Evet canm bendim insallah rabbim senin yüzünüde güldursün kuzumO arkadas senmiydin canim yaziyi hatirliyorum ama kimin oldugunu hatirlamiyordum ay hadi ins bak sali kese gormeye gidicem diyorsun cok sevindim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins
Merhaba arkadaslar benim de transfer gününü sayarsak 4.gun 2 tane 3.gun embriyosu konuldu benin sorum siz de de test gununden önce mide bulantisi oldu mu acaba
Benim 7. günüm dünden beri midem çok bulanıyorBenim olmadı bugün 14. Günüm ama hala bulantım yok
Tesekkurler canim ya zaten benimki de çok bulanmıyor arada oyle yokluyor gibiBenim olmadı bugün 14. Günüm ama hala bulantım yok
Canim seninde 3.gun du degil.mi embriyo 2 tane mi bana da 2 tane konuldu ins ikimizinde ikiside tutmustir ve o yuzden erken belirti yasıyoruzdur boyle dua ediyorum.baskasini dusunmek istemiyorhmBenim 7. günüm dünden beri midem çok bulanıyor
Aynen canım 3. gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer edildi..... 30 aralıkda transferim oldu.. İnşallah güzel haberi alırız bizde...Canim seninde 3.gun du degil.mi embriyo 2 tane mi bana da 2 tane konuldu ins ikimizinde ikiside tutmustir ve o yuzden erken belirti yasıyoruzdur boyle dua ediyorum.baskasini dusunmek istemiyorhm
Valla bende daha yapmadim.bende onu soracaktim canim ne zaman yaptiniz diye korkudan banyo yapamadim bisey olur diye
Benmde karnim cok agrimisti. Insallah gecerBenim fitilden tahriş olmuştu canm akıntı değildi iğne ucu kadar bişeydi ama adet günü olabiliyormuş öyle belim ve karnım çok ağrımıştı
Sen hiç test yaptın mi pekiAynen canım 3. gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer edildi..... 30 aralıkda transferim oldu.. İnşallah güzel haberi alırız bizde...
Geçiyor canım merak etme iyi düsün hep çok stres yapma bak pozitif sonucunda gayet guzel maşallah bende biraz tedirgindim adet günimde ama 2 gün çok daha dikkat ettim kendime nolur nolmaz diye sonra hiç agrim olmadı arada sadece bel agrısı oluyor sırt üstü yatarkenBenmde karnim cok agrimisti. Insallah gecer
Yok yapmadım ama bu erken testlerden alıp yapmayı düşünüyorum..Sen hiç test yaptın mi peki
Aynen ins aliriz canim sende kasıklarda agri var mi ama cok şiddetli olmayanAynen canım 3. gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer edildi..... 30 aralıkda transferim oldu.. İnşallah güzel haberi alırız bizde...
Arada batmalarım olmuştu evet.Aynen ins aliriz canim sende kasıklarda agri var mi ama cok şiddetli olmayan
Ama benim goguslerimde hic değişiklik yok canim aynilarArada batmalarım olmuştu evet.
Canım bak olumsuz sakin düşünme. Değerin de çok güzel maşallah . Leke dedim gibi iyi bir şey yerleştiğini gösteriyor. Hayırlı uğurlu olsunSonucum 10.gun 240
Insallah bacim. Bakalim zaman ne gostericek. Rabbim kaldiramayacgimiz yuk vermez elbetCanım bak olumsuz sakin düşünme. Değerin de çok güzel maşallah . Leke dedim gibi iyi bir şey yerleştiğini gösteriyor. Hayırlı uğurlu olsun
Amin canım valla zor işler rabbim kim uğraşıyorsa emeğinin karşılığını alsın. Maddi manevi çok yıpranıyor insan .Insallah bacim. Bakalim zaman ne gostericek. Rabbim kaldiramayacgimiz yuk vermez elbet
Insallah sizlerde alirsinz guzel habeeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?