Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

Adetiniz kaç gün gecikti? Bu sefer malesef gebelik yok demek. Ama geç döllenme filan varsa O zmn değer artar tabi.. adetiniz bi 5 6 gün geçilsin öyle tekrar test yaptırın. Gönlünüze göre olsun
Teşekkür ederim ❤️

Ben 26 kasım perşembe yaptım iğneyi.8 aralık kan tahlili yaptırmalı istedi.Erken yaptırıyor bana tahlili kan sulandırıcı yazmak için eğer tabiki gebelik varsa.Bir ölü doğum birde kimyasal gebeliğim var o yüzden
Anladım inş. Tutar hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ❤️🙏

Evet sabredemedimm o yüzden adetimin geçmesi gerekiyormu❤️

O zaman bekle adetin iki 3 gün geçsin test ver biliyorum insan heves ediyor. Olacak inş. Ben de çok yaşadım hep hüsran sonu 😔

Canım benim 110 çıkmıştı prolaktin im emziriyo musun diye sormuştu doktor hiç gebelik yaşamadığım halde benim tsh yüksekliği arttırmış. Zaten stresle bile artabilen bir hormon. Testten önce bir kaç gün hiç dokunma, incir de arttırıyor senin zaten sınır bence bir sıkıntı olmaz inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize🌺🌺🤲
Bu defada ilaç falan yazmazsa özele gidicem sevmiyorum zaten hastaneleri böyle devlet hastanesi ilgisiz davranınca hepten hiç gitmek dahi istemiyorum
Buyuksehirdesiniz bu güzel, iyi bi dr araştırın bu süreçte iyi bir dr a denk gelmek en önemlisi, öncelik sorunun kaynağının bilinmesi❤

Bu defada ilaç falan yazmazsa özele gidicem sevmiyorum zaten hastaneleri böyle devlet hastanesi ilgisiz davranınca hepten hiç gitmek dahi istemiyorum
Aynn oyle keşke devlette sürüneceğime ozele gitseydim zaten arlıkta olmazsa özele gidcem bende

Sen ne zaman tahlil yaptiracaksin canim
Yani 2 3 gün sonra ama sabırsızım hatta dayanamadım idrar da baktım şimdi bir hevesle ikinci çizgi gözüküyor ama 9. Gün daha ve iki tane ovitrelle yaptırdım. İki yumurtam gelişmişti. Çok heyecanlıyım olacak diye de içime doğdu 😊 hatta burda ben mesaj yazarken kaşıklarımda bir çekilme gibi hafiften bir ağrı var gene mi olmadı diye endişe ediyorum da olumlu düşünüyorum olacak inş. 🙏

Yani 2 3 gün sonra ama sabırsızım hatta dayanamadım idrar da baktım şimdi bir hevesle ikinci çizgi gözüküyor ama 9. Gün daha ve iki tane ovitrelle yaptırdım. İki yumurtam gelişmişti. Çok heyecanlıyım olacak diye de içime doğdu 😊 hatta burda ben mesaj yazarken kaşıklarımda bir çekilme gibi hafiften bir ağrı var gene mi olmadı diye endişe ediyorum da olumlu düşünüyorum olacak inş. 🙏
İkinci çizgi görndü cümlesini çok seviyorum işallah haberini bekliyorz💞💞🌺🌺

Aynn oyle keşke devlette sürüneceğime ozele gitseydim zaten arlıkta olmazsa özele gidcem bende
Özel e git ama dikkat et iyice araştır bizim gibi olan insanlardan faydalanacak vicdansız doktorlar var. Ben de sağlıkçıyım ve içindeyim bu sektörün ona rağmen var ne kadar para verdim doktorlara Allah biliyor olsun da sıkıntı değil ama maddi yönden de manevi yönden de sömürorlar. İyice araştır doktoru öyle git ve sürekli doktor değiştirme sana tavsiyem gençsin daha ben iki yıldır doktor doktor geziyorum

Özel e git ama dikkat et iyice araştır bizim gibi olan insanlardan faydalanacak vicdansız doktorlar var. Ben de sağlıkçıyım ve içindeyim bu sektörün ona rağmen var ne kadar para verdim doktorlara Allah biliyor olsun da sıkıntı değil ama maddi yönden de manevi yönden de sömürorlar. İyice araştır doktoru öyle git ve sürekli doktor değiştirme sana tavsiyem gençsin daha ben iki yıldır doktor doktor geziyorum
İşallah abla ya valla allh sanada nasıp eder işallah🌺🌺🌺

İkinci çizgi görndü cümlesini çok seviyorum işallah haberini bekliyorz💞💞🌺🌺
Ay inş. Rabbim hepimize nasip etsin o ikinci çizgiyi orda burda story görünce insanlar hamileyim deyince neden benim olmuyor diye günlerce üzülürüm inş. Bu ay bizim için hepimiz için Uğur getirir. Ben çocuk hemşiresiyim çocuklara bakıyorum bu beni daha çok sarsıyor belki de bizim imtihanımız bu deyip geçiştiriyorum 😔anne olmamız dileğiyle 🙏

Back
X