• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar selam.. ben de bu ay transfer olucam dondurulmuş 3 embriyom var. Umarım her şey gönlünüzce olur. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben aralık ortasında giderim doktora.... Tavsiyeleri olursa burdan paylaşırım sizinle... Kullanacağım ilaç vs süreçler için bilgi veririm... Bilmediğimiz şeyler o yüzden herkes birbirine yardımcı olursa güzel olur bence.. :anneadayı:
Aynen çok mutlu olurum, bana şimdilik cyclo progynova ve lucrin iğne verdi.

Aynen çok mutlu olurum, bana şimdilik cyclo progynova ve lucrin iğne verdi.
Bana verilmedi bu ilaçlardan sadece folik asit ve d vitamini kullanıyorum şuan... Hatta ilaç ve fitilden bahsettiler rahim duvarını hazırlamamız lazım vs diye... Bakalım valla heyecan yapıyorum bende :)

Kızlar selam.. ben de bu ay transfer olucam dondurulmuş 3 embriyom var. Umarım her şey gönlünüzce olur. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Selam :) Hayırlı olsun şimdiden.. Transfer tarihiniz belli mi?

Bana verilmedi bu ilaçlardan sadece folik asit ve d vitamini kullanıyorum şuan... Hatta ilaç ve fitilden bahsettiler rahim duvarını hazırlamamız lazım vs diye... Bakalım valla heyecan yapıyorum bende :)
Onları bana da söylediler sonraki ay için progesteron takviyesi :)

Aralık ayında transfer işlemini yaptıracak olan arkadaşlar !!! Neler yapıyorsunuz , tavsiyelerinizi bekliyoruz ..

Kızlar selam cuma günü tedaviye başladık, merional iğne verdi doktor dün kontrole gittik her iki tarafta gelişen 5 6 yumurtamın olduğunu sürecin iyi ilerlediğini söyledi , perşembe günü yine çağırdı bu arada bugün de cetrotide iğneye başladık sizce süreç ne kadar sürer ne zaman yumurta toplanır 🙄

Kızlar selam cuma günü tedaviye başladık, merional iğne verdi doktor dün kontrole gittik her iki tarafta gelişen 5 6 yumurtamın olduğunu sürecin iyi ilerlediğini söyledi , perşembe günü yine çağırdı bu arada bugün de cetrotide iğneye başladık sizce süreç ne kadar sürer ne zaman yumurta toplanır 🙄
Merhaba, 3. günü başlıyor 13 ya da 14. gün yumurta toplanıyor :) cetrodite verdiyse çatlamaması içindir :)

Bende bugun basliyorum cetrotide ignesine cuma kontrol var tekrardan surecimiz ayni anda ilerleyecek galiba cok surmeden toplanir yumurtalar cunku catlamamasi icin cetrotide 😊

Hayır henüz belli değil.. şuan estrofem coraspin ve folbiol kullanıyorum pazartesi kontrol var o zaman belli olur büyük ihtimalle
Hayırlısı olsun inşallah :dua:

Hayırlı olsun şimdiden... Bence ayın 10-12 si gibi toplanır diye düşünüyorum....

İnşallah.. senin transfer oldu mu ne zaman
Benim muhtemelen bu ay sonunda olucak… Adet olmayı bekliyorum doktora gidicem ilaç fitil vericek ay sonu da anca transfer olur....

Hadi hayırlısı. Ben ekim ayını pas geçmek zorunda kaldım yumurtalıkta kist oluşmuştu. Bu ay deniyorum tek embriyo koyacak doktor yine. İnşallah tutar bu ay yaa 😊
Transferin yapıldı mı canım

9 yada 11 inde toplarız tahmini olarak demişti doktor 😇 yarın kontrol var bakalım ne durumda 🧘
Yaa benim biraz ağrılı oldu bu işlem tabi bu herkeste aynı olacak değil..... 11 adet folikül vardı bende 8 i dolu çıktı... 2 si pek gelişmemişti. Toplamda 6 yumurtam kaldı bunlardan 4 ü döllendi.... Ama maalesef 2. gün ikisinin gelişimi durdu ve kalan 2 embriyom donduruldu... Yaşla da çok ilgisi var bu durumun.. Hatta okuyorum bazen yorumlarda 13 yumurtam döllendi , 15 döllendi vs.. Hakkımızda hayırlısı artık :)

Back