ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Selam canım.. Tedavi öncesi hepimiz o tedirginliği yaşadık evet ama korkulacak bi durum yok... Sadece ilaç ve iğnelerinin saatlerini hiç kaçırma ve doktorun nasıl yönlendiriyorsa o şekilde yap.. İğne ağrıları, şişlik hissi vs. hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Senin de dediğin gibi emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Merhaba Kızlar.Öncelikle bu yolda emek harcayan herkesin rabbim kucağını doldursun inşallah.Benim Kasım ayında transferim oldu aralık başında maalesef negatif sonucu aldık.Yumurtalarım eylül ayında dondurulmuştu.Donmuş embriyo ile transfer yapıldı.Şimdi çok şükür dönmüş embriyom var ve doktora ne zaman 2. Transferi yapalım dediğimde hemen ilk adetinle başlayabiliriz dedi.Ben şaşırdım doğrusu ama sanırım hazır transfer döneminde bebeğin tutunması iin verilen ilaçlar vücuttayken ara vermeden denemeyi uygun gördü.Benim gibi bu şekilde dondurulmuş embriyo transferini 2. kez deneyenler varmıştır acaba,ne kadar ara verdiniz sizin doktorunuz neyi uygun görmüştü

Merhaba : ) Hayırlısı olsun şimdiden... Benim ilk denemem olacak ama buradaki yorumlarda bende çok okudum 2. denemeyi bir ay sonra yapacağız diyenleri... Bence de vücut hazırlanmışken ve sorun yoksa çok ara vermiyor doktorlar.. İnşallah bu sefer güzel haberi alırsınız

Merhaba kızlar Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallahBende erkek morfoloji be hareket yetersizliğinden bahçeci Fulya da başladım transferim dün oldu beklemek gerçekten çok zor

Merhaba kızlar Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallahBende erkek morfoloji be hareket yetersizliğinden bahçeci Fulya da başladım transferim dün oldu beklemek gerçekten çok zor
Hayırlı olsun inşallah Bahçeci yi bende sosyal medyadan takip ediyorum. Doktorunuz kim ?

Hayırlı olsun inşallah Bahçeci yi bende sosyal medyadan takip ediyorum. Doktorunuz kim ?
Amin inşallah Doktorum Güvenç Karlıkaya İstanbul’da olan herkese tavsiye ederim çok cana yakın Ve ilgili benim ilk denemem onunla başladım çok memnunum

Amin inşallah ❤Doktorum Güvenç Karlıkaya İstanbul’da olan herkese tavsiye ederim çok cana yakın Ve ilgili benim ilk denemem onunla başladım çok memnunum
İnşallah sımsıkı size tutunur bebeğiniz Güzel haberinizi bekliyoruz.... Güvenç Karlıkaya için çok olumlu yorum okudum... Şu 10 günlük bekleme sürecinde kendinize prenses gibi davranın :) Moralinizi de yüksek tutun ve hep olumlu düşünün...

Canım çok teşekkür ederim.Amin şnşallah.Allah evladına güzel günler göstersin,sağlık ve huzurla büyüt inşallah.Ben de genelde 1 adet dönemi beklenir diye biliyordum şimdi Dr.hemen başlayabiliriz diyince(yani ilk adetle)şaşırdım doğrusu.En azından 1 ayın geçmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim umarım hepimiz sevinçli haberler alırız

Anladım... Nerde tedavi görüyorsunuz

Oldu mu transferiniz. Umarım güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba. Benimde hep duyduğum fazla ara vermemek. Bende 2. Tranferimi oldum sonuç bekliyorum. Ağustostan beri mücadeleye devam

Merhaba. Benimde hep duyduğum fazla ara vermemek. Bende 2. Tranferimi oldum sonuç bekliyorum. Ağustostan beri mücadeleye devam
Canım senin sonucun ne zaman belli olacak...…… Pazartesi transfer olmuştun değil mi ? 10-11 i gibi belli olur herhalde.. Var mı bi değişiklik , belirti falan

Canım senin sonucun ne zaman belli olacak...…… Pazartesi transfer olmuştun değil mi ? 10-11 i gibi belli olur herhalde.. Var mı bi değişiklik , belirti falan
Evet 2 aralıkta transfer oldum. Test günü 14 aralık dediler ama dayanamam sanırım o kadar daha önce gider kan verirm. Hiçbir şey yok ara ara batma oluyor ama o her zaman olan bişey. Ümitlenmek istemiyorum. Transferden beri evden çıkmadım hep dinleniyorum dikkat ediyorum bakalım ne olacak

Bence bu sefer allahın izniyle olucak… Hep olumlu düşün :) Pazartesi- salı idrar testinde çıkabilir

Bende aralik sonuna olabilirim ocaģa sarkmassa. Insallah herkes pozitif alir.

Yumurta toplama sonrası , transfer öncesi için önerileriniz varmıdır beslenme vb gibi

Yumurta toplama sonrası , transfer öncesi için önerileriniz varmıdır beslenme vb gibi
Saģlikli beslenmeye calis. Cok cok ozel seylere gerek yok. O ayki yumurtanin kalite potansiyeli neyse o olur. Genetik faktorler degismez oyle kolay. Akisina birak herseyi bol su ic.kafani dağit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…