Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Evet evet tesadüf :) bende Cem beye gitmek istedim ama sonra baya arası var dedik önce buralarda deneyelim dedik gelmedi ya malesef heyecanla bekliyorum
Bende tereddut icindeyim gidip gelmek zor olur mu diye ama sonra diyorum insanlar nerelerden kalkıp gidiyor 🤗 İnşallah güzel haberler gelir 🌺

Eşimde 4 milyon sperm ve morfoloji bozukluğu olduğu için normal yolla çocuk sahibi olamazmışız benim doktorum bana direk böyle dedi o gün nasıl yıkıldığımı asla asla unutmam. Üroloji doktorumuz ise evet normal yolla çok düşük ihtimal belki 3 belki 5 yıl sonra çocuk sahibi olursunuz bunun içinde net konuşmam doğru olmaz bu yüzden tüp bebek en doğru tercih olur sizin için dedi. Aşılama zaten sperm sayısı sebebi ile deneyemiyoruz
canım ben altı senedir bekliyorum aynı durumdayım seninle ama hiç hamile kalmadım Maalesef
En iyisi tüp bebek ocakta bende başlıyorum
Herşey için hayırlısı olur inş.

canım ben altı senedir bekliyorum aynı durumdayım seninle ama hiç hamile kalmadım Maalesef
En iyisi tüp bebek ocakta bende başlıyorum
Herşey için hayırlısı olur inş.
Bu süreçte aşılama vs denediniz mi eşinizin sperm sayısı kaç acaba? Bizim 4 milyon ve morfoloji 0 ve son olarak tedaviye nereye gideceksiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🤗

Bu süreçte aşılama vs denediniz mi eşinizin sperm sayısı kaç acaba? Bizim 4 milyon ve morfoloji 0 ve son olarak tedaviye nereye gideceksiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🤗
Altı senenin 2 senesinde dedik ki çocuk istemiyorum maddi anlamda borçlarımızı ödeyelim sonra bakarız deneriz dedik
Böyle olacağını bilmiyorduk
Sonra 3 sene denedik olmadı ben hiç hap vesairede kullanmadım korunmak için ama nasip değilmiş olmadı
4. Sene Bir yerle görüştük tüp bebek merkezi varikosel olduğunu söylediler eşimin
Bir ihtimal düzelir denildi ve sonrasında ameliyat oldu eşim
Bir ay sonrada 6 - 7 ay kadar vitamin ve hormonel ilaçlar kullandı
bu süreçte hamilelik bekleyin denildi bir seneye kadar kendini toparlar denildi
Bekledik olmadı 8-9 aylarda eşime iğneler verildi bu seferde bu denendi fakat bir faydası olmadı
hadi dedik biraz daha bekleyelim belki bir ihtimal toparlar yok olmadı hiç bir şekilde hamile kalamadım
o zamandan bu zamana geldik
Zamanı geriye döndürsem hemen ameliyatı bırakırdım ihtimalleri sıfırlarım hemen tüp bebeğe başlarım
maddi manevi yıprandık ..Çok uzun oldu kusura bakmayın
Sizin durumunuz nedir herhangi bir tedavi uygulandı mı?

X