Artık yumurta toplamaya yakın çatlayacakmış gibi hissediyor insan... Gazlı içeceklerden gaz yapan yiyeceklerden uzak durun.. Ben çok dikkat etmedim açıkçası yumurta toplama işleminden sonra bide onu çektim 2 gün..1 gün arayla gidiyoruz benimde yrın kontrol ☺
Teşekkür ederim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah. Devamlı yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum, en az 2 lt su içiyorum. Bu günlerde tutunması lazım nasipte varsaAyyy inşallah.... Bol bol su için ayrıca hareketsiz kalmayın kan dolaşımı için.... Allah gönlüne göre versin canım
Bu işlem ağrılı benimde çok ağrım olmuştu. Hatta geçmedi o ağrılar adet olana kadar. Yumurtalıklar büyüyor, yumurtalar toplansada onlar büyük kalıyor. Ağrı yapıyordu çok. 10 yumurtaydı benim 5 tanesi döllendi. Spermlede alakalı bizlerin yaşıylada. Kaç yaşındasınız 33 üm benYaa benim biraz ağrılı oldu bu işlem tabi bu herkeste aynı olacak değil..... 11 adet folikül vardı bende 8 i dolu çıktı... 2 si pek gelişmemişti. Toplamda 6 yumurtam kaldı bunlardan 4 ü döllendi.... Ama maalesef 2. gün ikisinin gelişimi durdu ve kalan 2 embriyom donduruldu... Yaşla da çok ilgisi var bu durumun.. Hatta okuyorum bazen yorumlarda 13 yumurtam döllendi , 15 döllendi vs.. Hakkımızda hayırlısı artık :)
Valla ben 37 yaşındayım 2 kere normal yolla hamile kalıp ikisini de normal doğum yaptım... 3. olacaksa nasipse ama tüplerim tıkalı her iki tüpümde... o yüzden ilk denemem olacak.Bu işlem ağrılı benimde çok ağrım olmuştu. Hatta geçmedi o ağrılar adet olana kadar. Yumurtalıklar büyüyor, yumurtalar toplansada onlar büyük kalıyor. Ağrı yapıyordu çok. 10 yumurtaydı benim 5 tanesi döllendi. Spermlede alakalı bizlerin yaşıylada. Kaç yaşındasınız 33 üm ben
Siz rahat olun ne kadar güzel 2 tane evladınız var. Allah yazdıysa 3. De olur inşallah. Tedavi sürecinde stres önemli siz rahat geçirin. Benim ilk bebek olacağı için ya hiç olmazsa korkusu maalesef hep varValla ben 37 yaşındayım 2 kere normal yolla hamile kalıp ikisini de normal doğum yaptım... 3. olacaksa nasipse ama tüplerim tıkalı her iki tüpümde... o yüzden ilk denemem olacak.
İnşallah olur.. Nerde tedavi gördünüzSiz rahat olun ne kadar güzel 2 tane evladınız var. Allah yazdıysa 3. De olur inşallah. Tedavi sürecinde stres önemli siz rahat geçirin. Benim ilk bebek olacağı için ya hiç olmazsa korkusu maalesef hep var
Amin inşallah... İptal olma sebebiniz neydi ? Benimde bu ay sonu olucak eğer bi problem çıkmazsaBenimde bu ay transfer olacak inşallah kasımda iptal oldu transfer bu aya kaldık inşallah hepimiz güzel sonuç alırız yeni yıla çift kişi gireriz
Progesteron hormonum düşük çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekirken benim 50 mg iğne ve 2 jel rağmen 7.15 çıktı dr uygun görmedi iptal oldu.. çıkmaz inşallah öyle düşün .Amin inşallah... İptal olma sebebiniz neydi ? Benimde bu ay sonu olucak eğer bi problem çıkmazsa
Bu ay inşallah hep beraber oluruz :)Progesteron hormonum düşük çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekirken benim 50 mg iğne ve 2 jel rağmen 7.15 çıktı dr uygun görmedi iptal oldu.. çıkmaz inşallah öyle düşün .
Ankara tüp bebek merkezindeyim benİnşallah olur.. Nerde tedavi gördünüz
Hadi insallah canimm guzel haberlerimizi veririz cetrotide ignesi agritiyor mu ya vurulucam ilk defa bugun1 gün arayla gidiyoruz benimde yrın kontrol ☺
Bende biraz yakmıştı bi yarım saat sonra geçmiştiHadi insallah canimm guzel haberlerimizi veririz cetrotide ignesi agritiyor mu ya vurulucam ilk defa bugun
Birazdan vurulacagim bakalim bende neler olacakBende biraz yakmıştı bi yarım saat sonra geçmişti
Bunlar değilde transfere hazırlıkta protex var progesteron o iğne çok kötü ilk iki gün ağrı olmuştu sonra dokunamamıştım benBirazdan vurulacagim bakalim bende neler olacak
Bende transfere hazirlik surrcimdeyim adetin 13. Gunu kontrolum var ama bana adetle birlikte sadece estrofem verdi doktor bide antib iyotik vermisti siz bu igneleri transferden hen once mi kullanmistinizBunlar değilde transfere hazırlıkta protex var progesteron o iğne çok kötü ilk iki gün ağrı olmuştu sonra dokunamamıştım ben
Yok canım benim transferden 1 gün önce transferim iptal oldu bütün ilaçları bıraktım adet oldum şimdi tekrardan transfer hazırlığına başladımVuruldum dedigin gibi yaktiinsallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder zorlu sureclerden geciyoruz hepimiz sen sonuc mu bekliyorsun
Ben opudan sonra direk antibotik kullandım 5 gün sonra adet oldum estorfeme başladım 4 gün 2 tane 4 gün 3 tane 4 gün 4 tane 13 günü muayene gittim o gün herşey güzel çıktı protex iğne ve vajinal jel başlattı 5 gün sonraya transfer günü verdi . Transfer gününden 1 gün önce kan değerim iyi çıkmayınca iptal etti şimdi tekrar aynı süreçteyim adet oldum estorfem kullanıyorum 9 undada 13 gün kontrolü canım . Sana da büyük ihtimal o gün iğneye başlatırBende transfere hazirlik surrcimdeyim adetin 13. Gunu kontrolum var ama bana adetle birlikte sadece estrofem verdi doktor bide antib iyotik vermisti siz bu igneleri transferden hen once mi kullanmistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?