Teşekkür ederimAdetiniz kaç gün gecikti? Bu sefer malesef gebelik yok demek. Ama geç döllenme filan varsa O zmn değer artar tabi.. adetiniz bi 5 6 gün geçilsin öyle tekrar test yaptırın. Gönlünüze göre olsun
Anladım inş. Tutar hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzBen 26 kasım perşembe yaptım iğneyi.8 aralık kan tahlili yaptırmalı istedi.Erken yaptırıyor bana tahlili kan sulandırıcı yazmak için eğer tabiki gebelik varsa.Bir ölü doğum birde kimyasal gebeliğim var o yüzden
Seni üzmek istemem ama sonuca göre negatif sonuç kısmı 5 üstü olması gerekiyor. Adetiniz geçmeden mi yaptınızBu şekilde canım
Seni üzmek istemem ama sonuca göre negatif sonuç kısmı 5 üstü olması gerekiyor. Adetiniz geçmeden mi yap
Evet geçsin şu an için negatif tedavi falan mı oldunuz? Yoksa normal yoldanEvet sabredemedimm o yüzden adetimin geçmesi gerekiyormu
norEvet geçsin şu an için negatif tedavi falan mı oldunuz? Yoksa normal yoldan
Aminn inslalah hepimizinki canımAnladım inş. Tutar hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inş. Dua edelim birbirimize belki birimizin duası tutarAminn inslalah hepimizinki canım
Sen ne zaman tahlil yaptiracaksin canimAmin inş. Dua edelim birbirimize belki birimizin duası tutar
Canım benim 110 çıkmıştı prolaktin im emziriyo musun diye sormuştu doktor hiç gebelik yaşamadığım halde benim tsh yüksekliği arttırmış. Zaten stresle bile artabilen bir hormon. Testten önce bir kaç gün hiç dokunma, incir de arttırıyor senin zaten sınır bence bir sıkıntı olmaz inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Bu defada ilaç falan yazmazsa özele gidicem sevmiyorum zaten hastaneleri böyle devlet hastanesi ilgisiz davranınca hepten hiç gitmek dahi istemiyorum
Buyuksehirdesiniz bu güzel, iyi bi dr araştırın bu süreçte iyi bir dr a denk gelmek en önemlisi, öncelik sorunun kaynağının bilinmesi❤
Aynn oyle keşke devlette sürüneceğime ozele gitseydim zaten arlıkta olmazsa özele gidcem bendeBu defada ilaç falan yazmazsa özele gidicem sevmiyorum zaten hastaneleri böyle devlet hastanesi ilgisiz davranınca hepten hiç gitmek dahi istemiyorum
Bi alç gün sonra tkrar yaptırman gerwkiyo baktım ben artış olrsa hamilelik milBu şekilde canım
Ya inşallah canımm teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versinBi alç gün sonra tkrar yaptırman gerwkiyo baktım ben artış olrsa hamilelik mil
Yani 2 3 gün sonra ama sabırsızım hatta dayanamadım idrar da baktım şimdi bir hevesle ikinci çizgi gözüküyor ama 9. Gün daha ve iki tane ovitrelle yaptırdım. İki yumurtam gelişmişti. Çok heyecanlıyım olacak diye de içime doğduSen ne zaman tahlil yaptiracaksin canim
İkinci çizgi görndü cümlesini çok seviyorum işallah haberini bekliyorzYani 2 3 gün sonra ama sabırsızım hatta dayanamadım idrar da baktım şimdi bir hevesle ikinci çizgi gözüküyor ama 9. Gün daha ve iki tane ovitrelle yaptırdım. İki yumurtam gelişmişti. Çok heyecanlıyım olacak diye de içime doğduhatta burda ben mesaj yazarken kaşıklarımda bir çekilme gibi hafiften bir ağrı var gene mi olmadı diye endişe ediyorum da olumlu düşünüyorum olacak inş.
Özel e git ama dikkat et iyice araştır bizim gibi olan insanlardan faydalanacak vicdansız doktorlar var. Ben de sağlıkçıyım ve içindeyim bu sektörün ona rağmen var ne kadar para verdim doktorlara Allah biliyor olsun da sıkıntı değil ama maddi yönden de manevi yönden de sömürorlar. İyice araştır doktoru öyle git ve sürekli doktor değiştirme sana tavsiyem gençsin daha ben iki yıldır doktor doktor geziyorumAynn oyle keşke devlette sürüneceğime ozele gitseydim zaten arlıkta olmazsa özele gidcem bende
İşallah abla ya valla allh sanada nasıp eder işallahÖzel e git ama dikkat et iyice araştır bizim gibi olan insanlardan faydalanacak vicdansız doktorlar var. Ben de sağlıkçıyım ve içindeyim bu sektörün ona rağmen var ne kadar para verdim doktorlara Allah biliyor olsun da sıkıntı değil ama maddi yönden de manevi yönden de sömürorlar. İyice araştır doktoru öyle git ve sürekli doktor değiştirme sana tavsiyem gençsin daha ben iki yıldır doktor doktor geziyorum
Ay inş. Rabbim hepimize nasip etsin o ikinci çizgiyi orda burda story görünce insanlar hamileyim deyince neden benim olmuyor diye günlerce üzülürüm inş. Bu ay bizim için hepimiz için Uğur getirir. Ben çocuk hemşiresiyim çocuklara bakıyorum bu beni daha çok sarsıyor belki de bizim imtihanımız bu deyip geçiştiriyorumİkinci çizgi görndü cümlesini çok seviyorum işallah haberini bekliyorz
İnş. İnş. Dualarım seninle hepimizleİşallah abla ya valla allh sanada nasıp eder işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?