ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bu konu beni de çok düşündürüyor ; ne yapmalı acaba? İşten izin alsam mı gitsem mi hala çok aradayım
Merhabalar, ben ilk transferimde 2 gün işe gitmedim ama evde de yatmamıştım. Yani bedenen kendinizi cok yormayın ama asıl önemlisi sevdiğiniz şeyleri yapın, psikolojik olarak rahat olmak e n önemlisi. Buarada benim ilk denemem tutmuştu fakat düşük oldu. 2 transferim yakın

Benimde estrofrmi kullanma seklim ayni ve ayni gun kontrole gidicez

Ben de böyle düşünüyorum, normalde çok hareketli bir insanım çünkü, bütün gün hareketsiz yatma düşüncesi bile çok zor geliyor. Transferiniz ne zaman peki?

İnşaallah

Ben de böyle düşünüyorum, normalde çok hareketli bir insanım çünkü, bütün gün hareketsiz yatma düşüncesi bile çok zor geliyor. Transferiniz ne zaman peki?
Canım bende onu düşünüyorum sürekli yatamam sanırım.. İlk 2 gün dikkat etmek lazım tabi..

Selam :) Ben 1 hafta izin kullanıcam ama 2 gün evde yatıp dinlenmeyi düşünüyorum... Hareketsizlik de kötü.. Bazı yorumları görüyorum bu konuda çok hassas olanlar var.... Nasipse olur zaten diyorum artık :)

Canım bende onu düşünüyorum sürekli yatamam sanırım.. İlk 2 gün dikkat etmek lazım tabi..
Selam :) Ben 1 hafta izin kullanıcam ama 2 gün evde yatıp dinlenmeyi düşünüyorum... Hareketsizlik de kötü.. Bazı yorumları görüyorum bu konuda çok hassas olanlar var.... Nasipse olur zaten diyorum artık :)
Evet kan akımı için evde iki saatte bir hareket edin yazıyor tüm kaynaklarda; bir şey kaldırmamak yormamak lazım. Tutacağı varsa tutuyor zaten her türlü. Ben de izin alıcam her türlü 3-4 gün kafam rahat olsun diye o da.

Valla ben transferden 3-5 gün önce başlıycam herkesi tembihlemeye :) Olumsuz hiç birşeyden bana bahsetmeyin, sıkıntılı bir durum varsa da benim haberim olmasın diye :) Yani kafam rahat olsun evimde yatayım , kitabımı okuyayım, filmimi izleyeyim sakin sessiz geçsin istiyorum

Yumurta ve sperm varsa Allah ömür verdikçe Ümit var inşallah :) Umarım siz de güzel haberler alırsınız, hiç birimizin kucağı boş kalmaz inşalllah :)
CANIM SELAM GORDUGUM KADARIYLE HAMILESIN TEBRIK EDERIM DARISI BASIMIZAAA, BENDE OCAKTA DOKTORUMLA GORUSMEYE GIDICEM SUBATTA BASLANICAK SANIRIM

CANIM SELAM GORDUGUM KADARIYLE HAMILESIN TEBRIK EDERIM DARISI BASIMIZAAA, BENDE OCAKTA DOKTORUMLA GORUSMEYE GIDICEM SUBATTA BASLANICAK SANIRIM
Teşekkür ederim canım benim :) Allahım seninde kucağını boş bırakmasın ilk seferde hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah :)

Teşekkür ederim canım benim :) Allahım seninde kucağını boş bırakmasın ilk seferde hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah :)
Kese görünmüştür artık senin :) Allah kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun şimdiden :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Bugün gittim doktora 17 mm ulaşmış en küçüğü 13 mm de cumartesi gününe yine çağırdı duruma göre Pazartesi yumurta toplayabiliriz çarşambaya da kalabilir dedi bakalım

Bugün gittim doktora 17 mm ulaşmış en küçüğü 13 mm de cumartesi gününe yine çağırdı duruma göre Pazartesi yumurta toplayabiliriz çarşambaya da kalabilir dedi bakalım
Hadi hayirlisi canim benim insallah yarinda benim kontrolum var lh ve e2 icin kan verecegim kan sonucumla girecegim bakalim bana ne diyecek sende bu degerler istendi mi ignelerden sonra bide kullanmaya devam mi igneleri

Kısmetse benımde bu ay dondurulmuş transferim olacak şuan sadece estrofeme başladım.
Hepimiz pozitif görürüz inş.

Hadi hayirlisi canim benim insallah yarinda benim kontrolum var lh ve e2 icin kan verecegim kan sonucumla girecegim bakalim bana ne diyecek sende bu degerler istendi mi ignelerden sonra bide kullanmaya devam mi igneleri
Evet estariol ve Lh bakıldı 1053 estradiol 1,07 lh çıktı ardından muayene oldum , her gittiğimde bunları istedi yrın yine istedi,

Mrh bende Aralık ayında tüp bebek için tedaviye baslayacam çok tedirginim normal sanırım umarım herşey yolunda gider ve ilk denemede sonuç alırız rabbim isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlat şimdiden gesmis olsun hayırlı haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…