daha çok gençsiniz
Eşinizde sizde gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra oluruna bırakın
Çok vaktiniz var sizin
Stree sıkıntı yaptıkça tüm hormon dengeni bozarsın benim gibi =)
İşallahm hadi bakalımovülasyon testi deneyeceğim kimyasaldan sonra kasımda hamile kalamadım inşallah bu ay olacak
Canım benim 110 çıkmıştı prolaktin im emziriyo musun diye sormuştu doktor hiç gebelik yaşamadığım halde benim tsh yüksekliği arttırmış. Zaten stresle bile artabilen bir hormon. Testten önce bir kaç gün hiç dokunma, incir de arttırıyor senin zaten sınır bence bir sıkıntı olmaz inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizeBu mesaj sanırım benimde 1 yol oldu 17 sinde gittim doktora prolaktin yüksekliği cıktıaslında çoka yüksek değil 31 çıkmıştı gelecek ay tekrar gel deyip gönderdiler adet olunca bidaha gidicem bişey yapmazlarsa bu defa özele gidicem bende
İnsallah kuzu tüm isteyenlere hayırlıysa nasip olur insallahİşallah ablam sende bende tüm isteyenlerin allah kucağını boş bırakmasın
İnşallah aminCanım benim 110 çıkmıştı prolaktin im emziriyo musun diye sormuştu doktor hiç gebelik yaşamadığım halde benim tsh yüksekliği arttırmış. Zaten stresle bile artabilen bir hormon. Testten önce bir kaç gün hiç dokunma, incir de arttırıyor senin zaten sınır bence bir sıkıntı olmaz inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Bu defada ilaç falan yazmazsa özele gidicem sevmiyorum zaten hastaneleri böyle devlet hastanesi ilgisiz davranınca hepten hiç gitmek dahi istemiyorumBendede prolaktın 45 çıkmıştı ama ilaç çok düşürdü hormon bozkluğuediler
Ben 26 kasım perşembe yaptım iğneyi.8 aralık kan tahlili yaptırmalı istedi.Erken yaptırıyor bana tahlili kan sulandırıcı yazmak için eğer tabiki gebelik varsa.Bir ölü doğum birde kimyasal gebeliğim var o yüzdenBenim de aynı gün bat hemen hemen ovitrelleyi geçen hafta pazartesi yaptım. Ne zaman iğne yaptınız? 12 gün geçerse test ver demişti doktorum
Buyuksehirdesiniz bu güzel, iyi bi dr araştırın bu süreçte iyi bir dr a denk gelmek en önemlisi, öncelik sorunun kaynağının bilinmesi❤Hataydayım
Sonucun ekran görüntüsü ya da resmi varcmi?Kızlar sonuçlarım bu şekilde çıktı yorumlatabilir misiniz rıca etsemmAnne oluyor muyum acaba 2 sağlıklı, postmenopozal kadın: < 7 Gebelik haftası : 3 : 5.8-71.2 4 : 9.5-750 5 : 217-7138 6 : 158-31795 7 : 3697-163563 8 : 32065-149571 9 : 63803-151410 10 : 46509-186977 12 : 27832-210612 14 : 13950-62530 15:12039-70971 16 : 9040-56451 17 : 8175-55868 18 : 8099-58176
Bu şekilde canımSonucun ekran görüntüsü ya da resmi varcmi?
Adetiniz kaç gün gecikti? Bu sefer malesef gebelik yok demek. Ama geç döllenme filan varsa O zmn değer artar tabi.. adetiniz bi 5 6 gün geçilsin öyle tekrar test yaptırın. Gönlünüze göre olsunBu şekilde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?