- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Benimki de 15 i canim test gunum benim de doğum günüm bu ay da Allahim ins burada isteyen tum kardeslerime nasip olsunAmin inşallah canım. Test günüm 13 ü benim doğum günüm :)
Bende bu sabah idrar testi yaptim cikmaz diye ama agrilarima guvenerek cok cok cok silik bir cizgi cikti canim hatta bekledim yanlis mi goruyorum.diye kuruyunca daha cok belli oldu acaba olabilir mi diyorum telden cekmeye calistim ama ciplak gozle daha iyi gorunuyor eger güzel çekersem yükleyeceğim benimkine de bakar misiniz arkadaslarAmin inşallah.Rabbim boş çevirmesin seni inşallah
Canim guzel haberini bekliyorum insSaol canim insallah 1 saat sonra ❤
Verdin ama malesef negatif 1.20 ciktiCanim ciktimi sonucun naptin? Bende verdim geldim
Insallah canımCanim guzel haberini bekliyorum ins
Doktorunla konustun mu?Verdin ama malesef negatif 1.20 cikti
Canim gerçekten mi ben cok umutluydum acaba gec döllenme olabilir mi ya cok uzgunum senin adinaVerdin ama malesef negatif 1.20 cikti
Konustum az once ilaclari birak bu dinlen bidahaki ay dondurulmuslara baslayalim dediDoktorunla konustun mu?
Ya cok uzuldum ben umutluydum sendenKonustum az once ilaclari birak bu dinlen bidahaki ay dondurulmuslara baslayalim dedi
Yanlız değilsin canımVerdin ama malesef negatif 1.20 cikti
Canım ins dondurulmuslarla guzel haberi alirsinKonustum az once ilaclari birak bu dinlen bidahaki ay dondurulmuslara baslayalim dedi
Canim senin dondurulmus embriyomu yoksa taze transfermi resmi atarmisin net cikmasada kendi testimle kiyaslayayimBende bu sabah idrar testi yaptim cikmaz diye ama agrilarima guvenerek cok cok cok silik bir cizgi cikti canim hatta bekledim yanlis mi goruyorum.diye kuruyunca daha cok belli oldu acaba olabilir mi diyorum telden cekmeye calistim ama ciplak gozle daha iyi gorunuyor eger güzel çekersem yükleyeceğim benimkine de bakar misiniz arkadaslar
Benimki dondurulmus embriyo canim tamam atacagim sen de at da bende kendiminki ile kiyaslayimCanim senin dondurulmus embriyomu yoksa taze transfermi resmi atarmisin net cikmasada kendi testimle kiyaslayayim
Canim benimki dunki vede cikmadiki ama yinede istiyorsan atarimBenimki dondurulmus embriyo canim tamam atacagim sen de at da bende kendiminki ile kiyaslayim
Pencerenin kenarında çek doğal ışık düşsün üstüneBende bu sabah idrar testi yaptim cikmaz diye ama agrilarima guvenerek cok cok cok silik bir cizgi cikti canim hatta bekledim yanlis mi goruyorum.diye kuruyunca daha cok belli oldu acaba olabilir mi diyorum telden cekmeye calistim ama ciplak gozle daha iyi gorunuyor eger güzel çekersem yükleyeceğim benimkine de bakar misiniz arkadaslar
Canim benimki dunki vede cikmadiki ama yinede istiyorsan atarim
[/QUOTE
Olur canim ya benimki ciplak.gozle daha net de hatta ilk yaptigim da cok.silik gorunuyordu bekledikce biraz daha netleşti
Sanki ikinci çizginin yeri belli olmuş gibi. Ama bu testi erken test olarak satılanlardan yapsaydın daha saglıklı sonuc cıkabılırdı. Burda da belli bir yeri olmus ama bence var görebildimtestlerim.belki sadece ben gormek istedigim icin de gorebiliyorumdur ama.ins tek değilimdir
Ben resmi biraz koyulastirdim canim daha iyi görünsün diye ya bundan once tonlarca test yaptim sadece hamileliklerim de bu çizgileri goruyordum ondan once hic goremiyordum evet erken gebelik testi degil ins vardırSanki ikinci çizginin yeri belli olmuş gibi. Ama bu testi erken test olarak satılanlardan yapsaydın daha saglıklı sonuc cıkabılırdı. Burda da belli bir yeri olmus ama bence var görebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?