ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

1 gün arayla gidiyoruz benimde yrın kontrol ☺
Artık yumurta toplamaya yakın çatlayacakmış gibi hissediyor insan... Gazlı içeceklerden gaz yapan yiyeceklerden uzak durun.. Ben çok dikkat etmedim açıkçası yumurta toplama işleminden sonra bide onu çektim 2 gün..

Ayyy inşallah.... Bol bol su için ayrıca hareketsiz kalmayın kan dolaşımı için.... Allah gönlüne göre versin canım
Teşekkür ederim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah. Devamlı yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum, en az 2 lt su içiyorum. Bu günlerde tutunması lazım nasipte varsa

Bu işlem ağrılı benimde çok ağrım olmuştu. Hatta geçmedi o ağrılar adet olana kadar. Yumurtalıklar büyüyor, yumurtalar toplansada onlar büyük kalıyor. Ağrı yapıyordu çok. 10 yumurtaydı benim 5 tanesi döllendi. Spermlede alakalı bizlerin yaşıylada. Kaç yaşındasınız 33 üm ben

Valla ben 37 yaşındayım 2 kere normal yolla hamile kalıp ikisini de normal doğum yaptım... 3. olacaksa nasipse ama tüplerim tıkalı her iki tüpümde... o yüzden ilk denemem olacak.

Valla ben 37 yaşındayım 2 kere normal yolla hamile kalıp ikisini de normal doğum yaptım... 3. olacaksa nasipse ama tüplerim tıkalı her iki tüpümde... o yüzden ilk denemem olacak.
Siz rahat olun ne kadar güzel 2 tane evladınız var. Allah yazdıysa 3. De olur inşallah. Tedavi sürecinde stres önemli siz rahat geçirin. Benim ilk bebek olacağı için ya hiç olmazsa korkusu maalesef hep var

Siz rahat olun ne kadar güzel 2 tane evladınız var. Allah yazdıysa 3. De olur inşallah. Tedavi sürecinde stres önemli siz rahat geçirin. Benim ilk bebek olacağı için ya hiç olmazsa korkusu maalesef hep var
İnşallah olur.. Nerde tedavi gördünüz

Benimde bu ay transfer olacak inşallah kasımda iptal oldu transfer bu aya kaldık inşallah hepimiz güzel sonuç alırız yeni yıla çift kişi gireriz

Benimde bu ay transfer olacak inşallah kasımda iptal oldu transfer bu aya kaldık inşallah hepimiz güzel sonuç alırız yeni yıla çift kişi gireriz
Amin inşallah... İptal olma sebebiniz neydi ? Benimde bu ay sonu olucak eğer bi problem çıkmazsa

Amin inşallah... İptal olma sebebiniz neydi ? Benimde bu ay sonu olucak eğer bi problem çıkmazsa
Progesteron hormonum düşük çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekirken benim 50 mg iğne ve 2 jel rağmen 7.15 çıktı dr uygun görmedi iptal oldu.. çıkmaz inşallah öyle düşün .

Bu ay inşallah hep beraber oluruz :)

Vuruldum dedigin gibi yakti insallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder zorlu sureclerden geciyoruz hepimiz sen sonuc mu bekliyorsun

Bunlar değilde transfere hazırlıkta protex var progesteron o iğne çok kötü ilk iki gün ağrı olmuştu sonra dokunamamıştım ben
Bende transfere hazirlik surrcimdeyim adetin 13. Gunu kontrolum var ama bana adetle birlikte sadece estrofem verdi doktor bide antib iyotik vermisti siz bu igneleri transferden hen once mi kullanmistiniz

Vuruldum dedigin gibi yakti insallah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder zorlu sureclerden geciyoruz hepimiz sen sonuc mu bekliyorsun
Yok canım benim transferden 1 gün önce transferim iptal oldu bütün ilaçları bıraktım adet oldum şimdi tekrardan transfer hazırlığına başladım

Bende transfere hazirlik surrcimdeyim adetin 13. Gunu kontrolum var ama bana adetle birlikte sadece estrofem verdi doktor bide antib iyotik vermisti siz bu igneleri transferden hen once mi kullanmistiniz
Ben opudan sonra direk antibotik kullandım 5 gün sonra adet oldum estorfeme başladım 4 gün 2 tane 4 gün 3 tane 4 gün 4 tane 13 günü muayene gittim o gün herşey güzel çıktı protex iğne ve vajinal jel başlattı 5 gün sonraya transfer günü verdi . Transfer gününden 1 gün önce kan değerim iyi çıkmayınca iptal etti şimdi tekrar aynı süreçteyim adet oldum estorfem kullanıyorum 9 undada 13 gün kontrolü canım . Sana da büyük ihtimal o gün iğneye başlatır

Merhaba ben de bu Cuma transfer okicam ins. Nasipse..Dondurulmuş iyi kalite 4 tane 3. Gun embriyolarim var. Havuz tedavisi olmustum ben. Mart ayından beri yumurtalar icin uğraşıyorum. 1-1-2 olacak sekilde donduruldu embriyolarim.. toplam 3 opu oldum hatta 4. De olacakti ama yumurtalarım catladi opu günü olmadı.. cok sukur transfer gunune geldik. Bu 4. Denemem olacak diger 3 u 5. Gun taze transferlerdi olmadı. Sebebini arastirdik katil hucre oranım yuksek çıktı cd56 testi yapildi bende. Simdi onun için bagisiklik baskilayici serum ve hap kullanıyorum.. ins. Son denememiz olur mutlu haberleri alırız burda tek tek yazarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…